Gå til innhold

IceVamp

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IceVamp

  1. Det neste er vel at det popper opp bolighaier som leier ut områder til andre spillere.

     

    Jepp! Er ikke det bra? Om du er driftig kan du drive med land/outpost "flipping" for å tjene penger (in game).

     

    Det ble bemerket, i videoen om Consolidatet Outland mener jeg, at om alle som har spillet per nå, tok en 8x8 km flekk hver, så er det under halvparten av en av planetene. Så plass nok er det jo. Helt til store organisasjoner kjøper seg masse masse land, da.

     

    Fem år på å lage et AAA spill med ny IP er vel ikke veldig unormalt? Men vi kom inn på dag én, så det føles jo veldig lenge. Samt at det har vært massivt scope creep, det kan man ikke nekte for. Men jeg venter heller slik at jeg kan lande hvor jeg vil, i stedet for å bare få en filmsnutt når jeg lander på "designert plass" på en planet. Eller får skuespillere som Gary Oldman i kampanjedelen.

     

    Fallhøyden er kjempestor, men tror det er nok blodfans til å spille spillet uansett da.

     

    Jeg gleder meg fortsatt. Er jeg like engasjert som for tre år siden? Nei. Vel, helt til jeg så planeten dekket av én stor by. Helt ville greier.

  2.  [sNIP]

     

    Jeg tror dette er ganske likt destiny på dette området, derfor hadde det vært ganske nyttig å få noen som kjenner godt til begge spillene å sagt litt om hvordan de er opp mot hverandre. Jeg kommer nok ikke til å bytte uansett da slik jeg forstår det er ikke destiny like raskt gameplay, men det er jo kjekt å vite om det er verdt å kjøpe for å gå gjennom historien eller om jeg bare vil irritere meg over ting som er annerledes.

     

    Hadde vel over 100 timer i Destiny, og har over 600 i Warframe:

    Destiny er et helt vanlig skytespill i fart og gameplay, så det går ganske mye tregere en Warframe, som du mistenker. Det var fornøyelig nok, bare ikke så kjapt.

     

    Historien er så som så. Tror ikke jeg plukker opp Destiny 2 før det er på ekstremt billig salg, personlig. Skal si at beta'n viste at det ikke bare er en konsoll port. Var et ekte PC spill, så det er bra.

     

    Hovedforskjellen i tingene du nevner er at du bare har tre evner på karakteren din, som kan byttes ut med å låse opp sub-klasser. Du kan ha flere samtidige karakterer, og sende utstyr mellom dem, men du må gjøre alle tingene på nytt med hver karakter. Og man gjør boss runs om og om igjen for å få en spesfikk ting til å droppe, ikke delene til den tingen, som i Warframe. Så det er litt mer fornøyelig å få drops siden de er veldig fargerike og in-your-face.

     

    De nye historiene i Warframe har fått meg til å reagere mye mer en Destiny noen gang gjorde, men har jo ikke spillt historien i Destiny 2 så kan ikke sammenligne. Det er jo litt synd at de kommer så sent i Warframe, for nye spillere som liker historie.

  3. Litt uenig jeg også. Spilte gjennom i en lang sitting, og storkoste meg hele veien. Nå er jeg en fan av Deadpool da, og jeg ble overrasket når jeg så at Steam rapporterte 4 timer spillt da jeg avsluttet spillet. Det føltes, som anmelder sier, lengre. Slåssingen er ikke den smidigste i spill verden, det er sant, men når det kobles med det ikke helt supre kameraet så oppleves det litt værre.

  4. Veeel.. Spillet var helt forferdelig. Man begynner jo å bli vant til en god del mikrotransaskjoner og slikt, men dette spillet tok det hele til nye høyder. Du kunne kjøpe ALT. Og du måtte det for å holde deg konkurranse dyktig. Klær som gav deg "style" og gjorde at du fikk mer poeng og penger, mistet effekten over tid, så du måtte skifte. Våpen hadde et slitasje system. Men med pengene du tjente i spillet, kunne du bare reparere en prosent av dette. Du måtte bruke ekte penger for å reparere de fullt ut. Selve spillingen var helt ok, dog noe upolert.

  5. @Cidsor - Må egentlig si meg utrolig uenig. Jeg synes en anmeldelse er en svært subjektiv greie og burde reflektere hva anmelderen synes. Om han synes at spillet er en rip-off så gir han det vel en dårligere karakter. (Om han må gi karakter i det hele tatt)

    Og om i en skala fra en til ti, at ti skal være umulig å oppnå, så er det ikke vits å ha det med i skalaen. Man sier jo tross alt at ingenting er perfekt, men fortsatt har jeg spillt spill som er fantastiske og jeg sitter med kjeven på dørken. Selv om der kanskje er en eller to forbedringspotensialer sier jeg at det er en tier og skryter uhemmet av det.

