Gå til innhold

unundindur

Medlemmer
  • Innlegg

    254
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av unundindur

  1. Nimrad skrev (4 minutter siden):

    Hvilken "komplikasjon" snakker du om? Jeg sluttet å bruke Yr sin og gikk over til Apple sin app. Den har en sånn lang en som viser værmelding neste og hvis jeg husker slet jeg litt med å få Yr sin til å oppdatere seg når jeg reiste rundt.

    Er snakk om yr sin egen "komplikasjon", sjekket nettopp, og hvis jeg velger den store/lange varianten av "komplikasjonen" så kommer det opp 3 grader som forventet. På den lille varianten står det fortsatt 7 (samtidig).

  2. Hei. Har instalert yr-appen på klokka og den viser eksempelvis 7 grader på forsiden, og når jeg klikker meg inn i appen viser den 3 grader (og at det "kjennes som 4 grader). Hva er det egentlig som vises på forsiden? Jeg kan ikke fatte å begripe at ikke det skal være samme tall.

    Når jeg ser på resten av dagen ser det heller ikke ut som en snittmåling.

    Takker for all bistand, temperaturmåling gir liksom ikke så mye mening om mna ikke er trygg på målingen 😛

  3. Jeg er i ferd med å rigge et oppsett bestående av følgende:

    1. Samsung g9 57" skjerm
    2. Brio 500 webcam
    3. Lydanlegg (uklart hvilket, trolig mini-jack tilkobling)
    4. macmini
    5. jobb-laptop (uklart hvilke)
    6. xbox x
    7. Mus
    8. Tastatur

    Målet er å få til en switchløsning hvorskjerm, webcamera, mus, tastatur og lydanlegg enkelt følger med når jeg switcher mellom de tre datakildene.

    Har noen erfaring med lignende og har forslag til switch/løsning?

     

  4. I det Diablopanelt kommenterete rundt det å måtte gå igjennom samme chapters fire ganger for å låse opp den øverste vanskelighetsgraden i spillet var meningløst og et feilgrep som ødela både spillegleden og ikke minst mye av gleden og poenget rundt historien i spillet så ble jeg veldig positiv til denne utvidelsen.

     

    Dette er et spill jeg spiller på grunn av at jeg vil oppleve historien, og ønsker gjerne å ha litt halvveis utfordring mens jeg får oppleve den. Så om de får på plass et system hvor jeg ikke må igjennom en slags "easy mode" og dermed få med meg hele historien uten utfordring og dermed blir tvunget til å gå igjennom den flere ganger for å låse opp et akseptabelt nivå så blir det å anskaffe denne utvidelsen og spille den med glede.

     

    Jeg er også positiv til utvidelsen, men funker det å spille dette pga historien? I mine øyne har d3 en av de aller dårligste historiene i manns minne. 100% forutsigbart, ingen cliffhangers og masse løse tråder som senere sies å være "planlagt" men som ikke kan være noe annet enn retcon-arbeid.

     

    Nei, jeg gleder meg til å grinde hardt, men historien gleder jeg meg desverre ikke til :/

    • Liker 1
  5. Hei.

     

    Jeg driver med litt hiphop osv. og trenger å kjøpe et bærbart annlegg tilbruk på trening i hall og ikke minst ute i parker, skogen og you name it (altså bør den tåle litt av hvert og kunne være trådløs på høyt volum en stund).

     

    Jeg lurte på hva folk kan anbefale.

     

    Jeg var i usa og fikk hørt på TDK-Boombox (konge!), men disse forhandles ikke i Norge såvidt jeg vet. Ellers vet jeg selvsagt om standardmodellen av boomblaster, og at Bosch har lagen en de også.

     

    Budsjettet er ikke så stramt, så si helst under 3000, maks 5000kr.

     

    EDIT: Ideelt har den bare AUX inngang og ikke noe CD/kassett inngang eller annet fjas :)

     

    Takker for all hjelp :)

    Mvh Rasmus

  6. Hei. Jeg har nettopp fått meg windows maskin på jobben, og har i den anledning også fått fullt mac tastatur på norsk (etter forespørsel). Nå lurer jeg på hvordan jeg kan få tastaturet til å ha de vanlige mac-keybindingene.

     

    Jeg sliter spesielt med at @ ligger på 2 fremfor på @ tasten.

