Gå til innhold

Ziera

Medlemmer
  • Innlegg

    472
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ziera

  1. Nettspillet erepublik rundet akkurat fire år, spillet er i konstant utvikling og blir stadig mer spennende. Du kan krige, drive selskaper, skrive aviser, lede hærer eller ledet landet og masse mer. Spillet har i deg over 100 000 aktive spillere, mens lille Norge har kun 400.

     

    a-norge.gif

    De fleste av landene i erepublik er medlem av en eller annen allianse. Norge er medlem av den eldste og stolteste av alle alliansene; EDEN. Den største fienden vår er alliansen ONE, de har de største og sterkeste landene og er veldig aggressive.

     

    Dessverre har vi mistet den politiske kontrollen over landet til en Serbisk(ONE alliance member) gruppe. Denne gruppen har flertallet i kongressen og de har presidentstolen. De siste ukene har de tømt statskassen til personlig bruk og ødelagt for eNorge så godt de kan

    Eneste mulighet for oss ektefødte nordmenn er å få flere norske spiller til eNorge slik at vi tar tilbake det politiske flertallet. Derfor trenger vi akkurat deg!

     

    Spillet er helt gratis:)

    Meld deg på spillet med denne linken(dette er en refferal link) så havner du under en av eNorges eldste og beste spillere, det betyr at du får fredrikz som venn. Han har også lovet at alle norske som registrere brukeren sin med hans refferal skal få 300hp med food hver dag de to første ukene du spiller.

     

     

    Om du ønsker å lage en profil uten å bruke refferalen kan du bruke denne linken http://www.erepublik.com/en, jeg vil likevell anbefale deg å bruke refferal linken, siden den gir deg som ny bruker en bonus:)

     

    Når du har laget en ny bruker er det et par ting du burde gjøre med en gang, register en bruker på forumet erepublik.no og du får ekstra penger om du poster en medling i denne tråden: http://erepublik.no/viewtopic.php?f=10&t=3075

     

    Det neste du må gjøre er å joine Det Norske Forsvaret, vi er per dags dato 240 soldater men vi trenger fler:)

     

    Til slutt vil jeg anbefale deg å joine #enorge @quaknet om der er noe du lurer på:=)

     

    TIL MODS, jeg har klarert bruken av denne refferalen så ikke steng ned tråden eller fjern linken.

  2. Ja, men de har et produkt de skal selge så de sier stort sett alt de kan for å få hypen i gang.

     

    I disse dager er det ikke god teamplay og tacticts som gjør at et spill selger bra. Det er god grafikk, kule våpen, kraftige snipere og intense lydeffekter.

     

    Jeg håper og ber til Gud om at dette er en ekte oppfølger til BF2. Jeg har aldri hatt det gøyere enn jeg hadde i bf2 når vi var 5stk i squadden som gjorde alt i vår makt for å holde squadleader i live, samtidig som granatene regnet og flagget gikk opp og ned.

    Så kom neste map, med helt nytt gameplay og taktikker.

     

    this->

     

    Jeg har ikke spilt data siden bf2, av den enkle grunnen at jeg enda ikke har funnet et spill som har like engasjerende teamplayet i bf2. At DICE ikke fokuserer på TEAMPLAY er helt fantastisk. Det er jo 1000 ganger gøyere å samarbeide om mål, mestringsfølelsen er enorm når du får det til. Å løpe rundt i mw2 som en maniac er gøy i 20 minutter maks.

    • Liker 1
  3. Er det noen motsetning mellom å handle og tenke selv og det å følge regler? Feks når jeg var i forsvaret la jeg kjapt merke til at min tilværelse var lettere om jeg fulgte reglene enn om jeg brøt de. Er ikke det å tenke selv?

     

    Videre tar NRK feil i din situasjon, man er ikke lisenspliktig når man ikke har en fjernsynsmottaker i bruk (har du hatt kontakt med NRK utover en overivrig lisensmann, så du vet at dette er deres synspunkt?)

