Gå til innhold

Narishma

Medlemmer
  • Innlegg

    442
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Narishma

  1. A Wise Man's Fear, bok nr 2 i Kingkiller trilogien til Patrick Rothfuss, hvor første boka var The Name of the Wind er kommet ut.

    Personlig likte jeg bok nummer 2 veldig godt, eneren var kanskje bittelitt bedre men absolutt verdt å få med seg A Wise Man's Fear også :)

     

    Neste boka til Steven Erikson i Malazan Book of The Fallen serien har også kommet ut, The Crippled God, kan virke som det er siste boka i serien ettersom det står på boka "The Final Tale of The Malazan Book of The Fallen"

    Men så er jo det universet så gedigent at det kan komme spin-off bøker i flere tiår uten problemer.

    har ikke begynt på Crippled God enda ettersom jeg startet på The Crimson Guard som jeg har lyst å lese ferdig før jeg begynner på CG.

  2. selv om du velger souls som ikke passer sammen så vil du ikke være helt kjørt, du kan alltids kun bruke en av dem og når du kommer til lvl 13 så er det veldig simpelt å skaffe resten av soulsene, questen går ut på at du må være med på å lukke en rift som så gir deg en quest item som spawner en mob som du må drepe, quest done

    Du kan ha alle soulsene iløpet av lvl 13 hvis du går inn for det, hadde vel ikke alle selv før jeg var lvl 19 eller noe men så prøvde jeg ikke så hardt heller, bare plukket opp questen, fortsatte og queste som vanlig og gjorde rift hvis det var i nærheten og så leverte Soul questen når jeg følte for det

  3. eneste jeg har funnet til nå som virkelig irriterer meg med rift er at det er så utrolig lett å bli dismountet av low level mobs.

    Av craft professions har jeg tatt alle tre gather professions for å tjene litt penger i starten. ble litt irritert at du faktisk må makse ut profession skillen før du kan trene til neste skill nivå, nytter ikke å ha 74/75, du må ut og få den siste skillen for å kunne trene videre... er hvertfall sånn med gather profs, vet ikke hvordan de andre er.

     

    Er slik med alle skills at du må makse, jeg anbefaler deg å ta 1 crafting skill tidlig , fordi crafta våpen er gode.Særlig hvis man gjør crafting quests og kjøper recipeer for rewarden.Det med å bli dismounta av lavere mobs er bare slik det er - man trenger ikke være så grom for å kjøre et sverd i beinet på hesten din liksom.

    Veit at det ikke er helt ulogisk at man blir lett dismountet(tho jeg har skilpadde mounten, vansklig å kjøre ett sverd i den :D ) men det bare irriterer meg, men har Sprint og Shadowshift(aka Blink som mages har i wow) så kommer meg som regel fort unna uansett med mindre jeg prøver å kjappe meg igjennom ett tettpakket område.

     

    Skal se om jeg tar opp noe crafting, er kun lvl 20 atm og masse materials i banken så jeg burde få en del skills med det jeg har. hvis jeg gidder.

  4. eneste jeg har funnet til nå som virkelig irriterer meg med rift er at det er så utrolig lett å bli dismountet av low level mobs.

    Av craft professions har jeg tatt alle tre gather professions for å tjene litt penger i starten. ble litt irritert at du faktisk må makse ut profession skillen før du kan trene til neste skill nivå, nytter ikke å ha 74/75, du må ut og få den siste skillen for å kunne trene videre... er hvertfall sånn med gather profs, vet ikke hvordan de andre er.

  5. Noen andre som har reagert på navnet på valgene du får når du dør? dvs. Soulwalk og Respawn. De to funksjonene skulle vært byttet navn på, er jo mye mer fornuftig at Soulwalk er navnet når du må gå helt fra graveyard for å finne der du døde og at Respawn er navnet når du resser på stedet.

    (Soulwalk er respawn på stedet og respawn er å gå fra graveyard atm)

     

    Ellers har jeg hatt mye moro med rift til nå, spiller ikke så ekstremt mye men driver å surrer rundt og har det moro når jeg gjør det, spiller en Rogue på Defiant siden på Bligthweald.

    Er straks ferdig med Freemarch, driver med de siste story questene der :)

  6. hahaha, så absurd. Så ikke den komme nei.

