Gå til innhold

fanzypanzy

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fanzypanzy

  1. Artikkelen er litt misvisende. Det er forsåvidt sant at visse PS3 maskiner hadde PS2 maskinvaren inne i seg, men det var kun de første maskinene i Japan og USA. Her i Europa har alltid PS2 spill avspilt på en PS3 kjørt via emulering.

     

    Grunnen til at de også droppet denne emuleringen er vel litt uklar, men det var nok mye pga. mange spill ikke funket. Det var også en god del penger i å selge PS2 maskiner. Hvorfor gi forbrukeren muligheten til å kjøpe én maskin når man kan tvinge dem til å kjøpe to?

     

    Siden Sony allerede har en gammel PS2 emulator må nesten dette være en ny og bedre emulator.

  2. En utrolig ilter anmeldelse dette her. Subjektiv meninger er sikkert feiende flott, men dette er et typisk eksempel på en anmelder som kun vil erte opp en debatt istedet for å gi forbrukerne en noen lunde " nøytral" veiledning til om spillet bør anskaffes eller ei.

     

    Anmeldelsen er dog en grei anmeldelse å bruke for de som vil vite hva som er galt med spillet. Anmelderen glemte bare å nevne alt det som er bra itilegg ( ok, det var vel et lite avsnitt der med noe halvpositiv info), og derfor gir anmeldelsen i seg selv et ubalansert bilde av spillet. Men igjen så leser vel de fleste flere anmeldelser før kjøper et spill? Likevel vil vel vær anmelder med respekt for seg selv skrive en så god anmeldelse at flest mulig personer vil være enig hvis de går til en anskaffelse av spillet( gitt at disse personene ikke er fanboys eller hatere) . Noen mener kanskje det er umulig mål, jeg mener det motsatte. Det krever bare at anmelderen prøver å se spillet fra flere ståsteder noe han feiler miserabelt med her.

  3. En anmeldelse kan aldri blir helt objektiv, det er umulig å måle en spillopplevelse og gjøre den om til harde kalde udiskutable fakta. Samtidig går det til en viss grad ann å være nøytral og anmelde spillet for det det er og ikke for det anmelderen ønsker at det skal være.

     

    Dvs. at man ikke gir 10 til alle spill som man faller for og 1 til alle spill man hater. En anmeldelse skal være som en veiledning for oss forbrukere, og da må innholdet bære preg av at anmelderen holder seg seriøs.

     

    Visse ting som styring, variasjon og tekniske sider ved spillet er det også fullt mulig og holde seg objektive til. Det er alle elementer som i stor grad kan måles. Er f.eks styringa presis, følger kamera med og har spillet fine teksturer og lyseffekter?

     

    Det er som sagt en anmelders oppgave å veilede forbrukerne, og derfor må en anmelder kunne bedømme spillet etter spillsjangerens premisser. En ting er å skrive hva man selv fortrekker, men den virkelige kunsten ligger i å kunne se for seg hva andre spillere måtte ønske. Kan ta meg selv som eksempel. Jeg elsker shenmue, men dårlig styring og design( at man må vente utrolig mye f.eks) gjør at jeg ikke kan gi spillet en så høy karakter som jeg selv kanskje måtte mene siden jeg vet at dette er elementer som kan irritere mange spillere. Å da hjelper det ikke at jeg selv godtar dem. Akkuratt som at jeg ga GeoW 8/10 ( i en anmeldse jeg skrev for en stund siden) fordi jeg greier å se at spillet er underholdene for action fans selv om jeg helt personlig synes spillet er nokså kjedelig.

     

    Såklart vil alltid poengsummene variere uansett hvor nøytrale og objektive man prøver og være, men hvis et spill ligger på 8,9,10/10 over alt og så pluttselig får 2/10 er det noe feil. Enda det såklart kan være tilfeller der et spill er utrolig vanskelig å bedømme uansett hvor mye man analyserer og diskuterer.

     

    Og når jeg er inne på det er kanskje en ide at flere sider og magasiner lar flere personer anmelde et spill, og helst da bruke personer som både liker den type spill og personer som ikke liker slike typer spill så godt.

  4. kan hende skjermen har blitt pressa litt ned av en eller annen grunn, men knappeproblemet er bare pågrunn av en generelt dårlig design på PSPens firkant knapp. Alikevel tror jeg at jeg kan få en ny, siden feilen skal ha blitt rettet på siden den japanske og amerikanske releasen.

     

    Er det noen andre som har samme type firkant knapp, eller er det noen som vet om dette er et nokså vanlig problem også i europa?

  5. Ja jeg har lest der, men den er som alle garantier veldig upresis.Det nærmeste feilen min kommer i garantien er feil på håndverk på maskinen, men kjenner jeg de sære folka som lager sånn maskiner så gjelder det bare store håndverksfeil og funksjonsfeil ikke en sånn"liten feil" som denne.

  6. Når jeg kjøpte PSP gikk det ikke ann å presse firkant knappen ordentlig ned, den virker like bra som de andre knappene men er ikke noe god å trykke på.Jeg har ikke fått tid til å gå til butikken, og før jeg går dit lurer jeg på om noen vet om denne feilen går på garantien.den har også 4-5 døde pixler + at skjermen har en litt annen fagre på deler av skjermen som kanskje er en luft under skjermen.(synes dog bare når PSPen avslått og stelles i en spesiell vinkel men alikevel).

     

    Håper jeg får en ny siden maskinen er svært dyr, og det hadde vært fint om dere kunne høynet forventningene mine litt før jeg går til butikken.

×
×
  • Opprett ny...