     

    AtW

     

     

    Nei, det er ikke alltid en motsetning mellom å handle og selv og det å følge regler. Men noen ganger må du bryte regler for å tenke og handle selv ;)

     

    Ang, militæret er jeg ganske sikker på at det var noen regler du valgte å bryte. Regler som senere ingen bryr seg om fordi de vet at de er latterlige;)

     

    @iChristian: Kjekt å vite, tviler på om disse frilanserene vet hvilke tver som har innebygd decoder eller ikke;)

  4. Begge skal selvsagt betale lisens ja, slik er det. Jeg stiller meg kritisk til din prosentandel, gi meg gjerne kilde til en spørreundersøkelse. Jeg tror folk var jævlig mye mer klar over det før. Men reglene er slik de er idag, og det må godttas, for det har blitt vedtatt. Folk flest vet at lisens er strengt, dyrt osv. At dette kom som et sjokk på deg har jo denne tråden fått erfart, ettersom det stort sett har dreid som ditt problem og manglende vilje til å godta reglene.

     

    Ok, han har en manglende vilje til å godta reglene. hva så? Du er vel av den typen som bare godtar alle regler du får tred ned over hodet ditt? Jeg kan love deg det at den dagen du tørr å handle og tenke selv kommer til å bli den beste dagen i ditt liv.

     

    Jeg bor med 4 kompiser, vi har alle en tv hver. Vi har ikke tv singaler(grunnet at vi må betale for legging av kabler selv, noe huseieren ikke vil stå for), men tven våres kan teorertisk ta inn tv signaler.

     

    I følge NRK-lisensen skulle vi betalt 5*2200=11000,- . Så klart gir vi langt f*** i betale lisensen. Rett før jul hadde vi en nrk mann på døren. Dum som jeg var trodde jeg det var en journalist siden han viste frem ett nrk kort. Derfor slapp jeg han inn. "journalisten" så fort at vi hadde en tv på kjøkkenet og en tv i stuen. Så han prøvde fort å presse oss for 2xlisensen, dette er vel noe du synes er helt rettferdig. Jeg skal ikke si hva som skjedde videre men, stemningen ble så dårlig at lisensmannen forduftet og siden har jeg ikke sett han.

     

    Lover og regler skal som hovedregel følges;) Noen ganger går det å tenke litt selv.

    Hadde vi hatt tv kanaler skulle vi gladelig ha betalt 1XNRK-lisensen(kringkastings-lisensen)

  5. Erepubik er et browser basert strategi/politikk spill med over 200 000 aktive spiller hver dag.

     

    Norge trenger flere norske spillere, derfor håper jeg at du registerer deg. Vi er fortiden ca 500 spillere med i eNorge. Og Vi trenger at du joiner for å hjelpe oss! Spillet er ikke veldig tid krevende, du kan velge om du vil bruke 2-3 minutter hver dag, eller mange timer:)

     

    Vårt forum er www.fjernetlenke.no

     

    Du kan registere deg i spillet ved å trykke her. Spillet er gratis :)

  6. På vegne av alle oss som vokste opp uten en far og levde i kontrast og i sjalusi til alle venner som hadde fedre: Se til h**vete å skjerp dere! Om du får en unge, så er det DITT ansvar, UANSETT!

     

    Ærlig talt Luxuslexus! Det der er forbanna teit!

     

    Er det liksom ungen sin skyld at hun ikke ville hindre fødselen av sitt ufødte barn?

     

    Og Ichristian, du har helt rett! Det skjønner ikke jeg heller.

     

    Det burde også moren ha tenkt på. Når du som gravid får tydelig beskjed fra den andre parten om at han ikke vil ha noe med barnet å gjøre når det blir født. Her handler jo moren helt klart egoistisk. Hun er jo da like mye "drittsekk".

     

    Det er noe helt annet om faren fordufter et par år etter fødselen.

    • Liker 1
  7. Å kjenne Jesus er det evige liv, og det begynner ved at man ber denne bønnen. Alle dem som tok imot Ham gav han rett til å bli Guds barn.

     

    Du vet vel at vi kan ta noen ord ut av en sammenheng og gjøre det om til akkurat det man ønsker det skal høres ut som.

     

    Du er jo full av forvirring og rot :thumbup:

    De kristne tar i mot Jesus Kristus i den form Han gav seg selv til dem, som brød og vin. Slik kommer de i kontakt med Jesus Kristus og blir kjent med Ham.

     

    Jesus Kristus > Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Hvis dere ikke spiser Menneskesønnens kropp og drikker hans blod, har dere ikke livet i dere.

