Gå til innhold

Ogorskli

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ogorskli

  1. tenkte kanskje jeg skulle handle meg en bærbar fra dem, da det virker til at de har billige priser, men så tenkte jeg at jeg måtte ta og forhøre meg litt om dem først. Er det noen her som vet hvordan de er å ha med å gjøre? Er de til å stole på, jeg mener, dersom feks datan skulle ha feil, hvordan er de i forhold til reparasjon, eller tilbakelevering?

     

    Tenkte jeg kanskje skulle bestille denne: Centrino 750 (1.8GHz - 533FSB), 1024MB DDR2-533, 80GB HD (16MB Cache), 15” TFT, DVD±RW Dual Layer, ATI Radeon X700/256MB, 54MBIT WLAN, LAN, Bluetooth, Webcam, Card Reader PRIS: 11985

  2. Herregud. Hvor teit er du? Du tror prisene er doblet sånn plutselig fordi du ikke kommer inn på siden? Der tar du feil. Du kommer inn på siden nå, det gjør hvertfall jeg, og prisene er de samme. Og skjermkortet du snakker om er X700.

    sorry, men det der sa igrunn mer om deg enn om meg, som krister461 sa, jeg spøkte! Jeg kom ikke inn, men det jeg sa om at prisene skulle være doblet var bare tull.

  3. hva slags bærbar pc (navn) er det som har 6800gt og koster 13k? Er 6800gt det beste skjermkortet du får til bærbar pc, altså til makspris 13k?

    http://configure.euro.dell.com/dellstore/c...&sbc=inspn_9300

     

    riktignok heter skjermkortet go 6800...(ikke 6800gt) :) og er nok det beste til maskiner under 14k!

     

    6800 ultra er det beste jeg har sett til bærbare...men 7800-kort er nok på vei! :)

    ok, takk. Som du skjønner er jeg grønn når det gjelder data. Hvor mange mb ram er det i go6800? Jeg så denne pc'n på dafiks, med skjermkort på 256mb ram, den koster 12500 eller noe sånt, jeg kommer ikke inn på siden lenger så jeg skal ikke si noe sikkert.

  4. Jeg sitter på en Acer Aspire 1694WLMi, og tror at jeg har gjort et godt kjøp... MPX for ca 13,5. Sjekk ut den.

    den virket god Trygvan, uten at det betyr noe sagt fra meg, men den hadde mye minne, greit skjermkort, stor harddiskplass, rask prosessor. Hvilken tror du er best spillemessig av denne og den fra dafiks? Er det forresten bare meg som ikke kommer inn på dafiks lenger?

  5. Største forskjellen ligger i hastighet på harddiskene.

    Det var en voldsomt overforenklet påstand.

     

    Jeg synes man må definere visse rammer for å svare på dette spøsmålet:

     

    F.eks. om man har uendelig med penger og vil ha den feiteste spillpc'en, så er nok den stasjonære ytelsen langt bedre. F.eks. med et 7800gtx sli-oppsett mot det beste skjermkortet jeg har sett (6800 ultra).

     

    Om man sitter en fast prisramme på 8k så vil man få en ok spillstasjonær med 6600gt, mot en bærbar som er knapt spillbar (kanskje et 9700pro om man er heldig).

     

    om man ser på det en annen måte og definerer at man vil ha en ok spillemaskin til overkommelig pris, så vil mange gjerne velge en bærbar med 6800gt til 13k. ytelsen på denne vil være akseptabel i så godt som alle bruksområder, selvom en stasjonær til samme pris vil være bedre.

     

    (var dette bare svada?)

     

    jeg vil tro en a64 3200+ yter en del bedre enn pentium m 1,7...men så sant grafikkkortet er like godt på maskinene så vil forskjellen bli minimal i spill! :)

    hva slags bærbar pc (navn) er det som har 6800gt og koster 13k? Er 6800gt det beste skjermkortet du får til bærbar pc, altså til makspris 13k?

  6. Den andre du linker til som er fra Dafiks vil fungere bra til BF2. Den andre fra mamoz vet jeg ikke. Står ikke mye info der. Og et lite tips, rediger heller innlegget istedenfor å dobbelposte.

    beklager, takk for info Eulogy, hvor mange mb er det til skjermkortet på den fra dafiks? Skjønner meg lite på det som står der, har ikke så veldi greie på data. Er den billig?

×
×
  • Opprett ny...