Gå til innhold

DrCaptain

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DrCaptain

  1. Så hvis jeg har forstått det riktig så er G-man egentlig Gordon Freeman bare han er han er framtidsversjonen av freeman som har brukt en tidsmaskin eller noe sånt for å prøve å redde menneskeheten eller noe sånt ? Det er derfor han ser litt eldre ut og slikt ?. Og det er derfor g-man kan reise fritt i trid og rom og har slike spesielle evner ?

    Absolutt ikke!

  2. Har alltid følt at Hitman-serien ikke har utnyttet potensialet godt nok. De to første spillene funket godt til sin tid, mens den halveise remaken Contracts var en skuffelse.

     

    Jeg føler hele "Leiemorder-konseptet" kunne vært utnyttet mye bedre. Feks. kan en ikke i det siste spillet velge egne våpen før oppdraget, og jeg ønsker mer frihet i hvordan missionet skal utføres (dvs. planlegging før oppdraget). Bevegelsesregistret til Agent 47 er minimalt og mange ting blir for dumt utplassert (feks en flaske med gift står tilfeldigvis ved siden av en drink). Dessuten trenger AI'en en solid oppussing og som Metallic sier: Det er mye lettere å plaffe seg gjennom oppdraget noe som ødelegger denne "Silent Assasin" følelsen.

  3. "Sid Meiers: Pirates!" vil jeg ikke anbefale. Holdbarheten er altfor lav til å kunne rettferdiggjøre et kjøp. Spillet i seg selv er morsomt nok en del timer, men en går utrolig fort lei av å seile rundt. Synd utviklerne ikke klarte å lage et mer varierende og utfordrende gameplay, for det fortjente en nyvinning av denne klassikeren.

     

    Terningkast 3.

×
×
  • Opprett ny...