    Men så er ikke Magicka det mest seriøse spillet med tanke på story :p

    Synes det passer helt greit jeg, magicka er jo bare slakte fest som kan spilles med kompiser og som regel ender med at alle dreper hverandre hele tiden med vilje eller ved uhell :p

  7. Jeg begynte som mange andre her på Whitefall, men det tok jo helt av med kø når jeg skulle logge på dagen etterpå, at meg og kompiser rerolla på Imperium. Har ikke vært kø der enda, heldigvis, og herlig er det.

     

    Jammen er jeg fornøyd med spillet! Jeg spilte Beta, og visste hva jeg gikk til, men jeg storkoser meg både med å levle, jage rifter og invasjoner, og ta seg en svipptur innom Instancer. Alle sidene med spillet er sålangt veldig polert, og veldig underholdende, og lite er "ørh... Gidd!", som det er så mangt av i andre MMO!

     

    Apropos guild! Ikke ser jeg, og ikke har sett gleden med å føle at man søker jobb om man ønsker å joine et guild. "Full ut søknad", "Din søknad er under behandling" osv får meg egentlig bare til å vri meg av en useriøst seriøs stank :p

     

    For å si det sånn, så kan jeg forstå det i spill som Eve Online, AoC (til en viss grad) og lignende, men spill som Rift, som er så allmennvennlig og "mentforalle" fokusert, så ser jeg virkelig ikke vitsen, eller det givende aspektet med å hause opp et guild med søknadsfrister, behandlingstider, guild-konger som krever skatt, sidevis av unødvendige og ALT for seriøse regler o.s.v. Det er vel strengt tatt et fåtall av folk som spiller Rift, som oppriktig vier så mye tid til spillet i form av seriøsitet og tiltak!?

     

    Jeg klarer i alle fall ikke ta slike guilder seriøst når guildmasterene og hans lakeier fremstiller seg selv som arbeidsgivere og kjemper som skal "lede" resten til suksess i et spill man kan PUGe seg til suksess i :p (uten at jeg vet hvor enkelt endgame er).

     

    Guild for skandinaviske folk - javel. 18 år!? javel.... Hvor mye må man hause opp greiene for at det kun kan fungere med alt dette fjaset med søknader, bakgrunnsjekk, og haugevis av andre totalt meningsløse kriterier?

     

    I AoC var jeg medlem av et guild som inviterte alle skandinaviske som ønsket å joine, vi raida endgame for det, vi hadde et bunnsolid community, og vi følte samtidig at vi spilte et spill, og ikke var på jobb, eller måtte søke om å få en jobb... I et spill :p Ragnarok sucks!

     

    Tydelig at du har kun vært i de værste diktator guildene som finnes hvis det er sånn du ser på guilds som krever en søknad for å joine guilden.

    Har aldri opplevd noe av det der du sier selv, har vært i flere seriøse guild i wow og ett par hardcore guilds, hadde to regler som regel, ikke sett guilden i dårlig lys og møt opp i raids forberedt(dvs food buffs, flasks, potions etc.). og det er som regel de to reglene som går igjen i alle seriøse guilds(kanskje i tillegg at man har møteplikt ett viss antall ganger i uken). Som sagt, du må ha vært i noen helt forfærdelige guilds gjennom årene hvis det eneste du har opplevd er det du beskriver, eller har du i det hele tatt vært i noen guilds som krevde søknad?

     

    Gode spillere vil gjerne kun spille med andre gode spillere, en søknad kan raskt fortelle om du er en seriøs spiller eller ikke.

    Nesten alle søknadene jeg har skrevet til guilds har bare involvert at jeg forteller litt av min tidligere spill erfaring, hvilken class jeg spiller osv, forteller litt om meg selv, som regel ikke så alt for mye. er som regel ikke så mye mer enn det. så ser ikke helt den der "Hvor mye må man hause opp greiene for at det kun kan fungere med alt dette fjaset med søknader, bakgrunnsjekk, og haugevis av andre totalt meningsløse kriterier? "

    og at de krever at du er over 18 er en menigsløs kriterie? Hvorfor det? Folka i guilden liker vel best å spille med voksne folk og ikke små fjortiser som syter at de ikke får noe loot og vil ha hjelp til alt og vil ha gratis ting fra andre folk i guilden, dette har jeg opplevd og det er utrolig plagsomt. Er selvsagt ikke alle som er under 18 som er sånn, er flere som er helt ok og spille med men er man over 18 så er man som regel forbi det stadiet og man risikerer ikke å miste en person i raidet fordi mamma sa at du måtte legge deg nå.