     

    Hvis noen har programmer eller annet som enkelt konverterer hele tastaturet hadde det vært det beste, hvis ikke tåler jeg litt plundring.

     

    Jeg har så langt prøvd KeyTweak, men det ser kun ut til å flytte hele taster, ikke bare "shift-formen".

  7. Nå lider vel ikke D3 av piratkopiering da folk kjøper det for multiplayerdelen. Multiplayerspill lider sjeldent til aldri av piratkopiering. Privat servere er vel en mulighet men da skal du være rimelig hardcore pirat :p

     

    Jeg tror det er en ganske drøy generalisering :) Jeg har eksempelvis ingen behov for å spille noe særlig multiplayer i d3. Til det har jeg andre spill. D3 er et av de deilige spillene jeg spiller alene, og tidvis med et par venner.

  8. Jakke har jo helt rett, folk stjeler, derfor vil mange produsenter beskytte seg. Forstår ikke de som argumenterer mot dette. Jeg synes ikke det er det minste underlig at spillutgivere beskytter seg, selv om jeg heller ikke alltid liker de løsningene de bruker.

     

    Spillet Diablo III er hva denne tråden burde handle om, ikke om hvorvidt DRM er bra eller ei. Uansett, så har det aldri ødelagt D III. De som klager mest, ser heller ikke ut til å forstå at Blizzard har ekstra behov for sikre linjer, siden de skal kjøre RL-money-auction.

     

    Likte forøvrig ideen om at de kunne ha delt det, slik at folk som kun ville spille offline, kunne velge det, men jeg er sikker på noen smarte hackere ville funnet et hull i det, og dermed lagt ut fake items/items tilegnet på uærlig vis, ganske snart. Så jeg støtter Blizzards valg, det er det sikreste.

     

    Nå har jeg spilt meg gjennom maincampaign, og jeg må si at spillet lever opp til sin historie. Spillet får karrakter 9/10 av meg. Jeg hadde 40 timer stor moro(både i solo pg multiplayer), og mer enn det er det svært få spill som leverer. Den høye scoren får spillet fra meg fordi Blizzard leverer akkurat det jeg ville ha, og hva jeg forventet. Ingen store nyvinninger, men hvorfor skal alle spill være fulle av nyvinninger, noe gamle ting skal være som før, rett og slett fordi de fungerer, sjekk sjakk og poker.

     

    Jeg mener ikke at alle trenger å innovere, men jeg mener heller ikke alle spill kan sikte seg inn på en karakter 10/10. Lager man en trygg oppfølger kan det være et flott stykke spill uten at det dermed fortjener full score i en objektiv vurdering av alle aspekter ved spillet.

     

    Jeg får tidvis lyst å spørre folk hvilke spill de ville gitt 4-7, da jeg opplever at de aller fleste spill enten får 8-10 eller 1-3. I min verden er 7 et bra spill, 5 er et greit spill, og 10 er ett av svært få spill gjennom tidene.

     

    Så tilbake til saken :) Jeg mener spillet innoverer lite, men værre er det at der jeg mener spillet "innvoerer" er akkurat på de feile stedene.

     

    Det som gjorde d2 så bra slik jeg ser det var skillsystemet, som innbød til gjennomspilling med forskjellige builds. Stats underbygget dette i noen grad, og det gjorde også items. Forandringen som ble gjort gjør at man egentlig ikke trenger mer enn en karakter av hver klasse for å ha dekket alle muligheter spillet gir.

     

    For det andre mener jeg den grafiske stilen gikk i feil retning. Der d3 kunne gått i en mørk og dyster retning, i tråd med kortfilmene og forgjengerne falt valget heller på en tegnesteriestil som er vel gjennomført. Det er ingenting å si på nivået på grafikken, men heller på stilen. Jeg tror ikke det er tilfeldig at blizzard legger seg tett opp mot wow på dette punktet, da de nok ønsker å appellere til spillergrupper som kjenner det spillet godt fra før.

