Gå til innhold

Zabulus

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zabulus

  1. S Soldier support is the #1 priority.

    N Never say, "it can't be done."

    A Accept risk, and allow soldiers to make mistakes.

    K Know your soldiers' problems.

    E Exact high standards and lead by example.

     

    E Earn your keep - use initiative.

    A Acknowledge good deeds publicly; discipline privately.

    T Training is not only everything - it is the only thing.

    E Encourage employer and family interest and involvement.

    R Respect all soldiers, regardless of their rank.

     

    Blir brukt av militæret, de som ønsker finner mer info om det her:http://www.1-115inf.com/command.php

  2. Haha denne posten fikk meg til å mimre :woot:

     

    Første jeg spilte var pong, noe ninja greier,snake og en spaceman som fløy og plukket opp powerups til et romskip eller no.

    Heheh husker enda hvordan man måtte bruke turbo tape og greier på kassetspillern og bruke countern for å fyre opp spill :lol:

     

    Husker jeg og en kompis pleide å spille et spill hvor man var 2 stk som gikk rundt og samarbiedet med å plaffe ned fi og greier.Han hadde minigun og bare sprayet løs, mens jeg gikk rundt med bazookar og granater.Spilte det på amiga hvis jeg ikke husker feil, men hva spillet het har gått i glemmeboken, dessverre :shrug:

  3. Jeg parkerte båten rett ved en av disse tåkelurbøyene rett før flyet kommer inn for landing.Skjøt bare litt foran flyet og det datt ned :woot:

    Trengte 3-4 forsøk, men det fungerte utmerket for meg.

    Du har ihvertfall fått noen tips, så er det bare å prøve å se hva som funker for deg :wink:

  4. jeg håper at å beta teste det spillet innebærer at du får en gratis kopi av det når det kommer ut, for 40 UDS i frakt +5 for CD'en er faenmeg dyrt!

     

    Det er jo bare en vanlig onsdags kveld ute, med noen pils og litt mat :)

    Men jeg kommer nok til å vente til spillet kommer ut, med den angivelige grusomme leveringstiden kan jeg risikere å gå glipp av morroa.Da bruker jeg heller 500 spenn på selve spillet :shrug:

  5. Fikk nylig et brev om at jeg var inne i beta test av swg.

     

    *Cden koster 5$, greit nok.

    *Frakt koster 40$, greit nok.

    *På bunn av denne listen finner jeg leveringstid:4-6uker :evil:

     

    Kan andre som er med i SWG beta fortelle meg om d virkelig tok 4-6 uker, før cden ankom?Beta kan jo være ferdig før jeg får cden :(

  6. Det første du burde tenke på når du skal kjøpe den første bilen er om du kan sette på turbo senere.

    Når det gjelder hvilke biler du bør gå for, er det de japanske.Billige og mye hk for pengene.

    Hvis jeg ikke husker feil startet jeg med en toyota som jeg kjøpte billig og slang på den minste turboen etter at jeg vant et race, etter det var det bare å sope inn premiepenger og premiebiler:-)

     

    Også viktig å sette opp bilen riktig, mange biler er for slappe i fisken til å begynne med.Etterhvert som du kjøper mer ting til bilen kan du justere mer.

     

    Biler som du kommer langt med er mazda rx-7(wankel motor, bra aks hele veien),subaru impreza eller likn.Jeg sparte ihvertfall til en porsche tidlig, etter det var det barnemat.

     

    Lisensene er kjipe greier , men må taes, ta gjerne et par lisenser om gangen da får du mer trening og de neste lisensene og løpene du skal kjøre blir lette.

     

    Måten jeg oppgraderte bilene på var:Turbo, eksos, fjæring,dekk, bremser.

    Start ihvertfalll alltid med turbo:-)

  7. Først kan du gå i windows>høyreklikke>innstillinger>avansert>grafikkortet>opengl innstillinger>vertikal sync>alltid av.

    Dette gjør at du kan spille cs med mer enn 60 fps.

    .....................................................

    rate 10000

    cl_updaterate 20

    cl_cmdrate 40

    Prøv disse basis innstillingene så kan du justere etterhvert.Det finnes sikkert masse guider der ute hvor du kan lese deg til hva du skal gjøre.

    En ting du burde ha fremme i starten er net_graph 3, linjene som er der skal være mest mulig stabile og mest mulig grønne.Dette justerer du med disse 3 kommandoene(rate,cl_update-og cl_cmdrate)

    For å skru av net_graph 3 tar du bare et 0 tall istedet for 3.

    Du kan også skrive fps_max 101, hl-motoren støtter ikke mer enn 99, men har alltid brukt 101 selv.

     

    Alt dette gjør du i konsoll når du har joinet et game i cs.Dette blir lagret i configen så du trenger bare gjøre det en gang.Konsollknappen er over Tab knappen.

     

    Når det gjelder ping på 3-400 er det altfor mye, last ned og installer all seeing eye:http://www.udpsoft.com/eye/

    Dette er et program som finner servere her i Norge eller Sverige, hvor du måtte ønske m.a.o.Disse kan sorteres under ping igjen.Finnes nok av servere med ping mellom 20-50 her i Norge.Når du har funnet serverne dine, kan disse legges i favoritter, deretter tar scanningen 1 sekund så er du i gang med spilling.

  8. Quote:


    Den 2002-12-20 00:00, skrev diZrupt0r:

    ja, det er en politistasjon tror jeg. starter med at du går forbi et par celler, er innom et lik-rom og skal tilslutt helt øverst i bygningen for å hente en videotape. det står en vakt ved video-overvåkningen, vet ikke hvordan jeg skal få lurt han bort uten at han oppdager meg.


     

    Alt jeg gjorde var å snike meg innpå han bakfra, dro frem gunnern, holdt han som gissel, slo han i bakhodet med gunnern.Han dør ikke av det, bare besvimer.Hvis vaktene finner en kollega som har besvimt vil de vekke dem igjen.Så gjem dem godt på mørke steder.

     

    Det var det jeg gjorde på xbox versjonen, laster ned til pc nå, for å sammenligne spillet:-)

  9. Eller du kan snike deg forbi kokken og hjelpern hans, noe jeg gjorde.Skru av lyset og beine ut døra så slipper du kokkene:-)

     

    Bare jogge til høyre med en gang (mørkt der) så popper du karen som kommer for å skru på lyset i rommet du er i da(cafeteria eller no).Sikte godt så tar du huet hans i det han stopper opp for å skru på lyset i cafeterian.Du har dårlig tid her da, 5 sekuder eller noe sånt fra du enter rommet.Rekker du det ikke for du finne på andre måter å komme deg forbi cafeteria vakten på:-)

×
×
  • Opprett ny...