Gå til innhold

Slåmeg

Medlemmer
  • Innlegg

    232
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slåmeg

  1. Har titta litt de siste dagene, og satt opp dette settet:

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...aggon_id=101557

    Corsair Powersupply 450W

    Asus P5Q Pro

    Intel Core 2 Duo E7400

    OCZ Gold XTC 4096 MB DDR2 PC6400

    XFX Radeon HD 4870

    Samsung Spinpoint F1 750 GB

     

    Lurer på om disse passer sammen, samt om 450W er nok effekt? Kjøper i tillegg dvd-brenner, kabinett, vifter, og Vista 64-bit. Så langt ligger det totalt på 6200kr fra Amentio. Skjerm, tastatur og mus har jeg fra før.

     

    CPUen heter "box" (Link). Er dette en boxed? Altså trenger jeg å kjøpe en kjøler selv? Har ikke planer om å overklokke.

     

    Så angående effekten igjen; jeg kommer til å sette inn lydkort senere, samt en harddisk til.

     

    Har sett at prisene forandres daglig, er det som med bensin at en bestemt ukedag gjerne er billigere? Ikke at det har allverdens å si, men med de 32kr jeg vil spare på å handle idag, sammenlignet med igår kveld kan jeg jo feks. kjøpe en modulær PSU i stedet. Budsjettet er egentlig stramt :)

     

    På forhånd takk for all hjelp.

  2. Jeg har kjøpt meg en Samsung S5600, og blir stadig overrasket over hvor mye den gir for prisen. Jeg lurer alikevel på et par ting.

     

    -Hvordan kan jeg stille inn innkommende sms til å lagres i telefonminnet? Nå lagres de på sim-kort, men kan flyttes manuelt. Plassen på sim-kortet er jo begrenset.

     

    LØST-Hva betyr R-ikonet på statuslinjen? Har sett dette spørsmålet stillt om andre Samsung-modeller, bl.a. på dette forumet, men det blir aldri svart på.

    =Roaming

     

    Håper noen vet svaret på dette.

  3. Leter etter en sang jeg vil anta havner i indierock sjangeren. Den ble mye spilt på P3 i fjor sommer, og den åpner ganske intensivt på piano eller gitar. Samme melodien som i refrenget. Kvinne på refrenget som synger noe som "its not gonna be the saaaame without you. No its never gonna be the same". Teksten er mest sannsynlig ikke korrekt iom. at google ikke skjønner meg.

  4. Det finnes flere normale instancer beregnet på 78-80 hvor du kan finne de første oppgraderingene. Regner med at du er dps og da har du det forsåvidt mye lettere enn tanks og healere for å sette igang med heroics, men det er utrolig frustrerende å ha med undergeara dps som bare svekker hele gruppen.

     

    Lette heroics er Violet Hall, Nexus, Utgarde Keep bla.a.

×
×
  • Opprett ny...