  8. Herregud Mindbattle er den værste til nå, blir konstant dyttet utenfor kanten så jeg må starte hele driten på nytt igjen...

     

    Men har en annen bra kombo som dreper bosser og mobs som tåler mye på noen få sekunder.

    Gjør mobben våt enten med regn eller bare spyle vann på dem, så bruker du S R A A A (Beam Frost Strømx3) drepte khan på 4 sekunder ca.

    siden mobben er våt så fryser han helt til is og tar sinnsyk skade.

  9. Noen som vet når Head starten er?

    Har tenkt å bestile dette men er jo ikke vits vis head-starten er 2-3 dager før bare:P

     

    Headstart folka får starte 24 februar etter det jeg husker, vanlig europe release er 4 mars.

     

    W36P-PQLE-JWXR-GWHR-EPFH

     

    her er en ubrukt VIP beta key som kan brukes 25 ganger, neste beta(Beta 6) starter fredag 4 februar og varer til 7 februar tror jeg det var, og Beta 7 starter 15 februar og slutter 22 februar(siste beta testen).

    Alle beta karakterer blir selvfølgelig slettet etter siste beta test.

     

     

    Har spilt en guardian warrior til lvl 21 og en defiant rogue til lvl 13 og har likt spillet meget godt til nå.

  10. har spilt en Guardian Warrior til lvl 7 og en Defiant Rogue til lvl 6 nå (dvs spilt igjennom start områdene).

     

    Jeg liker Rift kjempe godt, koser meg med det. Talent systemet synes jeg er kjempe bra og ser så mye som jeg har så lyst på fra de forskjellige Soulene men har ikke nok points :cry:

    User Interface er digg også, tok meg 1min mer eller mindre å lære alt jeg trengte for å forandre på UI til sånn jeg liker det.

    Quest helper fungerer fint, combat er bra. Har strengt tatt ikke så mye negativt å si om det enda.

     

    Skal fortsette å spille på Warrior ettersom jeg ønsker å spille Guardian i Beta siden jeg har bestemt meg for å lage en Defiant på release, orker ikke å gjøre quests om og om igjen :p

     

    Er på PvE serveren Riptalon, tror det var den hvertfall. Nick Chronilus.

     

    Noe som kan være litt forvirrende er hver Soul kommer med egne skills, men man MÅ ikke bruke alle skillsene, jeg fant de skillsa som jeg likte best og gjorde best damage og brukte de og fjernet de andre fra actionbaren så jeg ikke ble forvirret med å ha 6-7 skills når jeg bare trengte 4 stk.

    Forandre på key bindings er gjort lettere og, i denne Betaen så har de lagt inn key bindings menu ala WoW i tillegg til det gamle måten som var å trykke på en knapp eller noe og så tok du keybind ved å holde musa over en action bar knapp for å så trykke på knappen du vil ha den binded til.

    Vet faktisk ikke helt hvordan man aktiverer den siste der men finner det vel ut etterhvert.

  11. Hentet fra http://www.Riftjunkies.com som hentet det fra Rift forumet om Beta 5

     

    Hi, everyone — Since the beta NDA is officially off, we wanted to post this here where those who couldn’t make it to this beta would get a chance to see what we’ve been up to as well. Enjoy!

     

    —————

     

    Beta 5 Preview – It’s been a busy couple weeks!

     

    We’ve tried to take as much advantage of the relative calm between Beta 4 and Beta 5 as we possibly could. Here are some of the highlights to look forward to in Beta 5 tomorrow. We’d like to detail a number of them and also shed some light on a few things for Beta 6 and beyond.

     

    New For Beta 5

     

    We’re expecting Beta 5 to be at least twice as big as beta 4! By the end of Beta 4, we were running a total of 18 servers. 8 in our Europe datacenter and 10 in the US. This time we’re opening up with 16 in each region, for a total of 32 servers, all with higher population caps, more than doubling the number of people who can be online at once.

     

    If you get caught in too long of a queue during the middle of beta, know that we’ll be keeping an eye out to see if we need to open even more.

     

    Public Grouping: This was a big one for us — just about the single most requested item — and we’re really happy to have it in game for you to try out already.

