Gå til innhold

TerFre

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TerFre

  1. Takker for innspill, men må beklage.

    Det hjelper ikke.

    Har samme problemet både hjemme og med laptopen på jobb...

    Dette er underlig.

     

    Nye innspill mottas med takk..

     

    Kan det være noe med at Norton ikke vil slippe igjennom

    siden?

     

    Jeg har satt alle sikkerhetsnivåer til lavt, og en annen ting er at nva ble

    borte "over natten" for meg. Uten at jeg har påvirket det i noen grad.

  2. Jeg lurer på om alle disse bakgrunnslagene er noe som ligger tilgjengelig i Photoshop eller er det noe dama di har hatt selv eller lastet ned fra ymse sider på www? Forøvrig likte jeg disse kjempegodt. Spesielt den julesaken. Jeg er nybegynner og har kjøpt Elements fordi jeg fikk dette anbefalt siden jeg ikke hadde så mye erfaring med PS.

  3. En til liten FAME historie:

    Vi kontaktet FAME for portrettfotografering av datteren vår når hun var 6 måneder. Under bildetakningen var fotografen både dyktig med kameraet og ikke minst med å skape kontakt med dattera vår. Det var rett og slett kjempegøy. Etter dette var vi på visningstimen hvor vi fikk satt oss ned i sofaen med en kaffekopp, og 70-80 bilder ble vist oss på storskjerm. Vi valgte oss et bilde vi var fornøyde med og fant en ramme som passet. Etter en måned tid ble vi ringt opp og vi kunne komme å hente bildet.

     

    Litt etter ble vi gravide igjen og bestemte oss fort for å gjenta suksessen hos FAME med bilde i samme stil og alder + ramme på vår nyfødte sønn. En annen fotograf møtte oss denne gang som ikke hadde like godt "barnetekke" men uansett så ble bildene tatt og vi ventet i spenning på visninstimen. DAGEN FØR! visningstimen ble vi oppringt og fortalt at bildene var blitt borte.... Vi fortvilte mye og ble selvfølgelig helt rådville... Gutten vår hadde vokst en god del på de par månedene det gikk fra fotograferingen til visningen slik at vi ville da ikke få samme alder på bildene. Vi ble tilbydt gratis omfotografering av FAME, men mente at dette ikke var nok. Etter flere telefoner med sjefen ble vi enige om 1/2 pris på forstørringen med ramme. Ny visningstime ble unnagjort like bra som sist. MEN... da dukket det opp et nytt problem. Rammen som dattera vår hadde var gått ut av produksjon.... Jeg ble fly forbannet! Men vi fikk raskt tilbud om omramming av det første bildet til en ny ramme lik den vi valgte til sønnen vår...

     

    Konklusjonen her er at bildene var utmerkede, og rammene var kjempefine. Kundeservicen var heller så som så, og vi kommer ikke til å velge FAME igjen.

    Det er for dårlig at de ikke har bedre backupfunksjoner slik at slike ting ikke skjer igjen.

    Til opplysning gjaldt det FAME fotografene i Bygdøy Allé (Oslo)

  4. Som alltid er det delte meninger om hva som er best. Dette må man selvfølgelig bestemme selv. Men for å si noe om Pinnacle Studio så har jeg brukt det til mitt hjemmebruk siden versjon 7, og har vært fornøyd. Det er et utrolig lett brukergrensesnitt og baserer seg i all hoved sak på klikk-dra-slipp metoden. Til og med svigerfar har satt igang å bruke det nå. Programmet vil aldri komme opp mot proff kvalitet som Adobe Premiere Pro osv. men til bruk for å redigere "familiefilmen" og "utdrikninslaget" er det perfekt. Mange fine overganger og endel nye funksjoner i versjon 9 plus. Når det gjelder ustabilitet så har jeg kun hatt det på versjon 8. Det enkleste for å slippe trøbbel er å ha nok minne (min 1G) og stor harddisk.

×
×
  • Opprett ny...