Gå til innhold

gizmotb

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gizmotb

  1. trenger kjapt svar her...

     

     

    Når stenger innsjekkinga ?

    veit at den begynner 9.00 men når stenger den?

    8275449[/snapback]

     

    Skjønner ikke helt hvorfor du lurer på det men.. hehe.. den stenger vel når TG er ferdig :) Du kan selvfølgelig komme når det passer deg og sjekke inn. Eneste er at du sjekker inn ved den nordlige inngangen om du kommer mye senere enn å sjekke inn via køsystemet i sørenden om morgenen/dagen den 4. April =)

  2. Nå må vi huske at dette ikke er bruktmarkedet :)

     

    Hvor store pleier egentlig høyttalerne på TG å være? Tenker da på personlig bruk. Er det snakk om gigahøy lyd eller er det slik at en gutt med to Logitech-høyttalere og en ok sub kan overleve? :blush:

    8269921[/snapback]

     

    Det kommer nok an på! Om det er bare du som skal høre lydene fra pc`n din så må du nesten ha øretelefoner og kanskje til og med øreklokker utenpå til tider. Det er iallefall trikset mitt etter 10 TG!

    :thumbup:

     

    Om du mener som mange andre at du tror alle har lik musikksmak som deg og gjerne skal plage alle i nærheten med den så bør du tenke 15-tommere og forsterker!

  3. Hallo folkens... TG-veteran her :)

     

    Skal selvsagt iveien i år og, bestemte meg derfor for å lage en grei hylle. Har lyst på diverse lys og litt på den, men er det noen med noen fine tips vedrørende strøm til dette? I første omgang er det vanlige katoder/neonlys som vanligvis blir koblet med en konverter for bruk i pc. Vil det være kurrant med en strømforsyning (ment til PC selvsagt) satt inn i hylla? Har bare laptop, ellers kunne jeg selvsagt bare koblet det opp mot PC`en!

     

    Dere som har ordnet lys og diverse som krever strøm: Hvordan har dere gjort det?

  4. Jeg må nok en gang innpå mine synk-problemer når jeg skal konvertere filmer fra pc`n til psp`n. Jeg har brukt rapiz psp video converter, men uansett hvilke innstillinger jeg prøver henger ikke bilde og lyd sammen i det hele tatt... 3Gp converter er prøvd, men skjønte vel ikke stort der... Har hørt nyss om pspvideo9 og psp max media manager, men har ikke funnet linker som funker vedr. nedlasting. Noen som har gode erfaringer med noen av de som også kunne kommet med en god gjennomgang ang. innstillinger og metode? Jeg har firmware 2.0 om det skulle ha noe å si...

  5. :hmm:

    Hvordan legger jeg inn bilder? Skal ha en bakgrunn jeg har lagd.

     

     

     

    Bilder må i en mappe på minnekortet som heter photo og den skal ligge i en mappe som heter psp mener jeg å huske. Så finner du igjen bildet på psp`n, trykker trekant og velger "set as wallpaper" eller noe sånt!

  6. Dere som har konvertert og laget mpg4-filmer til pspn: Jeg har prøvd psp video converter, men lyden går fortere enn bildet? Flere med den erfaringen? Og evt hva gjøres for å fikse det?

     

    Mulig svaret står på em tidligere side, men med over 100 sider må man regne med litt repetisjon! :)

  7. Serienummeret er det som står under, like ved start og select og slik ikke sant? under skjermen under merket PSP sant?

    Serienummeret står bakenfor batteriet... Kjøpte forresten min psp i dag, foreløpig en gedigen opptur :)

     

    edit: mange rakk å svare før gitt... fast and furious

    hehe, jeg var raskere enn deg ja.. hehe..

     

    hvordan spill kjøpte du med PSP da?

    Litt sent svar her :) Jeg kjøpte med Lumines... Moro så langt, men har tenkt å kjøpte et til snart. Får bare ikke bestemt meg for hva for et... Har lyst på et bilspill, rally, kanskje jeg venter på WRC...

  8. Serienummeret er det som står under, like ved start og select og slik ikke sant? under skjermen under merket PSP sant?

    Serienummeret står bakenfor batteriet... Kjøpte forresten min psp i dag, foreløpig en gedigen opptur :)

     

    edit: mange rakk å svare før gitt... fast and furious

×
×
  • Opprett ny...