Gå til innhold

Joggster

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joggster

  1. Har jeg som ola nordmann lov til å montere en varmepumpe med f.eks klamret kabel til en stikkkontakt med støpsel(hann plugg).

     

    Jeg vet at dersom jeg skal kople meg på i en koplings boks så må dette gjøres av installatør, men dersom jeg hadde brukt stikkkontakt ville det da vært lovlig.

     

    Lurer litt på hva praksisen er når man er kuldemontør, må man alltid ha med en elektriker?

  2. Finnes det et kalenderprogram til mobil som støtter flere kalendere? Samme hvilken mobil det er(skal ha ny uansett).

     

    Er heller ingen ulempe om det har en synkroniseringsfunksjon opp i mot en eller annen server løsning(ical, Google Calendar,  Exchange++) Bruker i dag Google Calendar, men kunne tenkt meg å bytte til en litt mer profisjonell server løsning.

    7793138[/snapback]

     

    kjøp en mobil med symbian støtte! Du kan velge og vrake i gratis symbian programmer som støtter flere kalenderer!

  3. Anbefal naboen å kjøpe kattefelle, så er han kvitt problemet. Hadde jeg hatt problemer med en kattj**** på min bil, så hadde jeg kjøpt inn kattefelle fortere enn svint. Katter er løsdyr såfremst de ikke er i bånd. Selv om du har dyr så betyr jo ikke det at alle rundt deg skal plages med det. (hvis man på død og liv skal ha dyr, så kan man jo få de i bånd, værste jeg ser er løshunder. Etter det, så er det kattene som reker overalt) Mink/mårfelle funker foresten også, men da tar du livet av katta i samme slengen.

     

    Sånn rent juridisk sett, så må han vel bevise at det var din katt og at han har hatt økonomiske utlegg for å måtte vaske bilen som følge av dette. Det kan han jo gjøre ved å ta bilder el. av katta di oppå bilen hans, dokumentere at den har gått der og tatt vare på kvittering av vaskehall el. for så å sende deg regningen (noe jeg i og for seg synes høres ut som en god ide)

    7794471[/snapback]

    Jeg må bare le , kjøp en garasje! Har man derimot bilen ute må man regne med sånne bagateller.

     

    Og det var vel ingen som tvingte deg til og kjøpe bil?

×
×
  • Opprett ny...