Gå til innhold

BruX^

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BruX^

  1. Reint personleg så vil eg anbefale at du berre dropper å søke og heller sattser på å dimme etter innrykket. Dei aller fleste som vil sleppe får dimme når dei vil. I dag så kaller forsvaret inn over 50% av alle vernepliktige for å kunne forsvare prinsippet om alminelig verneplikt. Men i praksis så treng ikkje forsvaret så mange nye rekrutter.

    Når eg var inne så blei eg tilbudt å dimme i alle fall 5 gongar i løpet av den fyrste dagen.

     

    Virker nesten for enkelt til å være sant. Av nysjerrighet, hvorfor ble du spurt om du ville dimme? Medisinske grunner eller var det rett og slett for mange rekrutter der?

  2. Utdanning?

     

    Grunnkurs elektro, 2 år data og elektronikk på videregående, 2 år videre IT-utdanning på privat fagskole.

     

    Stilling?

     

    IT-spesialist

     

    Arbeidsoppgaver?

     

    Hovedsaklig ansvar for support internt i sleskapet, men også mye generelle drifts-oppgaver.

     

    Antall ansatte i bedriften?

     

    ca 400 totalt. 80 i Norge.

     

    Antall ansatte med samme arbeidsoppgaver som deg?

     

    IT-avdeling på 5stk, hvor alle har hvert sitt "ansvarsområde".

  3. Heisann!

     

    Jeg skal om ikke mange månedene inn i forsvaret. Har full jobb hvor jeg mye heller ønsker å være dette året enn inne i forsvaret.

    Arbeidsgiver har sagt seg veldig villig til å snekre sammen et skriv jeg kan ta med meg på innrykk hvor de forklarer at det er lite gunstig at jeg blir borte dette året, da vi er en liten IT-avdeling som allerede har mer enn nok å gjøre.

    Arbeidsgiver ville gjerne at jeg kom med et forslag/eksempel på hvordan et slik brev kan se ut, som de kan bruke/redigere på i ettertid.

     

    Noen som allerede har et sånn brev de vil dele, eller om noen har forslag til hvordan et sånn brev kan se ut?

     

    - Dette er ikke en tråd for hvorvidt dette kan hjelpe, eller andre såkalte "dimmetriks". Jeg ønsker ikke å "lure meg unna" plikten min, men ta med et skriv som et lite håp om at det holder (folk blir vel dimmet for det meste nå til dags).

     

    På forhånd tusen takk!

  4. Heisann!

     

    Skulle bak min BenQ 24" LCD G2412HD skjerm i sta for å tørke bort noen hybelkaniner.. I det jeg flytte den, uten å slå borti noe eller noe som helst, ble plutselig skjermen blå og det står "no signal detected".

     

    Har prøvd å dra inn og ut strømmen, har prøvd på en annen pc og jeg har prøvd med en annen skjermkabel, men ikke noe ser ut til å funke - den er fortsatt blå!

    Når jeg koblet den til laptopen finner jeg den inne i innstillngene, og får byttet på oppløsninga på den osv, men ingenting skjer på den faens blå skjermen...

     

    Merker nå at jeg har prøvd det meste, men har dere noen tips? noe jeg har glemt å prøve?

    På forhånd takk!

  5. Lian li PC6077BUSB

    Kan noen gjøre et forsøk på å finne hvor mange vifteplasser det er i denne nydeligheten? Har prøvd google osv, men finner ikke noe.

     

    En siste ting - Mulig å få satt inn ei blå led-vifte foran, slik at det lyser blått ut derfra? Slik som det er her

    Er det ei vifte, eller er det katoder som lager det fete lyset foran? Kanskje vanskelig for dere å vite, men make a guess^^

  6. Heisann!

     

    Det er alltid gøy med noe nytt - og denne gangen har jeg vurdert å bytte ut min halv-gamle stasjonær pc, mot en designfull, liten og ikke minst bra pc. Denne nydelige FSC Scaleo C ser ut til å være lett å ta med seg på lan, og skal takle de meste programmer. Det jeg lurte på, var om dere så noe spesielt negativt med denne pc`en, eller om denne ser bra ut? Etter min mening var det forbløffende billig til hva man får med.

     

    -Er det lett å bytte ut ram\Skjermkort i denne lille pc`en, eller blir dette trangt og mindre lett å jobbe med?

    -Kan det bli noe trøbbel med vannkjølingen?

    -Er denne pc`en verdt pengene?

