Gå til innhold

scanford

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scanford

  1. Eg lure på når dette msykket av en mobil kommer for salg i Norge og hva prisen vil ligge på ?

     

    Eller om noen har funnet en test av denne ?  :dribble:

    6185324[/snapback]

     

     

     

     

    Hei!, ved å gå inn på www.xcutenorge.com, eller www.scanford.no, vil du kunne få mer informasjon om Xcute sine modeller og hvilke som kommer til Norge.

     

    Det er sagt at alle Xcute telefoner skal komme til Norge.

  2. Jeg har tenkt til å kjøpe ny mobil snart, og har tittet litt på forskjellige telefoner. Så kom jeg over Qtek 8300 / i-Mate SP5(m). Men dette er litt forvirrende.

     

    Amobil skriver her at i-Mate SP5, i-Mate SP5m og Qtek 8300 er samme mobilen, bare bittelitt forskjell på knapper og med forskjellige navn:

    4: i-Mate SP5m / Qtek 8300

    Om du vil ha deg en skikkelig smart mobiltelefon som også er en mp3-spiller, bør du ta en titt på i-Mate SP5m, eller Qtek 8310 som den også selges som.

    Da vi testet SP5, som er samme telefon som SP5m, bare uten snarveier til mp3-spilleren, var vi godt fornøyd med mp3-spilleren i telefonen.

    Men i prisguiden er det tre forskjellige telefoner med (svært) forskjellige priser:

    Jeg lurer derfor på om det faktisk er samme telefonen, når det er 1100,- i prisforskjell! Hvis de ikke er helt like, hva er så forskjellen? Er det minimale forskjeller, slik som Amobil sier, så er det bare slik at du er en idiot hvis du kjøper i-Mate SP5m, og gjør et godt kjøp hvis du kjøper Qtek 8300.

     

    Jeg lurer også på hvordan denne mobilen er. Likte den spsielt fordi den har Wi-Fi og allikevel ikke koster mer enn 2500,-. Brukererfaringene i prisguiden var også meget positive. Noen som har flere erferinger med denne telefonen, eller som vil anbefale den eller ikke anbefale den?

     

    PS: Fant en annen topic om ca. det samme, men fikk ikke noe særlig svar av å lese den. Jeg lagde en ny topic istedenfor å poste der fordi den var over et halvt år gammel.

     

    PPS: Post nr. 100!

    6154534[/snapback]

     

     

     

     

     

    Den ene er Qtek8300=Imate SP5m, Qtek 8310=Imate SP5

     

    Har akkurat bestilt meg Qtek 8310 fra Mpx for 1280,- Dette er helt klart ett kjempe tilbud. Jeg syntes også dette er den beste telefonen for mp3.

     

    Men ønsker du en mer arbeids/internett telefon så er 8310 best. Spm er hva du liker best.

×
×
  • Opprett ny...