     

    Videre har begrepet "itemization" blitt tatt i en rettnign jeg ikke står inne for. Ja, det er nå støre spekter av items, men dette er gjort ved enda større grad av tilfeldighet. Det er nå nær umulig å si at du har den "beste" versionen av en item. Det er tilnærmet ingen ende på itemjaget, selv på lav level. Konseptet med unique items, set items, runer, gems osv var noe av det jeg satt aller mest pris på ved diablo 2. Det gav en god følelse å finne Nagelring på level 10, eller Shield of Sigon på level 22. Nå er det teknisk mulig, men langt skjeldnere at dette skjer (kjenner folk som kom seg godt ut på hell før de fant sin første unique/set item). Fremfor å øke tilfeldighetene ved drops ville jeg ønsket at de utvidet reportoaret av unique/set items. Den første løsningen ser for meg ut som en billig utvei, som gir stor grad av "itemization" uten særlig arbeid.

     

    Diablo burde holde på det de gjorde rett, og forandre på det som kunne bli bedre (historie, lyd, grafikk, valgmuligheter, lengde osv), men valgte heller å innovere innenfor spillmekanikken, og la de overnevnte punktene lide. Hva tenkte de på da de gikk i gang med stemmearbeidet på npcene? Det er jo direkte forferdelig, i samme kategori som Spellforce 1.

     

     

    Også ut fra et firmaståsted synes jeg det er merkelig at Blizzard legger diablo så nært opp til warcraft. Det gir en umiddelbar nærhet for warcrafts brukermasse, men risikoen for å kjøre firmaet inn på et snevert spor tematisk er ikke ubetydelig. Det er heldig å ha en viss bredde i tilbudet da det ikke er gitt at brukerne i fremtiden ønsker seg akkurat den visuelle og følelsesmessige stilen som har vært pop en stund nå. I Diablo hadde Blizzard en slik alternativ merkevare, hvor de kunne eksperimentert relativt mye uten å risikere noe særlig (alle ville kjøpe d3 uansett, ink meg). Når du er i en slik situasjon hvor du kan ta risiko, og hvor det er farlig å ikke ta risiko synes jeg det er interessant å se at Blizzard velger å ikke differansiere dette produktet fra resten av sin portefølje.

    • Liker 1
  9. Bare for å nevne noen av områdene som gjorde D2 nyskapende når det settes opp mot D1:

     

    1. Hardcore-mode.

    2. Varierte områder ute.

    3. Set-items.

    4. Cut-scenes.

    5. Skikkelig onlinemuligheter.

    6. Henchmen

     

    D3 kan slik jeg ser det skilte med følgende nyskaping når det settes opp mot D1:

     

    1. Nytt skill-system (som jeg mener går baklengs inn i fremtiden, da det gjør replay-verdien betydelig lavere ved at alle yrkene nå i praksis bruker samme knapper like ofte, og man ikke trenger lage ny character for å prøve en "build")

    2. Auctionhouse (som jeg tror kommer til å gjøre loot enda mindre interessant, og replay-verdien lavere)

    3. In-game cut-scenes.

    4. Crafting.

    5. Ny bruk av potions.

     

    Alt i alt er det kun skillsystemet som er en vesentlig fornyelse, og den tror jeg er negativ for spillet på lang sikt.

     

    I min tidligere anmeldelse gav jeg spillet en score på 7,5 av 10. Det er nettopp mangel på innovasjon og den spesielle følelsen som skiller D3 fra D2 og andre absolutt toppspill. Jeg mener fortsatt spillet er svært polert og gir masse god spilletid, men 7,5 er ingen dårlig karakter, det er en god karakter jeg også ville gitt til de fleste moderne skytespill.

    • Liker 2
  10. For dem som måtte være interessert kan jeg nevne at jeg prøvde dette for 1 år siden, og det funker rett ut av boksen og jeg har hatt mye mindre problemer med dette enn både trådløst og kablet nett. Jeg er rett og slett svært overrasket (det var da knapt noe info om det på nettet heller).

     

    Jeg bor i 4 etg i et 100 år gammelt hus, og modemet står i 2 etg. Det fungerer så og si hele tiden (2 restarts på 1 år). Eneste hindring er at man må være på samme hovedkurs, men det er ikke noe stress for de fleste.

     

    Jeg kjøpte Devolo sin 3-pack fra komplett for ca 1000kr i sin tid.

  11. De fire ekstra karakterene er bare i Super, mens Akuma ikke er spillbar før i Super Turbo (som du ikke får til snes).