     

    Hvis jeg går til innkjøp av den, vil jeg også selge min stasjonære jeg bruker nå, som består av: CPU: Amd athlon XP 3000+. Ram: 1024mb DDR pc 2700. HDD: 200GB Western digital, 8 mb cache, 7200rpm. Skjermkort: ATI Radeon 9600 family 128mb Hovedkort: Asus A7N8X-X. Kabinett: Desverre ikke på markedet lenger.. Er et kabinett som kan lyse opp hverdagen til vær og en fjortiss. (Aspire X-infinty er navnet).

    Denne pc`en inneholder også masse stillegående papst vifter, og en dyr, stillegåendeCPU-kjøler.

     

    - Hvor mye tror dere jeg kan få for denne? Regner med at jeg bytter ut mitt radeon 9600 kort, med 9100-kortet som sitter i pc`en jeg mulig går til innkjøp av. Og at jeg bytter ut de 1024mb ram, med de 512.

     

    -Takk for alle svar :)

  7. Veldig bra svart! ;) Men, så et forum om dette på catchgamer.no ... Der man spurte pro spillere. ALLE svarte CRT, og dette var uten tvil.. Dette var pga at man da kunne kjøre 120 hertz i alle oppløsninger. Og, etter det lille jeg har prøvd å fått med meg, har dette noe med at alt "flyter" mye lettere over skjermen. Er denne påstanden riktig på en måte ? :p

  8. Jeg lurer på... Hva er EGENTLIG forskjellen, på en LCD og CRT når du gamer?

    Her svarer sikkert folk "For da kan du kjøre 120 hertz i alle slags oppløsninger"

    Er i grunn greit det.. men, hva blir da forskjellen? Hva skjer når du endrer, fra 75 hertz - 120 hertz ? Kan noen forklare meg dette grundig? Har også hørt ting om MS på skjerm, hva er egentlig dette.. Og hva slags betydning har dette innen gaming?

     

     

    - Takk for alle svar.

  9. Yes, for 2 dager siden fikk jeg en "Microsoft Fingerprint Scanner". (denne)

     

    Det som er litt synd er at det bare funker i IE når vi snakker om login til nettsider.. Og lurte på, er det mulig å laste ned noe slags plugin ellerno for å få den til å funke til Mozilla firefox også?

     

    Det som kommer fram når jeg prøver i firefox er bare "This is not a logon-screen"

     

    -takk

  10. Tror vel egentlig ikke source kommer til å bli populært... Eller, like populært som 1.6

     

    Ettersom Isports nå blir en OL-gren der 1.6 er med og ikke source blir ikke 1.6 noe mindre populært av den grunn...

     

    Source har bedre grafikk, noe som gjør at det blir artigre å spille. Men, i 1.6 må man være rask og rett å slett være bedre noe som gjør det grusomt kult i lengden

  11. Lurer på om noen vet hvorfor jeg plutselig får treigt nett, og når jeg restarter modem+router går like raskt som det skal igjen. Men, det blir stadig vekk treigt igjen og blir jo så klart lei av å restarte modem/router hele tiden.

     

    Har telenor 728kbits (skulle jo egentlig blitt oppgradert til 1 mbit men, det er jo telenor vi snakker om, men dette er en annen sak.)

     

    Når nettet er på det treigeste har jeg målt helt nede i 42kbits.

     

    Noen som vet hva som gjør dette?

  12. Etter ei stund leiting fant jeg ingen tråd om dette spørsmålet utrolig nok, så får spørre for både min og andre sin skyld:

     

    Hvordan monterer man en CPU-kjøler? (forklar i detaljer)

    Hva burde man for all del ikke gjøre?

     

    Har et: Asus A7N8X-X socket A, hovedkort og Aero, CPU Cooler, HT-101 kjøler.

  13. Etter ei stund leiting fant jeg ingen tråd om dette spørsmålet utrolig nok, så får spørre for både min og andre sin skyld:

     

    Hvordan monterer man en CPU-kjøler? (forklar i detaljer)

    Hva burde man for all del ikke gjøre?

     

    Har et: Asus A7N8X-X socket A, hovedkort og Aero, CPU Cooler, HT-101 kjøler.

  14. har tenkt å kjøpe en Arctic Cooling Copper Silent 2 TC. Jeg har en AMD Athlon XP 3000+. Nå ligger den på 53 grader idle. har en bråkete vifte til 99kr fra før. (Cooler master)

     

    Kan vel umulig bli varmere hvis jeg kjøper på en slik kjøler? Er denne viften å annbefale? Hvis ikke, kjør inn en link til en CPU-kjøler som fungerer bra til socket a. (ikke over 25db)

×
×
  • Opprett ny...