     

    First, as you’re wandering around the world and target people, if they’re solo or ingroups/raids that are willing to accept new public members, you’ll see a new button in the target frame that lets you join their group or merge your group into theirs if it fits.

     

     

     

     

    Second, when you walk into an area where there’s an event occurring (or an event like an invasion walks up to you), if there are other friendly players in the area who are open to grouping, you’ll see a button up on the top of the screen that lets you join the nearest Public Group.

     

     

     

    Note that if your group merges and gets automatically upgraded into a Raid, you shouldn’t take a huge XP penalty as with most games. Since Raiding is a valid way to play through the leveling up experience in Rift, most notably in mass zone events, we want to ensure that XP gains there are meaningful and fun.

     

    Planar Foci and Currencies: An entire new character sheet awaits! Foci weren’t as clear as they could be and Planar Currencies were taking up too much inventory space. The stats display was a little crowded at times as well. We’ve got a new version of the character sheet in place the addresses many of the issues people had been commenting on. Expect continued polish and functionality here in the future, and we hope you enjoy the inventory space reclamation in the meanwhile.

     

    In terms of currencies, to make the whole system make more sense in general, the older per-zone token currencies are now various tiers of Sourcestone, and the common event tokens are now a single currency called Planarite. Expect to see more uses for these over time, including expansions of wardstone reinforcement and other world offense/defense metagame elements.

     

    Rogue Energy: Rogue energy regeneration got a rework this update, and it definitely does feel a lot better. Give it a crack and let us know if you like the new responsiveness and lack of energy starvation!

     

    Tab Targeting / Target Nearest. Tab targeting got a significant usability upgrade, and Target Nearest Friendly / Target Nearest Enemy are now bindable functions with F6 and F7.

     

    Key Bindings: “How do I bind hotkeys?!” If you’ve been in beta, you’ve seen this question. A lot.

     

    Our method of keybinding hotbars where you just mouse over the hotbar then press the letter was confusing a lot of people. It was the most asked “how do I” question throughout the beta so far. Our original way is still there, but the old-school method of listing out each keybind in the keybinds window has been added as well.

     

    Discoveries and Firsts: As items, creatures and achievements get discovered for the first time, the game now keeps track of how many you’ve been the first to find. The messages around this are going to be a bit too frequent through the opening of beta, but will calm down rapidly as elements in the world are Discovered. It’s a system that we’re still tuning, and your feedback is definitely appreciated.

     

    Ranged Weapon Sounds: We’ve had comments in the past on the sounds of these not being meaty enough. We’ve been taking those to heart, and we agree. We’ve started to improve some of these sounds and will continue to do so throughout the life of the game. See if you can pick out the new ones, and let us know what you think!

     

    PvP Auto Flag: This is now an option available under Settings -> Interface -> Combat. You can disable it if you wish to not be automatically flagged while in PvE areas/servers.

     

    Invasion Improvements: Invasions as a whole got some significant love this update. Expect a lot more variance in their size, and much better adaptability to the sizes of defending forces. (Which means you’ll be a lot less likely to see a rift send out three waves of elite packs to deal with a relatively undefended area. They’re not supposed to be Global Steamrollers.)

     

    On their Leashing and Social Aggro: Invasions were previously an all-or-nothing kind of experience. With larger numbers of players getting involved, they would leash and reset the whole invasion too frequently, and it was an item we got a lot of feedback on. We’ve addressed this in Beta 5. If you can peel one off while the others are distracted, more power to you!

     

    New Visible Stats: Along with the new character sheet, you’re going to see two stats that were previously not being displayed: Toughness and Valor.

     

    Toughness is a PvE Tanking stat. Its purpose is provide a defensive upgrade path in upper tiers of PvE content, and is one more way to ensure that tanks can progress in PvE without being broken-overpowered in PvP due to their PvE gear. (PvE gear is still very useful, just not overpowering.)

     

    Just like high end casters need Focus and physical DPS need some amount of Hit, high end tanks need Toughness to deal with more difficult monsters. All that said, Toughness, Focus and Hit make up a small amount of the overall stat distribution that you’ll see on your PvE items.

     

    Valor is a PvP damage reduction stat. It’s been in the game for quite some time and is now showing up on the new character sheet and in the tooltips for items that provide it.

     

    Our game supports both PvP and PvE progression. A stat like Valor gives us an important tool to use in tuning the high end of those progressions.

