Gå til innhold

Trondgh1

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trondgh1

  1. Hei. Jeg solgte nettopp min netbook (takk og lov...) og er nå på jakt etter en ny laptop. Jeg tenker meg noe i prisklassen rundt ca 5000, 13-15" skjerm, gjerne ASUS.

     

    Bruk vil bli enkel tekstbehandling/bildebehandling, og spill når jeg er ute og reiser (har stasjonær spillmaskin til "seriøs" spilling). Til denne prisen får man selvsagt ingen topp spillmaskin, men må i hvert fall ha dedikert grafikkort fra en av de "to store". Regner med at SSD er noe jeg må droppe for å komme inn i denne prisklassen med moderat spillytelse, men det kan jeg leve med.

     

    Tenkte på noe sånt som http://www.dustinhom...7610-15-6-w7hp/ (Radeon) evt noe lignende med Geforce, kanskje http://www.komplett....aspx?sku=752527 . ?

  2. Heisan. Jeg har kjøpt en Adrix DVD 7089 (399kr på Obs), som jeg har prøvd å koble opp mot TV'en, som er en Phillips flatskjerm kjøpt i fjor høst.

     

    Den er koblet opp med medfølgende kabel (3-delt kabel, med bilde + 2 lyd, ikke s-video)

     

    Uansett hvordan jeg prøver å stille inn videoen, så kommer bildet kun i sort/hvitt på TV. På TV'n får jeg bilde når den er stilt på "ext4" på AV knappen (TV har 6 valg når man trykker på AV, 4 x ext og 2 x hdmi som kilde).

     

    FAQ som jeg fant på nettet påstår at jeg skal velge "PAL" TV dersom bildet kommer sort/hvitt, men det hadde jeg allerede gjort.

     

    Noen ideer? Ser ikke at jeg kan stille inn noe særlig av options på TV menyen, og har prøvd alt på spilleren som jeg kan tenke meg.

  3. Tatt i betraktning at jeg skal kjøre på en 22" med 1680x1050 oppløsning (spill for det meste), og neppe blir å kjøpe noen større skjerm i denne PC'ens levetid, er det verdt å bruke et par hundre kr ekstra for mer minne.

    Tenkte å kjøpe et HIS Radeon HD 4850 IceQ 4 kort enten i 512mb eller 1gb utgave. Jeg vurderer også et 4870, men jeg er usikker på hvor mye de bråker, eller om noen leverer versjoner med forbedret/stillere kjøling, hater bråkete PC'er :)

  4. Heisan, jeg har Windows XP, oppdatert osv. Pleier å kjøre med 3-4 Firefox vinduer åpne (liker ikke tabs), pluss de programmer jeg til en hver tid har gående. Av og til så begynner et minimert program å blinke, og vil ha oppmerksomhet. Fant ut hvordan man kunne justere antall ganger de blinker, men de står fortsatt og "lyser". Det kan være Firefox vinduer som har vært på samme webside i timesvis, og plutselig finner de på å blinke til meg igjen, og det irriterer meg litt.

    Kan man slå av hele greia, slik at programmene ikke driver å skriker etter oppmerksomhet hele tiden? :)

  5. Heisan. Fant ut at jeg i halvfylla her forleden har satt sikkerhetspassord i IE av en eller annen grunn, har ingen anelse om hva det er. Nå er ikke det noe problem for surfing, jeg bruker kun Firefox til det, men enkelte spill som har nyheter på loginscreen, eller programmer som har nyheter/oppdateringssider som popper opp fungerer dårlig, siden de prøver å bruke IE, men sensuren lar dem ikke vise siden.

     

    Er det mulig å fjerne passordet på noen måte, uten å måtte installere på nytt/formatere?

×
×
  • Opprett ny...