Gå til innhold

naero

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av naero

  1. Enig til de tusen, men det er kanskje en naturlig motreaksjon på all den digitale framgangen innen digitale kameraer. Som bare filmfotograf ser jeg ikke på noen hipsterbilder som gode fotografier. Takk høyere makter for at de ikke eksisterer et instagram for video. Jeg skyter ekte S8 takk!

     

    Det er jo du som er hipster her da :) Instagram har lite med hipster å gjøre. Vanlige folk bruker instagram. Hipstere bruker film ;)

    • Liker 6
  2. Det er jo helt latterlig at ikke kameraer kommer med wi-fi. Dette er jo standard selv i non-premium segmentet i de fleste etablerte elektroniske produkter, og komponentene til å gjennomføre det er latterlig billig.

     

    At det faktisk finnes et marked for trådløse minnekort er i seg selv en vits :)

     

    EDIT: Jeg vil anta at dette handler om businessmodell. I et så presset marked må de jo tjene penger på ting som feks ekstrautstyr for trådløs overføring. Det er vel vi som konsumenter som lar oss lure av dette og ikke sier ifra. Det er helt på trynet at ingen reagerer på at NikonD4, som er flaggskipet til Nikon, krever en dyr adapter for noe så simpelt som wi-fi!

  3. Dette objektivet støtter helt garantert ikke 1:1 macro, ikke engang 1:2 og antagelig ikke 1:3 heller :) Dette er en middelmådig zoom.

     

    Fant noen kjappe specs om objektivet:

     

    Focus: Manual (two touch)

    Filter thread: 58mm

    Mount: Chinon universal bayonet (K mount)

    Aperture Range: 3.5-22 (half step between 3.5 and 5.6)

    Minimun Focus Distance: 0.9m

    Number of Aperture Blades: 7

     

    Om du skal leke deg med gamle objektiver, og ikke er fremmed for å kjøpe fra Ebay - se etter gamle russiske objektiver. Feks Jupiter 8 :)

  4. Sigma 28mm f1.8 EX ! Den har en forstørrelse på 1:2.9 og en effektiv arbeidslengde på 5 cm.. Dvs et allround-objektiv som kommer nært nok til de aller fleste closeups. Det er også veldig lett å få skarpe bilder med denne pga den store blenderåpningen og den lave brennvidden.

     

    Dette objektivet har jeg komplettert med en EF-S 60mm f2.8, som har et litt annet bruksområde, men som gir meg 1:1 macro. Veldig fornøyd med denne komboen! 60 millimeteren er litt vanskeligere å bruke igjen, og krever ofte stativ eller blits.

     

    Disse er de objektivene jeg har med i 95% av tilfellene, i tillegg til 580ex II med off-camera cord og et Manfrotto 055XPROB stativ.

     

    Et par eksempler: http://flickr.com/photos/naero/

×
×
  • Opprett ny...