     

    NPCs and Players are not balanced identically, nor should they be. The pace of play is very different between the two styles. Fun PvE and fun PvP are generally two very different things. Nerfing PvE abilities for the sake of PvP, as other games have found themselves forced to do, is something that we’re trying to avoid wherever possible,

     

    In providing a good PvP progression, we need to ensure that we can provide good rewards, without forcing people to play a part of the game they might not care to.

     

    PvE gear remains competitive in PvP, and PvP gear remains competitive in PvE. It just won’t be a trump card in the opposite style of play. You shouldn’t expect to need to “grind” two full sets of gear just to have fun.

     

    A stat like Valor is one more tool we can use to ensure that, for instance, the ideal PvP rewards do not become the de-facto best PvE Tanking rewards in the game. (Without Valor, significant PvP survivability also becomes PvE survivability…and, conversely, the best PvE DPS loot would become the de-facto best PvP DPS loot). We’d effectively be forcing people to gear up one way just to succeed at the other, since NPCs are balanced much differently than players.

     

    Some people think these are a great idea, and others are less than thrilled due to negative experiences with related-sounding mechanics in other games that provide E-Sport style PvP, which we have intentionally not included and do not have plans to. Other games have their issues to design for, and we have ours. The two are definitely different.

     

    Q: Am I going to have to “grind” two sets of gear the entire time?

     

    A: No. Gear from each kind of play is competitive in the other side. It’s just not overpowering to the other side. It remains a great head start. We expect that the highest end PvP and PvE’ers will choose to care, but the majority won’t find that its existence impacts their gameplay in a negative way, since we are not balancing the game around any kind of E-Sport style Arenas, as other games have.

     

    Q: Why can’t you balance everything around Health?

     

    A: Players are infinitely smarter than creatures, and abilities are used in both PvE and PvP. Having PvP damage reduction be purely about health would create a situation where almost necessitate PvE tanks to have to gear up via PvP. We are primarily trying to ensure that people who choose to only take part in one style of play aren’t “forced” to take part in the other.

     

    We like to think that we’ve so far been pretty good at reacting once things have proven to work or not work in Rift. As with any other mechanic in the game, we’ll be keeping an eye on it. If it’s making the game not fun, it will be addressed.

     

    Here’s what’s on deck for future Betas:

     

    Activated Racial Abilities. We know that some of them are overpowered and bring the whole concept out of whack. Our original idea was: “let’s make sure these things are really fun.” In our doing this, they’ve almost turned into a powergamer IQ test. It’s not good for anyone if we effectively lock a race to a given play style. (e.g. all Tanks must be one race and all DPS must be another, or you’re Doing It Wrong). Expect updates to the racials following this beta.

     

    Master Loot. Yes, it’s coming! Groups and raids will be able to have a Master Looter who’s in charge of assigning out loot.

     

    Collections merge into the new Character Sheet. “Where are my mounts? Where are my titles?” Now that we’ve designed a character sheet that can fit them in a way that looks good and is more usable, collections will make their way into it as well.

     

    War Powers. We have a lot of consumable items in the game that are focused on the idea of the war between the planes and the rifts and the land-control meta game. Expect a special place for them in the Abilities tab and a resource to power them soon. Time to get them out of your inventory, provide a better sense of discovering them, and get them into a place where they make a whole lot more sense. Expect more details here in the future.

     

    We’re looking forward to this largest Beta we’ve ever run. While there will definitely be some bumps, we’ll be right there with you the entire time to make sure everything goes as well as it possibly can.

     

    - The RIFT Development Team

  12. fikk to mailer, en nyhets mail med VIP key og en mail om at jeg har blitt valgt til å delta denne Betaen, har forhåndsbestilt så visste at jeg skulle få beta invite men det virker da som at jeg fikk en ekstra nøkkel.

    Og beklager, har en kompis som sannsynligvis vil ha den nøkkelen, men har ikke spurt ham enda, hvis han sier nei så kan jeg gi den bort.

  13. For min del blir jeg bare irritert når jeg spiller på PvE servere.

     

    Finnes ikke noe mer irriterende når fiendene stjeler mobs du må ha for en quest uten at du kan utfordre han for plassen.

    skal være enig med den men det er vel eneste jeg kan tenke meg som er fordelen med pvp server, og hvis spilleren som stjeler mob er samme faction(som det ofte er) hjelper det fint lite om det er pvp server eller ikke.

