Gå til innhold

chasba

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chasba

  1. Tjo!

     

    Jeg har 4 stk. vinterfelger som lakkeringen begynner å flasse av på. Det er ikke felger jeg gidder å bruke mye penger på, men jeg vil at de skal ihvertfall se litt fingere ut enn de gjør nå. Hvordan bør jeg gå frem for å få lagt på et nytt lag med lakk? Alt av tips er av interesse!

     

    :)

  2. Hei!

     

    Både Mozilla Firefox og Internet Explorer har i det siste hatt store problemer med å laste sider. Ved lasting av forskjellige nettsider, så opplever jeg at det oppstår en haug med døde bildelenker og manglende css. I Firefox må jeg til tider trykke på lenker opptil 7-8 ganger før jeg faktisk kommer videre. Det samme problemer er der når jeg prøver å bruke F5 for å få bildene til å fungere. Dette hjelper nå og da.

     

    Som en test, så har jeg slått på funksjonen som åpner en side når jeg starter Firefox/IE. Noen ganger laster ikke nettleserene siden i det hele tatt, noen ganger perfekt.

     

    Har prøvd å reinstallere Firefox, men det har vært bortkastet tid sånn sett.

     

    Tips? :dontgetit:

  3. Woha, jeg fikset biffen!

     

    Det var egentlig ganske enkelt til slutt. Jeg åpnet opp hele hovedlysbryteren og brukte sandpapir for å slipe ned de forskjellige polene. Nå fungerer den som en drøm, gitt. Herlig! :w00t:

     

    Takk for alle forslag og tips, folkens! Jeg har en følelse av at jeg kommer til å dra nytte av dem senere. :thumbup:

  4. Har sjekket i motorrommet nå, men har ikke sett noe som fort minner meg om en plass for sikringer. Får prøve å skru opp det som kan se ut som har noe elektrisk i seg.

     

    Ja, kjørelysa slår seg på når jeg starter bilen. Det samme med spilleren, den kommer på så fort jeg trykker hovedlysbryteren ett hakk inn (til parklys) eller når jeg slår på tenninga. Har forøvrig tatt ut sikringen til spilleren og der var det en helt fin 10 amper sikring. Tipper at det ikke er spilleren sin feil.

     

    Skal se om jeg kan få prøvd dette med tenningsledningene. Da må jeg vel av med rattet og slik? :ermm:

  5. Tjo!

     

    Du tenker på selve bryteren inne i bilen når du sikter til "hovedbryteren til lys og diverse", ja? Skal se om jeg ikke kan få lånt/kjøpt en sånn og testet. Ikke dumt! Jeg var inne på tanken, men siden cd/mp3-spilleren ikke fikk kontakt, så trodde jeg det var noe annet. Det kan jo hende at de som har installert anlegget har koblet det på ledningen til hovedlysbryteren, ja.

     

    Vet du forresten hvor disse sikringene i motorrommet sitter? Har ikke rotet så mye oppi der før, heh. Har prøvd å rikke og dytte på ledningene som går til sikringene/releéne inne i bilen. No go der, men.

     

    Skal teste dette med lysbryteren og lete etter sikringene i motorrommet så fort jeg får sjansen. :)

  6. Hei!

     

    Jeg har en VW Golf MK2 1990 modell som i går fikk noen merkelige problemer etter en times kjøring. Jeg stoppet i en ti minutters tid og da jeg skulle starte bilen igjen, så var alle kjørelys (hovedlys foran og bak, grøftelys og lys i instrumentpanelet (ikke diodene som indikerer batteri, blinklys osv)) vekk. I tillegg er cd/mp3-spilleren min mer eller mindre død (jeg kan trykke på eject-knappen og cden kommer ut - sikkert fordi den er koblet rett på batteriet), pluss at den digitale klokken var nullstilt. Kupélys, hanskeromlys og bagasjeromlys fungerer fint, samt at lyset inne i hovedlysbryteren fungerer. Jeg kan også bruke høylys, vindusviskere og blinklys. Resten er beksvart.

     

    Fant ut sent i går at hvis jeg trykker inn hovedlysbryteren helt inn, slik når man vil kjøre med høylys, så fungerer ihvertfall kjørelysene foran, i tillegg til at vifteanlegget fungerer fremdeles.

     

    Jeg er klar over at dette muligens er en rotete beskrivelse, men det er så mange symptomer. Bare spør dersom det er noe som er uklart.

     

    Har forøvrig sjekket alle de 22 sikringene i 'skapet' og de er fremdeles hele.

     

    Har dere noen forslag/tips/løsninger, så tar jeg imot dem med stor takknemlighet! Har om noen dager en avtale med Vegvesenet som skal godkjenne det nye senkesettet mitt ... og da vil jeg ha en bil som faktisk er lovlig å kjøre med. Heh.

     

    Håper på hurtig svar! :w00t:

×
×
  • Opprett ny...