     

    Jeg tror vi er for redde til å bla fram tier'n fordi vi automagisk tenker at det er det samme som perfekt, samtidig som vi løper rundt å sier at ingenting kan være perfekt.Blir for dumt! Finn fram tierne!

  6. I spill der man må velge god/ond veldig konkret velger jeg alltid ond. Hvorfor? Kanskje fordi jeg spiller et spill, jeg har en opplevelse som på en ekstrem måte skiller seg fra mitt virkelige liv. Jeg vil kanskje få den opplevelsen enda lengre bort fra "meg" ved å gjøre noe som er så motsatt som mulig det jeg ville foretatt meg om jeg var i den sistuasjonen. Det er ikke alltid jeg har lyst å gjøre den "onde" tingen, om jeg blir følelsesmessig engasjert, men siden godt og vondt er diametriske motstillinger, og man som regel ikke blir like mektig om man balanserer om man kan det, så gjør jeg det likevel.

     

    Dog i rollespill spiller jeg mer, som noen andre nevnte, for min karakter sin vinnings skyld. Det egrer meg at jeg ikke kan bedra spillet og spille faksjoner mot hverandre så jeg ender opp med alle belønningene. Men noen ganger så er jeg mer meg. Da datteren til han fyren i Dragon Age forrådte meg for å prøve å redde sin far (ellerno) slå jeg ned med jernhånd! Lure meg?? Håh! Så uforskammet! Jeg hadde gått med på å sette ham i fengsel, men nå! Nå skulle han dø! Dette valget tok jeg kun fordi jeg ble følelsmessig engasjert, OG at det ikke var noen faktiske konsekvenser for meg som menneske. Som jeg er klar over i alle fall. Kunne jeg som liberal nordmann gjøre det samme? Absolutt ikke.

     

    Jeg tror for meg personlig det er sunt å være "ond" i spill. Jeg er høfflig, snill og setter så og si alltid andres behov forran mine egne. Da er det greit å kunne flå folk som er, ja, som meg, i den digitale verden. It's good to be bad.

  7. Spiller WOT aktivt i Norges største(?) klan.

    Kan melde at Clan Wars som det heter er veldig spennende. Vi sloss daglig for å holde Norge fritt for tyskere og annet pakk!

    For å kunne være med må man være en klan med minst 15 medlemmer, og minst 15 Tier 5 vogner.

     

    Klanen får gull for territorier man holder, så er man flinke kan alle i klanen få gull uten å betale for det med annet en hardt arbeid med å beholde og å ta over nye territorier!

     

    Ta en titt her for matchmaking. (Mulig litt utadert)

    http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Matchmaking

     

    Er du middels interessert i spillet er det veldig greit å lese seg opp på wiki'en, for det er mange rare systemer ute å går her. Spesielt imponert over systemet som går på om du penetrerer vognen eller ikke.

     

    Kort og godt; Bør testes! :)

  8. Hva er kunst er som du er inne på et veldig komplisert spørsmål, det er litt det som er poenget mitt. Uten å gå inn på akkurat hva som innebefattes av kunst (antakelig finnes det ingen presis definsjon)(interessant nok blir jo faktisk spill ofte brukt som et eksempel på noe som vi ikke klarer å definere, med fellestrekk mellom alle, men som er definert utifra alle tingene som er i gruppen "spill), så synes jeg det er litt enkelt å si at enten er alle spill kunst eller ingen. Jeg mener at ikke alle spill er kunst, uten at jeg synes det er hyklersk.

     

    AtW

    Vår venn, ordboken, har heldigvis et par definisjoner på lager, så vi slipper å finne på noen.

     

    Spill helt klart kunst. Om du synes det eller ikke er i grunn meningsløst å diskutere. Jeg kan synes en spade ikke er en spade fordi jeg ikke likte den, eller den gjorde jobben dårlig, men det ville fortsatt vært en spade.

     

    Men det er klart, all kunst er ikke bra kunst. Jeg synes ikke fargeklatter på et lerret med tittelen "Angstens Angst" er bra kunst (og da sier man jo gjerne "det der er ikke kunst!") men det er, desverre, fortsatt det.

  9. Tre discer er i grenseland for hvor mye jeg kan godta, så det er godt å høre at det blir minimalt med discbytter.

     

    Rockstar sine spill har for vane og se best ut på Xbox 360.

    LA Noire kjører på en annen grafikkmotor enn GTA4 og RDR, så det er ikke sikkert at spillet ser bedre ut på 360.

    True, men betyr ikke at de som har skrevet denne, eller de som optimerer den er spesielt flinke til å gjøre dette for PS3. Noe som er trist for oss som kun har PS3 under TV'n. Men hey, jeg trenger ikke bytte plate. wohoo.

×
×
  • Opprett ny...