     

    Jeg ville kanskje skaffet begge, Super har de fire ekstra karakterene, betydelig finere grafikk, bedre lyd, nye angrep og moduser, og sikkert en del mer, mens Turbo er hakket bedre balansert etter min mening. Dog er Super Street Fighter 2 Turbo HD Edition til PS360 sannsynligvis den best balanserte utgaven av Street Fighter 2, så om du liker grafikken og remiksene der, så ville jeg kanskje gått for den (selv hater jeg begge deler).

     

    Så min personlige mening er:

    1. Super

    2. Super Turbo HD

    3. Turbo

     

    Men det er uhyre jevnt, og objektivt er nok Super Turbo HD den beste versjonen.

     

    Tusen hjertelig! Nå har jeg bare snes, så hd edition er ikke aktuellt. Når det er sagt tror jeg nok ganske sikkert at 4 ekstra karakterer er viktigere enn balanse for vårt bruk. Igjen takk for hjelpen, Super skal bestilles omgående ;)

  12. Hei. Jeg er i ferd med å kjøpe Street Fighter 2 (Snes/pal), og lurer på om det er best å kjøpe turbo eller super utgavene.

     

    Jeg ser at super er noe dyrere, mens turbo kom ut seinere.

     

    Vet noen om de fire ekstra karakterene i super også finnes i turbo, og om Akuma er spillbar i noen av dem?

     

    Tusen takk for svar, jeg gleder meg til å spille skikkelig kampspill igjen :)

  13. Angående tekstbehandler: Word 2008 er ikke helt det samme som på Windows, men ei heller særlig langt unna. Hvilken som er best ... tja, jeg misliker begge sterkt. Til enkle brev og andre småtekster bruker jeg Pages, skal jeg skrive lengre bruker jeg enten Scrivener eller LaTeX.

     

    For å svare litt mer direkte på spørsmålet: Word 2008 er langt bedre enn OpenOffice-ekvivalenten.

     

    Det var vel noe sånt jeg hadde trodd. Jeg er bare blitt veldig vant til fanesystemet osv i Officepakken, og det er det vi bruker på høgskolen, så jeg er lurer på om de er såpass like at jeg vil kunne dra nytte av det jeg har lært der, eller om jeg rett og slett må lare det på nytt på samme måte osm om jeg skulle lære iworks osv.

     

    Takk for svar :)

     

    4:

     

    - høyreklikk på fila og trykk på vis info.

    - gå ned på åpne med fanen og velg VLC

    - trykk på endre alle. da vil alle med same filtype åpnes i VLC:

     

     

    selv foretrekker jeg quicktime:)

     

    Hjertelig. Det var et merkelig sted å legge funksjonen, men den virker i det minste :)

     

    Jeg prøvde lenge via "åpne i">"åpne altid i", men det funka ikke i det hele tatt.

  14. Hei. Jeg har nettopp fått min første imac og har et par kjappe spørsmål:

     

    1. Når spotify kjører i bakgrunnen og itunes er skrudd av (ikke åpnet) og jeg jeg bruker tastaturet for å klikke play/pause virker det i spotify samtidig som det åpner og starter itunes. Hvordan kan jeg forhindre itunes fra å trigge når itunes ikke allerede er åpnet?

     

    2. Hvordan styrer jeg hvilke programmer som påvirkes av Iremote? Jeg ønsker å bruke den i spotify og ikke i itunes.

     

    3. Hvilke skriveprogrammer vil folk annbefale til osx? Jeg er vant med word 2007 (har lært det ut og inn på høyskolen), og har nå installert open office som føles som word 1998... Er Word for osx like bra som for windows, or er apple sin ekvivalent noe å satse i frhold til noen av dem?

     

    4. Hvordan stopper jeg Quicktime fra å automatisk åpne .avi filer? Jeg ønsker å automatisk åpne avi filer med VLC.

     

    5. Hvor kan jeg se hvilke applikasjoner som kjører på datamaskinen? Jeg har forstått det slik at hvis man ikke klikker "Cmd+q" så vil ikke alle apps lukke seg, men samtidig forsvinder mange fra docken, og jeg aner dermed ikke om de er aktive eller ikke. Det hadde vært greit å vite hvor jeg kan se dette.

     

    6. Oppdateres drivere til grafikkort osv automatisk (via vanlige mac-oppdateringer) på imac?

     

    7. Hvis man skal slette et program eller fil skikkelig, hvordan skal man gå frem? Er det bare å dra programmet fra mappen, eller må man via noe ala fjern/legg til i kontrollpanelet i windows.

