Gå til innhold

123456789101112

Medlemmer
  • Innlegg

    336
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 123456789101112

  1. Ingenting er dumt å komme med i en diskusjon. Tar da også disse stygge menneskene til takke med lavere standarer innen andre områder? Da mener du fort betydningen av utseende i dagens samfunn, er langt større enn noen er villige til å innrømme. Jeg er for øvrig helt enig, men det blir alltid rot når noen skal uttale seg om dette fordi det er så kontroversielt

  2. Faktorer som jobb, arbeidsledighet eller uførhet virker også sammen med dette, i og med at sistnevnte grupper ofte må søke sammen fordi de ikke blir ansett som bra nok av andre.

     

    Hvordan denne faktoren virker sammen med utseende, er vanskelig å si sikkert.

    Jeg er helt enig med deg i at klasseindelingen i samfunnet har nådd et skadelig nivå, og at altfor mange blir påvirket av det kanskje uten å helt være klar over det selv. Men hva er egentlig grunnen til at Kristian og Kari så altfor ofte ser ut som de "passer sammen" ?

  3. De stygge personene får vell seg ikke noen pene personer, så da er det enklere å få innpass hos de som er like stygge som deg. Det er nok årsaken til at stygge møter stygge. 

    Etter min mening er det kun ca 2% som kan betegnes som "stygge". La oss gjerne holde oss til disse om det er til hensikt for en god diskusjon. Det jeg er interessert i er mekanismene bak det at par svært ofte ligger nær hverandre utseendemessig.

  4. Dette er et spørsmål som garantert virker støtende på mange så hold deg unna hvis du ikke vil ha en diskusjon.

    De aller fleste mennesker hat et forhold til hvordan de ser ut, når det gjelder utseende er noen heldige og noen mindre heldige, sånn er det bare. I det store flertallet av par jeg ser ligger de to på ca samme "nivå" utseendemessig, men er alle alikevel tiltrukket av partneren sin?

    Si at du har ett par der begge har trekk som gjør at de av andre ville bli kalt for "stygge", tenner disse to alikevel på hverandre? Hva skjer hvis en av de ser en kjekkas/babe på gaten, har de gradvis senket kravene sine, og ignorer nå disse personene?

     


     

  5. Er det flere som har opplevd at spillet klikker når du spiller online? Har skjedd 2 ganger i kveld. Den ene gangen hakket alt fra starten av, og så frøs det seg. Gangen etter gikk alt greit, helt til jeg skulle ta den siste basen til motstanderen da alt frøs. Snakker ikke om de 15 sekundene det fryser om noen resigner, ventet 5 min begge gangene.

     

    Vi må få til noen skikkelig kamper nå. Er null motstand online, har enda tilgode og tape på 3vs3 (spilt 14-15 runder)

  6. Det er ingen vits i å bekymre seg for om det følger med 12mnd xbox live medlemskap fra mpx. Uansett hva som skulle skje, så sier loven at man har krav på det som står i annonseteksten, unntaket er viss det er ekstremt usannsynlig, og om man burde skjønt at det ikke var tilfellet. (For eksempel, et par sko er priset til 0 kroner)

  7. Hei

     

    Skal ha nye headphones. Vil helst ha in ear eller "vanlige" propper ikke noe store greier med bøyle.

    Hva er det beste alternativet rundt 1000kr? Er ikke så opptatt av kvalitet, så hvis det ikke er mye som skiller noen til 600 og 1200 tar jeg de billigste.

     

    Hører ca 50% på rap/hip hop og resten på alt mulig annent.

  8. Kristin Halvorsen svarer på spørsmål om Norges Jagerflykjøp.

    - Blir det bråk innad i ditt parti nå?

     

    - Det er ingen grunn til å tro det. Men samtidig vil jeg si at SV er partiet for alle de som mener det er meningsløst å bruke milliarder av kroner på militære investeringer i en verden med krig, nød, sult og klimakrise, sier hun.

     

    Hva er det vi driver med. Invisterer penger i det militære, i en verden med krig!?

     

    Edit: Selfølgelig gjør jeg det:) Vanskelig og skille ett brøhue fra ett annent.

  9. Hei

     

    Jeg har en HP Dv9575. I går hang plutselig pcen seg og det kom opp små fargerike felt på skjermen. Jeg restartet et par ganger og så var alt som normalt. I dag skjedde dette igjen og prossesen gjentok seg et par ganger. Noen ganger tok det 2 minutter før det skjedde andre flere timer. Nå i kveld fungerer det ikke i det hele tatt. Jeg skrur på pcen, etter ca 10 sekunder kommer det opp grå streker på skjermen og den veksler mellom forskjellige farger før den blir sort.

     

    Er skjermkortet ødelagt? Er det noe jeg kan gjøre?

     

    Skulle gjerne formatert den først om den må inn til support. Pcen fungerer, men det kommer ikke opp noe skjermbilde, er det en måte jeg kan få formatert den på?

     

    Takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...