Gå til innhold

SuperTeD'

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuperTeD'

  1. En del av TG er jo all lyden, så vuvuzela'r gjør vel ingenting?

     

    Lyd som i *dunkdunk* eller *tuut tuut* eller *eeeeek poff*... ikke som i "se på meg jeg er en meningsløs person med et meningsløstplastrør som var litt kult første 5 min i første kampen i fotballvm ifjor"... vuvuzelaen burde vært mutet på tv-.- Vil ikke at TG skal bli et monotont vepsebol...

  2. Det skal holde med 5m lang kabel ifølge Gathering.org

    5m kabel var i gamle dager da vi hadde 6 eller 8 switcher på hver rad. Med de nye 1Gbps switchene kan man risikere å sitte ~10 meter fra switchen.om du sitter ytterst på rekka, eller nøyaktig midten og skal ha pcen under bordet kan 15m derfor være greit og ha... Om det fortsatt står 5m på gathering.org burde de skifte det:P

     

    Lurer på en ting; Hvorfor var det så forskjellig hastighet fra rekke til rekke i fjor? Og vet noen hvor mye hastighet vi snakker om neste år?

    vi var jo ikke i nærheten av å maxe nettet i år, men det hadde jo likevel vært morro å få mer fart:D

  3. Hvordan funker det med og bruke trådløs på TG? :hmm:

    Hører folk som sitter like ved antennen ikke finner signal. Det er nok flekkvis bra, men hvor de gode flekkene oppstår er umulig å forutsi.

     

    Så hvis en av oss ligger halveis "besvimt" over tastaturet, blir det i beste actionfilm stil ropt "MAAAN DOWN, MEEEEDIIIIC, I NEED A MEDIC" ??

    Neppe, men hadde vært kult:)

  4. Hvor tett står pallene? 120cm (dvs. en og en halv sitteplass)?

    Fant ikke noe svar på denne enda, og utnevner meg derfor som palleekspert... Pallene står med henholdsvis 120cm og ~91cm mellomrom.

     

    Om du sover med tastaturet som pute kan du risikere å bli vekket av medic, men bare fordi de bryr seg om oss, og ikke vil vi skal få blodpropp eller hvadetnåer...

     

    ca 7 sider tilbake ble TG beskrevet som både LAN og lanparty, men det er egnetlig et dataparty;)

     

    anng lyd er jeg enig i den nåværende ordningen hvor crew tar kablene dine om du misbruker makten du har blitt tildelt:)

     

    Hotellrom er win, men bør brukes med varsomhet, og ikke til å sove over premieshowet, særlig ikke når man vinner noe (doh)

     

    HW burde seate seg rygg mot rygg og bygge en telthylle over en hel rekke.

     

    Temaet til TG11 burde bli sluppet ASAP

     

    eirikmh innser at å svare på 7sider gamle innlegg og slenge ut onelinere ikke nødvendigvis bidrar til tråden

     

    Posten slutter ...

    • Liker 3
  5. sitter her nå med et speedtouchmodem som er omtrent like nyttig som hønsetenner.

    hadde en kompis over for å hjelpe meg med å få xboxen min på nett, og vi åpnet noen porter og skiftet MTU verdi og greier, men ingenting av dette hjalp xboxen min å komme på nett.

     

    Nå er det derimot ikke xboxen jeg vil ha hjelp med, den kan jeg ta siden. Problemet ligger nemmlig i modemet.

     

    For å få åpnet porter/aktivere UPnP osv. måtte jeg nemlig ringe ISP'en min (Tussa/Netway) for å få brukernavn/passord, dette gikk greit.

    Når ingenting vi prøvde så ut til å få xboxen min på nett fant nemmlig min kompis på å resette routeren til fabrikk instillinger.

    Dette førte selvsagt til at min ISP's brukernavn/passord ikke lenger fungerer. Jeg har søkt litt rundt og komt fram til at standard skal være Bruker: Administrator Passord: <blank>, men det fungerer heller ikke.

     

    Så nå sitter jeg her og ber instendig om at noen har en ide om hva jeg kan skrive for å få logget meg på modemet igjen, for ISP instillingene er nemmlig også borte, så nettet er dødt.