     

    Tusen takk for alle svar. Er grønn i forhold til osx :)

    3. Spørs hva slags behov du har. Personlig så klarer jeg meg stort sett med Textedit og andre enkle teksteditorer. Om jeg skal lage noe for print eller PDF så fungerer iWork glimrende.

     

    4. Sekundærklikk på en .avi-fil og velg vis info. Nederst i det vinduet er valgene du trenger.

     

    5. Programmer i docken som har et lys under seg kjører. cmd+q avslutter det aktive programmet. Om ikonet til programmet fortsatt ligger i docken så er det fordi det er en snarvei. For å se alle åpne programmer så bruker du Aktivitetsmonitor (ligger i Programmer->Verktøy, men funker også fett å bare søke etter det i spotlight).

     

    6. ja.

     

    7. Bare slett programmet. Det vil nødvendigvis bli liggende igjen noen konfig-filer og lignende. Det finnes programmer som sletter slikt også, men jeg kommer ikke på hva de heter ...

     

    Hjertelig takk skal du ha. Text edit dekker definitivt ikke mine behov, men jeg skal sjekke ut iWorks.

  15. Takk for ett gjennomtenkt svar :) Sønnen min spiller bare ett fåtall spill, men desto oftere :/ Grunnen til mitt spørsmål , er at jeg ønsker at han skal ha en så god maskin som mulig etterpå også. Da blir det nødvendigvis noen kompromisser..

     

    Akkurat. Med tanke på at han er 14 ville jeg definitivt kjøpt en pc til en mye lavere pris (kanskje 7000 eks skjerm), og heller kjøpt en ny pc/mac om 3-5 år.

     

    Det er vanskelig å forutsi framtiden, men kjøper du en kraftig skjerm (dell 27" eller apple 27") og heller en "grei" pc med 4gb ram og et bra grafikkkort (til ca 1500-2000kr) tror jeg du kommer best ut. Da vil pcen kunne oppgraderes, evt byttes ut uten å tape veldig mye, og skjermen vil definitivt kunne brukes på ny. Begge skjermene jeg tenker på ser også fine ut, noe han sikkert setter pris på når har blir 16-18 ;)

     

    Med dagens spill vil de aller færreste merke noen forskjell på en bra og en super pc, og på sikt er det mye mer lønnsomt å kjøpe ny/oppgradere enn å flyte på gammel dyr hardware.

     

    Jeg henger rundt på tråden så det er bare å fortsette å spørre mer.

  16. Hei. Jeg har spotify premium og har en del friendinvites liggende. Hver gang jeg åpner spotify kommer det et blått banner øverst som sier "Share Spotify with frineds and family, they´ll love it."

     

    Det er fint at de vil elske det osv, men hvordan blir jeg kvitt driten uten å bruke opp invitasjonene? Det virker rart å få opp spam når jeg betaler fullt for tjenesten...

     

    Takker og bukker.

  17. Hei. Jeg har nettopp fått min første imac og har et par kjappe spørsmål:

     

    PUNKTER MARKERT I GRØNT ER BESVART

     

    1. Når spotify kjører i bakgrunnen og itunes er skrudd av (ikke åpnet) og jeg jeg bruker tastaturet for å klikke play/pause virker det i spotify samtidig som det åpner og starter itunes. Hvordan kan jeg forhindre itunes fra å trigge når itunes ikke allerede er åpnet?

     

    2. Hvordan styrer jeg hvilke programmer som påvirkes av Iremote? Jeg ønsker å bruke den i spotify og ikke i itunes.

     

    3. Hvilke skriveprogrammer vil folk annbefale til osx? Jeg er vant med word 2007 (har lært det ut og inn på høyskolen), og har nå installert open office som føles som word 1998... Er Word for osx like bra som for windows, or er apple sin ekvivalent noe å satse i frhold til noen av dem?

     

    4. Hvordan stopper jeg Quicktime fra å automatisk åpne .avi filer? Jeg ønsker å automatisk åpne avi filer med VLC.

     

    5. Hvor kan jeg se hvilke applikasjoner som kjører på datamaskinen? Jeg har forstått det slik at hvis man ikke klikker "Cmd+q" så vil ikke alle apps lukke seg, men samtidig forsvinder mange fra docken, og jeg aner dermed ikke om de er aktive eller ikke. Det hadde vært greit å vite hvor jeg kan se dette.

