Gå til innhold

kuud

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kuud

  1. FEAR er jo kjedelig. noen nye grafikk finesser, mens historien bare er tull som man ikke en gang får med seg helheten av når man spiller, fordi alt blir fortalt mens man skyter på folk.  minner meg om halo, bare at halo faktisk hadde et par pauser. alt blir bare litt og litt mer vanskelig etter som man spiller. også er man ferdig.

    5086655[/snapback]

     

    Litt off topic å snakke om FEAR her, men det er ikke FEAR sin feil at du ikke skjønner noe av historien - som faktisk er veldig bra.

    5086987[/snapback]

     

     

    han hinta veldig til fear. har ingenting med at jeg ikke forsto den, er vel heller måten den blir fortalt på. akkurat som å kjøre i 300 km/t og lese en bok. man får vel ikke så mye av inholdet med seg. men igjenn så er det vel bare meg som syns skrekkspill bare er helt tåpelig. akkurat som doom3 man skvetter 2 ganger også blir det bare kjedelig. jeg syns heller Q4 var en bedre måte å bruke doom motoren på enn doom3 selv.

  2. Hvordan definerer man hjernedøde vs. ikke hjernedøde skytespill?

    5084678[/snapback]

    Hjernedøde skytespill er type point and shoot og thats it. Ingen story, ingen spenning etc. Spill som f.eks. FEAR har litt av hvert som gruser q4 på alle punkter bortsett fra multiplayer.

     

    Er ikke enig med karakteren. Dette er et virkelig bra spill, som har gitt meg veldig mye i SP, og når jeg kjøper spillet, håper jeg også det blir bra i MP. Supert spill.

    5086146[/snapback]

    Hvis du sammenligner singleplayer delen til et singleplayer spill som faktisk er imponerende, så kan man ikke si at spillet er supert. DU kan jo såklart få mene det, men utav nysjerrighet, prøvd FEAR? :)

     

     

    Ellers er jeg helt enig med testen. Kanskje et poeng høyere på grafikk? Den er jo ganske top notch. I motsettning til ITavisen, så fikk fear og q4 begge det de fortjente.

    5086405[/snapback]

     

     

    FEAR er jo kjedelig. noen nye grafikk finesser, mens historien bare er tull som man ikke en gang får med seg helheten av når man spiller, fordi alt blir fortalt mens man skyter på folk. minner meg om halo, bare at halo faktisk hadde et par pauser. alt blir bare litt og litt mer vanskelig etter som man spiller. også er man ferdig.

  3. Hvis du sikter til den store plastramma på hovedkortet, så skal det gå an å få tak i en ny en og bytte ut. Finn ett megabillig 478 hovedkort eller hør med komplett, netshop eller noen andre om de kan skaffe en. Men billigste er vel å finne ett 478 kort under demovare på komplett.

    5069878[/snapback]

     

     

    tusen takk :) hehe tenkte ikke over at de hadde en demo seksjon på komplett. fant et til 200 kr. men siden hovedkortet er så gammel fra før så går det jo åsså ann å kjøpe et litt bedre et. selv om det er brukt.

  4. hei, jeg har en gammel p4 478 socket. og i dag kjøpte jeg ny cpu vifte. I det jeg skulle feste på viften over kjøleribben så klarte jeg å knekke 2 av festene på høyre siden. på altså hovedkortet. åsså lurer jeg på hvor jeg kan få tak i et nytt sånt feste? må jeg kjøpe helt nytt hovetkort, eller finnes det en billigere løsning.

  5. Er vel bare Nvidia som støtter to skjermkort (SLI)!

     

    Men hvis det er et hovedkort for klokking du skal kjøpe, kjøp et DFI Lanparty!

    Det er socket 939, altså med alle de nye (og brae) prosessorene til AMD!

     

    Kan også anbefale OCZ minne, hvis du skulle kjøpe nytt minne!

    Og hvis du går for DFI kortet, bør du kjøpe en strømforsyning på min. 480W, helst OCZ:D

    5052463[/snapback]

     

     

    oi den jeg nå er på 400W, men gi meg en god strømforsyning på rundt 500W da :) så har jeg hvertfall en som holder.

  6. Ser at overklokkere setter rekorder med dette: Asus P5WD2

    Det er et "kjempekort", har dobbel Gb-Lan og to plasser for skjermkort.

     

    Se også dette: Asus P5LD2

    Dette klokker også bra, er noe rimeligere, men ikke like raskt som P5WD2.

    5049009[/snapback]

     

     

    takker for svar :) men er det sånn at man må ha nvidia for å kjøre 2? eller går det ann å bruke 2 ATI kort også? litt kjipt hvis man blir låst til hvilke skjermkort man vil bruke på hvilket hovedkort.

  7. hei, jeg lurer på hvilke hovedkort som er anbefalt til overklokking. uansett om det er intel eller AMD. jeg har ikke fulgt med på dette på noen år. så alt er jo nesten nytt. å jeg trenger en liten oppgradering. pc'en min begynner å bli veldig sliten. så hvis noen kunne gi meg en levrandør eller et spesifik hovedkort. er ikke ute etter å gå i detalj på hvilket som er best. men mer sånn hva som er det enkelste og kanskje det beste. takker på forhånd for svar :)

    5045306[/snapback]

     

    Skal du oppgradere hele pcen siden du ikke bryr deg om det er amd eller intel?

    Hvilket socket er det du har nå da?