     

    Det er din "oppskrift" som er forvirrende.

     

    Er ikke vin(alcohol) fyfy i følge krisen tro?

  8. Her var det mye piss fra fjortis Norge.

     

    Så klart er det din fulle rett å prøve og overtale dette kvinne menneske om å ta abort hvis du ikke føler deg klar for unger og hun er det. Den norske lov er desverre slik at det er kvinnen som har det siste ordet når det kommer til abort saker. Dette begrunnes med at det er hennes kropp. Et realtivt spesielt utsagn siden det ikke er hennes kropp som skal aborteres. Uansett det var bare en digresjon.

     

     

    Jeg vet bare om tre tegn på om ei jente er gravid:

     

    1: hun slutter å få mensen

    2: hun får stor rund mage etter 4-6mnd

    3: hun begynner å holde på magen, gjerne stryke på den, (det er både en fysiologisk reaksjon på at tarmsystemet begynner å få dårlig plass og stryking hjelper men og er det en form for modelig "kosing" med den ufødte ungen).

     

    Du kan sende henne til legen for å ta en blodprøve og kreve at du får se det skriftlige resultatet, de piss-på-en-pinne testene er bare 70% sikre eller noe sånt.

     

    At du velger å spre rundt deg med slik useriøs galle er din sak. Men når det er snakk om relativt seriøse temaer som dette burde du holde kjeft

     

    Graviditets tester er ifølge inforamsjonen på pakkene 99% sikre. At du vet om tre tegn på at en jente er gravid regner jeg med at TS gir totalt faen i, siden det da forlengst er forsent.

     

    Til TS, snakk med kvinne mennesket, be hun ta testen på nytt. Om hun er gravid har du et problem.

    • Liker 1
  9. Om det kun var en grunnlov til ett folk som levde i ett bestemt tidsrom, så blir det jo viktig å definere hva i Det Gamle Testamentet som fremdeles har gyldighet (for de kristne)!

    Egentlig ingen ting.

     

    Ok, hva har da gyldighet i det nye testamentet?

     

    Jesus sa også:

    Matteus 5:17-18 (Levande Bibeln)

    17 Misforstå ikke jeg er ikke kommet for å oppheve Moseloven og profetenes advarsler. Nei, jeg er kommet for å oppfylle dem, for at de skal bli satt ut i livet.

     

    18 Jeg sier til dere, og dette er virkelig alvorlig: Hver eneste lov i Skriften skal stå fast til dens hensikt er oppnådd.

     

    Men de fleste kristne går nå rundt og sier at Jesus har oppfylt lovene (at de ikke gjelder lengre og er avløst av hans lære). Og denne ideen ble plantet av Paulus.

     

    Nattverden er for enkelte kristne samfunn en mindre viktig handling.

    Det var det med å forstå Jesus Kristus rett. Noe Paulus helt sikkert gjorde.

    Han spiste forøvrig Jesu Kristi legeme og drakk Jesu Kristi blod regelmessig.

     

    Er det slik å forstå at Matteus ikke er gyldig lenger? Og hvordan vet dere hva dere kan fjerne fra bibilen og hva dere skal tro på. For en utenforstående virker det som om dere bare bruker den delen av bibelen som passer dere selv best.

  10. Håper for guds skyld jeg ikke blir liggende så lenge:P Trenger ikke nødvendigvis være en ny film, men jeg har som regel sett det som er av eldre filmer:P God bedring!

     

    Takk for kjappe svar, det er faktisk en del filmer her jeg ikke har sett. Hvem skal jeg se først?

     

    Hot Tub Time Machine (2010)

    The Ghost Writer (2010)

    Little Big Soldier (2010)

    Unthinkable (2010)

    Shutter Island (2010) -sett

    Edge of Darkness (2010) -sett

    Green Zone (2010) -sett

    Kick-Ass (2010) -sett

    She's Out of My League (2010)

    The Book of Eli (2010) -sett

    2012, -sett

    Alice In Wonderland, -sett

    Hancock, -sett

    Inglorius Basterds, -sett

    Watchmen, -sett

    Sherlock Holmes, -sett

    Wall-E, -sett

    Quantum Of Solace, -sett

    Year One, -sett

    Transformers 2. -sett

×
×
  • Opprett ny...