Gå til innhold

dewylde

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dewylde

  1. Slik jeg tolker teksten er det jo heller ikke oppførsel urelatert til jobben det er snakk om her.

     

    "Det betyr at de aller fleste nordmenn har anledning til å dele fyllebilder på sin åpne Facebook-profil (klipp) uten at det skal kunne få konsekvenser. Slik synes ikke Zimmermann det burde være. "

     

    Hvilke bilder man legger ut på FaceBook siden sin er så absolutt arbeidstakers egen sak - og ikke arbeidsgivers. Privatliv og arbeidsliv skal og må holdes separat - arbeidsgivere flest har kontroll nok som det er på sine ansatte.

     

  2. Vel - om "Free" 2 play/Microtransjaksjoner er fremtiden innen MMO'er, slutter jeg å spille MMO'er enkelt og greit. Og for meg så virker det som om jeg så absolutt ikke er alene om det; snarere tvert imot.

     

    Har prøvd STO (som snart er "Freemium"; har allerede Microtransjaksjoner), LOTRO, og DDO - og kommer ikke til å røre de spillene igjen. Skal du ha noe som helst glede av disse spillene må du ut med mer per måned enn de abonnementbaserte MMO'ene - og det er et konstant mas om alt du kan kjøpe via den innebygde butikken. Ærlig talt - om jeg har lyst til å glo på reklame ser jeg heller på TV3...

     

    Er livredd for at kapitalistene i EA kommer til å presse SWTOR til å gå freemium og ødelegge enda spill for oss.

  3. Kjøpte nylig nytt ATI kort til guttungen, og det fungerte ikke uten at det ble overklokket og låst på en bestemt hastighet og spenning GPU/DRAM. Som jeg skjønte var det "bare" akkurat denne modellen, men synes jo det er skremmende at ATI-AMD lar noe sånt passere; siden det for en vanlig bruker ville et slikt problem hadde vært mer eller mindre håpløst å finne ut av.

     

    Jeg vurderte å bytte til ATI på min egen maskin - men etter denne episoden har jeg blitt skeptisk.

     

    :hmm:

  4. Dette spillet har bare et stort problem: Kopibeskyttelsen...

     

    Jeg fant ut på den harde måten at jeg bare kunne installere spillet 3 ganger - og det tok UBISOFT support 14 dager å gi meg flere "installasjoner". 14 dager er LANG tid når spillet er nytt. :mad:

     

    Å måtte oppgradere til Vista for å få det til å fungere var heller ikke noe pluss. :mad:

     

    Så nå ligger det og støver ned på hylla. Og jeg kommer til å sjekke hva slags DRM det er på mitt neste potensielle PC-spill kjøp... :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...