  14. Har lyst å spille på en pve server selv, synes pvp servere blir så gank fest og det er ganske kjedelig når du bare prøver å queste litt og så bli ganket av en high level for 10ende gang på en time...

     

    Og virker som customisation er veldig bra, er ett screenshot av customisation opplegget på den preview linken tidligere.

  15. Jeg har tittet litt på dette spillet på youtube og jeg er litt skeptisk. Jeg er klar over at det bare er i beta, men jeg har ikke sett veldig mye annet en hjernedød zerging av rifts av forskjellige elementer, styrt via et grelt UI. Derfor håper jeg noen opplyste kjekkaser kan svare på noen spørsmål så jeg vet om Rift er noe å satse på.

     

    • Hvordan er end-game? Er det bare rifts, eller har man andre muligheter som f.eks instancer som i WoW.
    • Er klassene veldig ubalansert med alle valgene med kan ta med skillpoints?
    • Hvordan får man gear, er det muligheter for customising, er det mye å velge mellom og hvor lett er det å få tak i? Ser alle helt like ut eller kan man skape en unik look?
    • Hvordan fungerer PvP, og har man bra kontroll over karakteren? F.eks WoW (hvor styringen er meget presis og mobil) vs. AoC (Hvor alt er litt seigt. Man hopper ikke med en gang pga trege/lange animasjoner).
    • Kan man avbryte animasjoner? (Har man startet på et angrep/rester i AoC, kan man ikke avbryte for å gjøre noe annet. Man må vente på at hele animasjonen er fullført).
    • Er det en sømløs verden, og hvor stor er den sammenlignet med andre MMO's du kjenner til?
    • Hvordan transportmuligheter har man?
    • Hva er maks level og tar det lang tid å levle?

     

    Angående endgame content PvE så kan du lese litt her http://www.riftjunkies.com/forums/showthread.php?346-Rift-s-Endgame-Progression-and-Raids-Explained

    Det finnes nesten ikke noe info om endgame content akkurat nå siden beta har vel hatt maks lvl til 25 hittil tror jeg, tror det er lvl 30 på neste beta test. og forskjellige ting blir testet hver beta test osv. Så det er ikke akkurat rart at det er nesten kun videoer av Rifts eller litt random PvP.

    Om klassene er balansert med tanke på alle de mange kombinasjonene som kan gjøres vet jeg ikke, har ikke spilt beta enda men regner med å spille neste.

    Men det er jo vanlig at noen talent builds er bedre til enkelte ting enn andre builds osv. Siden kombinasjonene er så utrolig mange så må du rett og slett bare finne ut typen build som passer deg selv best og det du har tenkt å gjøre. Eneste jeg håper på at det ikke er en build som dominerer absolutt alle i alle områder. Vil helst ha noe som gjør at enten velger du og ha jævla god single target damage/healing, veldig god AoE Dmg/Heal o.l. at det ikke er en build som gjør alt kjempebra så alle andre builds er helt ubrukelig i sammenligning.

    Så nettopp på en pvp video av en Warden Healer og det så ut som det ikke var noen problemer med casting animations eller noe sånt tull som det er i AoC.

    Etter det jeg vet er det Mounts i Rift, hvis du kjøper CE så følger det med en tortoise mount eller noe som har +60% speed, ser ut som en diger skilpadde med to hoder.

    Maks level er 50, vet ikke hvor lang tid det tar å nå 50 men så på en youtube video og han som lagde den hadde nådd lvl 11 på to timer ca, men de første lvlene går jo alltid fort.

  16. dette så jo veldig lovende ut, men vet ikke helt om jeg har lyst å pre-order enda. har brent meg så mange ganger før med AoC, LotR, Aion blant andre ting som endte opp med å være moro i starten men kjedelig videre.

    Hadde vært bra å kunne teste beta først men sjansen for å komme inn der jo ikke akkurat stor...

    hvis jeg pre-order så kommer jeg jo inn men...

     

    btw, så at CE har 24 slot bag, hva er orginal størrelsen?

    og er mounts generelt tilgjenlig fra lvl 20 eller er det kun med CE at du får fra lvl 20? Koster det mye å kjøpe mount så det kan "lønne" seg å kjøpe CE?

×
×
  • Opprett ny...