     

    6. Oppdateres drivere til grafikkort osv automatisk (via vanlige mac-oppdateringer) på imac?

     

    7. Hvis man skal slette et program eller fil skikkelig, hvordan skal man gå frem? Er det bare å dra programmet fra mappen, eller må man via noe ala fjern/legg til i kontrollpanelet i windows.

     

    Tusen takk for alle svar. Er grønn i forhold til osx :)

  18. Jeg kan svare på dette.

     

    Jeg kjøpte nettopp imac 27" med det nyeste grafikkkortet osv. og har tidligere vært en stor spillentusiast.

     

    Hvis han bruker pcen på den måten du beskriver vil ikke en imac kunne gjøre jobben. OSX kan kun kjøre et svært begrenset utvalg av gode toppspill, så du må skaffe en win7 lisens for i det hele tatt å kunne spille de fleste titler (av den typen som vanligvis blir spilt på lan).

     

    Det viktigste er rett nok varighet, ettersom løsningen skissert ovenfor vil fungere en stund. På en iMac kan man ikke oppgradere komponentene, noe som vil gjøre den dårlig til å kjøre spill om 1-2 år. På en datamaskin trenger man typisk bare å oppgradere grafikkkortet for å utvide levetiden betraktelig. Dette er hovedgrunnen til at en imac ikke er egnet som spill-pc.

     

    Alt dette sier jeg selv om jeg nettopp har kjøpt en imac og spiler spill på den. For min del har det blitt mindre spill med tiden, og mer film/surfing/jobbing som gjør behoved for en kraftig spill-pc mindre. Du kan jo forresten spørre hvilke spill det er han spiller. Hvis han primært spiller spill fra Blizzard (Starcraft, WoW, Diablo osv) funker imac helt flott ;)

     

    Jeg sjekket også over Steam, og der var det egentlig bare ett skikkelig toppspill (bortsett fra Valve sine egne spill) som var tilgjengelig for OSX; Civilization 4.

     

    Håper det var til noe hjelp.

  19. Hadde kvaliteten på 50krs varianten økt ville jeg gått for den. Nå sitter jeg på gjerdet med gratisversionen ettersom jeg ikke har mobil som kan dra nytte av spotify-mobile.

     

    100kr er ikke direkte mye i måneden, men det er ca det samme som kjøp av 10-15 låter i måneden, så om man ser langsiktig på det hele vil nok de fleste fortsatt tjene på å heller kjøpe sangene (hvis man ikke har et spotify-bibliotek på flere tusen låter).

  20. Hei.

     

    Jeg skal bygge ny datamaskin, og har bestemt meg for å ta utgangspunkt i dell's 27" skjerm med oppløsning på 2560x1440 (DELL U2711 ULTRASHARP 27" WIDE TFT TCO-03 BLACK).

     

    Jeg ser for meg en pris (eksklusiv skjerm) på rundt 6-7000kr, og den bør ha nok hestekrefter til å drive CS4 (photoshop) og gjerne starcraft2 osv på den overnevnte oppløsningen.

     

    Er dette realistisk, og evt hvilke komponenter vil dere anbefale?

     

    Så langt har jeg sett på følgende:

    Kabinett: Fractal Design Define R2 Black Pearl (650kr)

    Grafikkort:

    Nettverkskort: Cnet PCI Gigabit Ethernet Adapter (150kr)

    Ram: 4gb av et eller annet slag?

    Hovedkort: ?

    Prosessor: Intel Core i5 Quad Processor i5-750 eller tilsvarende fra AMD (1700kr)

    DvDrom: Samsung DVD RW burner, SH-S223C (200kr)

    Harddisk: WD Caviar Black 1 TB 3,5" SATA (800kr)

    Lydkort: (600kr?)

    Kabler:

    Kjølepasta:

    Strømforsyning:

    Vifter:

     

    Jeg setter pris på innspill i forhold til enkeltkomponenter og helheten. Om jeg har glemt noen deler er det også kjempefint om noen påpeker det.

     

    Takker for hjelpen,

    -Rasmus Haugen Sandvik

×
×
  • Opprett ny...