Gå til innhold

Gen. Hospital

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gen. Hospital

  1.  

    Lurer på hvor mye billigere den kunne vært hvis de hadde puttet den i en vanlig traust pappboks. Dyr emballasje på produkter er noe jeg synes er merksnodige greier, det er jo innholdet man skryter av.

     

    "Hei, jeg kjøpte [insert] i går, se på den fine boksen den kom i!", "Kan jeg se på [insert]?", "Nei, det er innpakkingen som er hovedattraksjonen."

    Dessuten er vel MER plastsøppel det siste verden trenger i dag. :p

     

    Tror dere ikke dette er noe som fysiske butikker ønsker seg? Mer salg hvis varen ser litt flott ut på hyllen. Komplett, f.eks, skulle nok heller sett en OEM-type innpakning med 1/4 av volumet.

    • Liker 2
  2. Surface Pro 4 trenger ingen drastiske endringer, den trenger en rev2 hvor Microsoft kaster disse Marvell Avastar WiFi-brikkene i søpla der de hører hjemme og med fordel bytter ut de temmelig middelmådige Realtek DAC+amp løsningene de har per i dag med noe som ikke skaper så uhorvelig mye støy på hodetelefonutgangen også kan de gjerne bytte fra eldre generasjon Samsung PM951 SSD over til nyere 961-serie og da gjerne av SM og ikke den rimeligere PM-serien når disse maskinene tross alt koster såpass som de gjør.

     

    Hadde jo også vært å foretrekke om de kunne levert modeller med 4G/LTE. Trenger ikke en re-design av hele produktet. Noen vil vel kanskje også etterlyse Kaby Lake men det vil jo være minimale forskjeller fra Skylake til Kaby Lake så det er mye viktigere å fokusere på spesielt WiFi som er tragisk dårlig med tanke på prispunktet til produktet.

     

    Surface Pro 4 maskinen min er langt unna å være den dårligste PCen jeg har hatt, men den er klart den med størst delta mellom pris og følt kvalitet. Den er i hele tatt et produkt veldig preget av å være nesten bra nok; Ekstremt god skjerm, men med laggy penn input. Gjennomtenkt form faktor, med nesten men ikke helt overlegen byggekvalitet (fin finish og sånt, delene passer jo ok sammen, men med light bleeds (bare en ordentlig stygg en) langs hele kanten). Nok RAM (16GB), rask prosessor (i7), men så den trådløs-brikken... (Hadde en WNDR3800 (Atheros AR7161 basert) router og der var netthastigheten lav og variabel, og nettet droppet ut så ofte at filkopiering var utelukket. Kjøpte en ny router, DIR860L (MediaTek MT7621AT), og nå er nettet ok, men fortsatt kan jeg se at hastigheten går i bølge, ved f.eks filkopiering.)

     

    Mange av problemene jeg har med maskinen er kanskje Windows-relaterte da, som f.eks at tastatur og mus slutter å virke når man snur maskinen på siden (Fordi rotasjon == tablet mode, elns (?)), eller at jeg ikke får session låsing til å virke konsistent.

     

    Det verste med hele greia er imidlertid at review units som ble sendt ut hadde raske Toshiba-disker, mens produksjonsmodellen har den elendige Samsung-disken.

     

    Jeg kunne tenkt meg en rev2 med et par thunderboltporter i stedet for dock connectoren, raskere disk, og bytt ut den trådløsbrikken. CPU med strømstyring som virker ønsket jeg meg lenge, men strømstyringen har jo faktisk vært ok siden 1607 (dvalemodus var ubrukelig fram til da).

  3. Erm, kontakt HP om tastatur, ja  :blush:

     

    Vil Eulogy anbefale å betale 40 USD for anydvd, uten å sjekke om det finnes en sonefri firmware til dvd-spilleren?

    5225325[/snapback]

     

    Jaså. Prøver du å ta tilbake fordi jeg sa du var på bærtur? :p

     

    Av egen erfaring så anbefaler jeg AnyDvd. Det fjerner alle sperrer. Om det finnes firmware som gir sonefir dvd, så er jo det fint. Han spurte om måter å gjøre den sonefri på, og jeg svarte. ;)

    5227201[/snapback]

     

     

    Når man er idiot, er det ingenting annet å gjøre enn å legge seg flat... så ja... :ermm:

  4. bare å dytte inn :D akkurat sånt jeg liker å høre heh, men sitter den godt nok da? har jo hørt at den må sitte sterkt presset mot chippen osv

    5205583[/snapback]

     

    Har en Zalman ZM-NB47J (Den blå) sittende på NB'en på MSI kt4 hovedkortet mitt. Med vifta som blåser over skjermkortet og NB på, får jeg en temp (ifølge MotherBoard Monitor) på ca 37 idle. Med vifta av er tilsvarende temp ca 47.

     

    Og jeg anbefaler sterkt å ta hk ut av kapinettet for å skifte NB kjøler. My enklere å vaske av gammel kjølegurba, ha på ny kjølegurba og så videre... ;)

×
×
  • Opprett ny...