     

     

    EDIT: nytt spennende problem har oppstått: jeg får kontakt med routeren via kabel (har ikke prøvd Wlan enda), routeren tester positivt på internett tilgang, men jeg får ikke koblet pcen til nettet:/

     

    Mvh EirikMH / SuperTeD

  6. Tenkte på å lage et program som kan ta imot sms og ordne det inn i f.eks en avtalebok eller en timeliste og kunne gå inn og lese og redigere denne fra en pc, men aner ikke hvor jeg skal begynne... er det noen som har et forslag om hva jeg skal bruke, hvordan jeg skal gjøre det eller om akkurat dette kan lastes ned fra whateverapps.com?

     

    Aner forresten heller ikke om dette er rett forum, så flytt meg om jeg er i veien^^

  7. Dette er et åpent wlan i en kantine der ingen er kvalifisert til å kalles systemansvarlig. Har prøvd med både statisk og dynamisk ip og ingen av delene ser ut til å hjelpe. Har fått koblet meg til med kabel, og det virker fint, men dette er ingen varig løsning. når jeg kjører ipconfig får jeg opp følgende info:

     

    Wireless Network Connection:

    Link-local IPv6 Address: fe80::c8c9:d0ef:6092:bef3%9

    Autoconfiguration-IPv4 Address: 196.254.190.243

    Subnet Mask: 255.255.0.0

     

    Local Area Connection:

    Link-local IPv6 Address: fe80::6ce0:98d1:8fb6:efd4%8

    IPv4 Address: 10.0.0.17

    Subnet Mask: 255.255.255.0

    Default Gateway: 10.0.0.4

     

    Alle desse innstillingene er automatiske... i tilleg har jeg tunnel adapter local area connection #7,9,12 og 13 uten at jeg vet hvor de kommer fra :)

    Standaradressen 192.168.1.1 kjenner jeg godt, men den ser ut til å være fullstendig irrelevant. Prøvde også og logge meg på routeren, men siden ville ikke vise seg...

    I feel like im up a certain creek without a specific instrument.

  8. Jeg sliter for tiden med å få maskinen min koblet til et åpent wlan her jeg bor. Tilkoblingen var grei i 4mnd og jeg kunne komme å gå som jeg ville, men en ellers begivenhetsløs natt for noen dager siden hadde jeg plutselig fått begrenset tilkobling, pcen hadde vært helt i orden tidligere på kvelden. siden da har flere fått problemer men etter å ha restartet router et par ganger er vi nå bare to som sliter.jeg har koblet til og fra uttallige ganger, har restartet pcen, deaktivert wlan kortet, koblet meg til med kabel, rullet tilbake og oppdatert drivere og kjørt alle kommandoer jeg kommer på i cmd. men alt uten resultat. jeg merker meg at ipen er 169.254.190.243 til tross for at routeren har ip 10.0.0.4 har prøvd statisk ip uten resultat. maskinen er en hp pavillion dv6000 og specs kan fåes på oppfordring. kjører forøvrig vista home premium. på forhånd takk :)

  9. Jeg prøver for tiden å nedgradere min hp pavillion dv6000 fra vista home premium til xp professional, men dette viser seg å by på problemer. min kjære laptop har satadisk og min kjære xpcd ber meg om å sette inn en floppy med drivere til satakontrolleren. Men min kjære laptop er altså slett ikke i besittelse av noen harddiskstasjon. hva gjør man da? Usikker på om dere trenger noen specs for å svare på denne, men bare spør om det skulle være nødvendig.

  10. har en HP Pavillion dv6000 bærbar PC, og har plutselig mistet lyden i headsettet. Mistet først lyden på ene siden for et par dager siden, og mistet all lyd nå idag. Høytalerene på pcen fungerer fint. Har prøvd med andre headsett, og har prøvd headsettet på andre pcer, det er bare i min pc det ikke er lyd... har forøvrig windowns vista home premium på boksen.

     

    EDIT: mangler nå bare lyd på høyre side, venstre side kom tilbake uten videre forklaring.

    EDIT2: etter litt fullstendig tilfeldig fikling ser det nå ut til at begge sider virker igjen.:S kunne dog være greit å vite hvorfor dette skjedde, om noen har en anelse?

×
×
  • Opprett ny...