Gå til innhold

KvasiAnonym

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KvasiAnonym

  1. Janak skrev (12 timer siden):

    Du har de to indeksløsningene på ASK? Realiserer du mye gevinst i Alfred Berg? Hvor mye overlapping er det mellom de to indeksene du har?

    Personlig, hvis det hadde vært mine fond, ville jeg solgt alle og flyttet til ett globalt indeksfond med lavest mulig totalkostnad. 👍
     

     

    Ikke vært så mye gevinst i Alfred Berg. Har Ask, ikke tatt ut noe gevinst. Skal helst ikke tas ut med det første heller tenkte jeg…

  2. Hm ok det er High Yield som har gitt minst avkastning. kjempefornøyd med DNB Global indeks! Kommer til å fortsette med dette. Valgte high yield pga renta steg og rentefond gjorde det veldig bra. Men kanskje selge meg ut av dette og putte inn i global indeks… 🤔

    Nordnet teknologi har gjort det veldig bra da! Men det føles litt usikkert liksom… hmmm. Ingen som kan mye om dette fondet?

  3. Jeg sparer i 3 fond, men tenker at det kanskje holder med 2. Jeg har ikke så store summer i hvert fond, så derfor tenker jeg å flytte fra ett av fondene til de 2 andre.

    jeg har disse fondene:

    • DNB Global indeks A
    • Nordnet Teknologi Indeks
    • Alfred Berg Nordic high yield C

    Hvilket bør jeg selge meg ut av, og hvorfor akkurat Nordnet Teknologi?

  4. Tan28 skrev (2 timer siden):

    Hvorfor skulle det komme en bedring med «tid og stunder»? 
    De generasjonene som ikke er komfortable med touch rykker stadig nærmere graven, så hvorfor skulle skjermkvalitet på tlf med fysiske knapper (til en fornuftig kostnad, som var premiss for tråden) være en prioritet for noen?

    Akkurat det jeg tenker!! Har allerede ventet 4 år på «tid og stunder». Betaler gjerne litt ekstra for en bedre skjerm liksom.

     

  5. En ting som irriterer meg er at det er umulig å få tak i en helt enkel knappetelefon med god skjerm. DORO er jo beregnet for eldre mennesker, men å sende bilder til disse telefonene er håpløst. Det går knapt an å se hva det er på bildet. Nokia 3310 kunne vært genial til bestefar, men den har samme skjermoppløsning og kun 2 MP kamera.

    Mine besteforeldre vil ha enkle telefoner uten for mye funksjonalitet og uten touchskjerm. De skal bare ringe, sende sms og motta bilder fra barn og barnebarn. Finnes det?

    • Liker 1
  6. Jeg skal gå fra Huawei til iPhone, men får ikke "Flytt til iPhone" - appen til å fungere :/ Når jeg taster koden på Huaweien tar det noen sekunder, og så kommer det opp "Gjeldende wifi-nettverk har ikke tilgang til Internett. Bytte til et annet nettverk?" men nettet fungerer fint det. Noen tips?

  7. Her er det alt for mange sider til at jeg orker å lese alt...

     

    Men har et spørsmål; hva bruker dere deres N82 til? hvilke funksjonaliteter bruker dere?

     

    Har akkurat fått min N82, og er så langt veldig fornøyd :) Fått satt opp active sync med mail og kalender. Ikke klart å få til GPS'en. HM!!

  8. Helt klart det beste valget. :thumbs:

     

    Nokia Arte fordi dette er den flotteste nokia telefonen som er laget og beste nokia telefonen jeg noengang har hatt

    Oser kvalitet i alle ledd.

    Hadde jeg ikke hatt denne hadde jeg gått for Nokia N95 8gb.

    Ikke for å være stygg, men jeg hadde også mest sannsynlig kjøpt alle samsung,lg,sony e, motorola telefonene som fantes før jeg hadde kjøpt N82.

    ikke fordi den er dårlig innvendig,men fordi den er fæl og simpel å se til

    Du har peil!! Not.

     

    tja, vi er alle forskjellige.

    regnte med at noen av dem som kjøpte denne telefonen ville ta det personlig,andre er vel klar over at det ikke er noen gullgruve de sitter på.

    Ikke alle er interesert i en lada med 200 hestekrefter vettu ;-)

     

    Men nå har nå trådstarter tatt valget basert på minimale opplysninger i sin egen tråd, så da er vi vel ferdige her

     

    Neida, jeg har ikke tatt beslutningen bare basert på denne tråden :)

     

    Synnes forresten forslaget ditt var bra og!

  9. Yay, plutselig masse svar jo! :)

     

    Først av alt, jeg er et hunkjønn :) hehe

    Og en annen ting; mobilen får jeg av jobb, så koster meg ingenting...

     

    Jeg har kikka litt mer siden jeg skrev. Funnet ut at det er utrolig mange bra Nokia-telefoner... Så mange at det blir nesten litt vanskelig å velge. Som sagt, for meg så er design og brukervennlighet viktig. Jeg bruker egentlig ikke telefonen til noe mer enn å ringe med, sende meldinger, musikk og kamera. + gjerne til å lese epost.

     

    Ellers er fancy funksjonalitet knall, men ikke et must for mitt bruk :) da er det viktigere at telefonen er lett å bruke.

     

    Hva med 6500 da?

×
×
  • Opprett ny...