    5045614[/snapback]

     

     

    er vel 478 (hvis det er helt riktig.) en 2.8 ghz, men den er veldig sliten. siden den har stått overklokket i snart 2 år. med vannkjøling å det hele. ja jeg hadde tenkt å kjøpe nytt hovedkort og prossor. blir vel nytt skjermkort(hvis ikke 2) og minne også. ser at de nye tar DDR2 og har pci express.

  8. hei, jeg lurer på hvilke hovedkort som er anbefalt til overklokking. uansett om det er intel eller AMD. jeg har ikke fulgt med på dette på noen år. så alt er jo nesten nytt. å jeg trenger en liten oppgradering. pc'en min begynner å bli veldig sliten. så hvis noen kunne gi meg en levrandør eller et spesifik hovedkort. er ikke ute etter å gå i detalj på hvilket som er best. men mer sånn hva som er det enkelste og kanskje det beste. takker på forhånd for svar :)

  9. Etter å ha spilt Quake4 litt så føles det mer og mer som en DOOM3 mod.

    Riktig navn på spillet burde være DOOM 3 v3.5

    5043436[/snapback]

     

    hehe dette er latterlig. spill gjennom hele så skal du få igjenn quake følsen. :) man må bare spille igjennom det. sant den bruker doom motoren, men hva ble doom motoren utviklet fra?

    5043861[/snapback]

     

    Doom Engine er en modifisert Quake 3 motor foresten :)

    5043929[/snapback]

     

    Det var vel det han ville fram til :)

    Folks holdning i denne tråden er at fordi Quake 4 bruker Doom 3 motoren er det samme spill. Det som å si at Return to Castle Wolfenstein, Call of Duty, Medal of Honor (pluss mange fler) er Quake 3 fordi de bruker Q3 sin grafikkmotor. Noe de absolutt ikke er. Etter å ha spillt hele Doom 3 og litt Quake 4, kan jeg si at det er to ganske foskjellige spill med lik grafikk :yes:

     

    Mitt tips: Kjøp Quake 4 og spill gjennom det før dere trekker konklusjonen.

    5044073[/snapback]

     

     

    akkurat :) hadde Q4 kommet før doom3 så ville vel folk klaget over at doom3 var lik Quake4. det er jo egentlig sånn. bare at doom3 kom før.

  10. Etter å ha spilt Quake4 litt så føles det mer og mer som en DOOM3 mod.

    Riktig navn på spillet burde være DOOM 3 v3.5

    5043436[/snapback]

     

    hehe dette er latterlig. spill gjennom hele så skal du få igjenn quake følsen. :) man må bare spille igjennom det. sant den bruker doom motoren, men hva ble doom motoren utviklet fra?

  11. hehe, takker for svar!

     

    Jeg ble veldig imponert over SlowMo-funksjonen i FEAR, fysikken og grafikken rundt  det, men frykter at spillet mister mye appell når det ikke er like spennende lenger.

    Jeg liker derimot å bli skremt :p Sitter og skal spille rundt doom3 før filmen kommer! (Premiere 11. november!) 

     

    Har visse forventnigner til quake, men frykter at det kanskje ikke er så alt for originalt og at det fort kan bli kjedelig det også. Jaja...

    5041912[/snapback]

     

     

    ja sånn sett så er ikke Q4 så banebrytende akkurat. hehe men det er jo fete effekter i fear da. min pc klarer ikke akkurat å kjøre alt siden jeg har slitt den så ut med overklokking og div. hehe hadde jeg bare hatt en jobb. q4 er quake, det kan jeg jo si. det tar bare litt tid. så kjenner man seg igjenn :)

  12. jeg ville gått for Q4 :) har spilt igjennom begge nå. og syns personlig Q4 var best. syns jeg fikk mer intrykk av en historie i q4 enn i fear. fear ble for mye av bare å gå rundt å skyte og få info over voicecom-tingen. ble kjedelig ganske fort. mens i q4 føler man at man har mer et mål. man vil vite hva som skjer etterpå. dessuten er jeg ikkes å stor fan av å skvette :) hehe liker heller en spennende historie.

  13. jeg har hatt vannkjøling i en liten stund nå. Etter en stund så begynte tempraturen og stige. jeg åpnet kabinettet opp bare for å finne ut at jeg hadde fått alger. Det jeg lurer på er om det er en lett måte å få reingjort radiatoren på. Sånn for å være sikker på at den er rein. så algene ikke kommer tilbake.

  14. kennethdammyr: Nehei. :p Alt for dårlig skjermkort.

     

    Og så det er sagt, denne tråden er ment for CS 1.6, ikke forvent at dere får 100 konstant i CS:S, hvis ikke dere har PC til 40.000, da. :p

    Min pc holder seg fra rundt 70 til 150 fps i cs:s og jeg har ikke så dyr pc. Jeg kjører på 800*600, med alle instillingene på fullt. Kjører så lav oppløsning fordi jeg synes spillet ser bedre ut da. Får fortsatt den gamle spill følsen. Syns ikke det er så fancy med høy oppløsing.

     

     

     

    Men for å si litt på emnet så ser jeg ikke noe forskjell fra 60 til 100 fps. Grunnen til at jeg liker 100 fps er fordi crosshairen trekker seg fortere sammen, som igjenn hjelper meg med å reagere fortere. Selv om noen sier øyet ikke trenger mer fps så blir det mer behagelig å klarere å se det i litt høyere fps. Bruker de innstillingene jeg er vant med. Er ikke noe vits å forandre på noe hvis du ikke føler det vil gjøre deg til en dårligere eller bedre spiller.

×
×
  • Opprett ny...