Gå til innhold

pc eier med startproblemer

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pc eier med startproblemer

  1. Jeg har kobla pcen til stereoanlegget mitt ved hjelp av en helt vanlig RCA til 3.5 mm minijack plugg. Vet ikke om dette er den beste løsningen og jeg lurer på om det er andre koblings alternativ. Har sett her på forumet at noen snakker om analoge og digitale utganger/innganger. men er ikke helt med. jeg lurer på hva som er forskjellen på analog å digital lyd.. hører på musikk i stereo. og vil ha best mulig lydkvalitet ut i fra d jeg kan få..

     

     

    lydkort: Creative Audigy 2 zs

    Stereoforsterker: Pioneer A-209R ( drittsvak forsterker egentlig, men leverer bra lyd med mine B&W høyttalere. med equalizeren min blir d noen ekstra watt :)

     

    Så jeg håper på mange svar siden jeg er forholdsvis noob på lyd og sånn men vet at det er flere måter å forbedre lydkvaliteten på mange ting..

     

    mvh: Thomas

  2. er ikke spesialist. men gå for hiper.. den sitter jeg og ser på selv og kan stolt bekrefte at den ikke høres når den står rett ovenfor min 120 mm kabinettvifte.

    hiperen har vert den feteste ingrediensen i pcen min. alt følger med i en heftig kasse av en matbok/verktøyskrin. hiper er råsterk og leverer d du trenger av kraft. verfall for meg. eneste negative er at den står på 5 min etter at du har slått av pcen for å trekke ut varm luft.. men det trenger ikke være negativt.. hiper sitt ledningssystem er GENIALT!! alt du trenger+++

  3. Tja, dei hadde nok ikkje sett på den vifta der viss det ikkje var nokon grunn for at ho skulle vere der, så eg vil absolutt ikkje anbefale deg å koble ho heilt ut. Då vil eg heller anbefale deg å koble ho til ei viftestyring (gjerne med temperatursensor) for å få ned RPMen og støynivået litt. Eller du kan kjøpe ein passiv chipset-kjølar - så lenge du ikkje skal overklokke noko så skulle det klare seg fint.

     

    Temperatur på GPU er det same som temperatur i grafikkprosessoren på skjermkortet, ja.

    5252911[/snapback]

     

    neeei. du seie någe der.. det sa bror min og. men det e sånn syygt høyfrekvent lyd, eg klikke.. men eg sga prøva å fiksa an. kan ver det har komt så møje støv inni an at det e derfor.. mn tnx anyway

  4. hai

     

    kan jeg få litt hjelp jeg sliter med at pcèn blir varm å skrur seg av.................... kan noen hjelpe meg

     

    takk på forhånd

     

    hilsen en fortvilt laptop eier...

    å så synd lars... det e sinnsykt irriterende når me spele et spel så må blir han disconnecta fordi pcen hans daue heila tiå.. itte kvarter med gaming så går jo pcen hans varm...

     

    hvis det e någen så har et tips så bør dåkk hjelpa an..

     

    eg har stasjonær seff så eg vettshe.. eg e jo ukjent med den slags tull

  5. Jeg har aldri opplevd at OnBoard Lydkort er deaktivert fra frabrikk.

    Ikke jeg heller.

    Du kan jo prøve med å laste ned nyeste driver, og installere den.

    Siden det er et integrert SB-kort, så har du vel fått med Creative-programvare? Sjekk innstillingene i Creative Speaker Settings og Creative Surround Mixer.

    ok.. JIPPI. cosmo.. TAKK SKAL DU HA. :D det var en liten avkrysningsboks i speaker settings. det var allerede markert. det sto "digital output only" jeg krysset dette alternativet ut igjen og vips. da suste the game med 50 cent ekstremt høyt ut av hodetelefonene mine så tusen takk for tipset cosmo. jeg synes at det ikke burde være med en separat kontroller for lyd til det integrerte lydkortet uansett. det skal jo være synkronisert med hovedkontrolleren for lyd mn mn. takk for alle svar. :D

  6. Kobler du til lyd fremme eller bak på maskinen? Er det fremme må du ta en titt i manualen til hovedkortet ditt, opne kabinettet og se om ledningene til fronten er koblet til skikkelig.

    Nei, dette er ikke problemet. jeg har selfølgelig prøvd tilkoblingene bak. direkte inn i lydkortet. måtte fjerne ekstrauttaket for å sette inn den utrolig nice strømforsyningen min. hehe. så det er ikke det som er problemet. mn takk for svar anyway. :hmm:

  7. Trykk DEL tasten under oppstarten......slik at du kommer inn i BIOS.

    Står om dette under 3-2 i manualen din.

    Under Integrated peripherals finner du:

    Onboard CREATIVE AUDIO [ENABLED]

    Står det [DISABLED], endrer du dette med + eller -

    :cool:

    jeg gjorde dette men det var enabled... :no:

    jeg fatter ikke hva det kan være...

     

     

    anybody else???

  8. jeg har nettopp fått mg en ny pc.. alle delene fra komplett, satte den i sammen selv.. alt gikk helt fint helt til jeg skulle prøve å spille av musikk. Det var ikke en eneste lyd å få. sjekket så de vanlige noob-feila. f. eks. "demp alle" i volumkontroll. alle disse instillingene var på fullt volum. hmm tenkte jeg. jeg hadde allerede installert driveren til lydkortet.. ( integrert lydkort, creative soundblaster live 24 bits.) hovedkort: MSI k8n SLI platinum edition. jeg sjekket også i enhetsbehandlig og kikket på statusen til lydkortet. Der sto det denne enheten fungerer som den skal.. Senere brukte jeg feilsøkingsverktøy for lyd,lyder og tale. helt til jeg kom til aller siste punkt om at det siste alternativet var at ikke lydkortet eller noe sånt var aktivert i BIOS instillingene.. det sto også at hvis man ikke var kjent med BIOS burde man ikke prøve å stille på noe.. Jeg vet ikke hvordan man kommer til BIOS og vet heller ikke hva jeg skal skrive..

    Hvis det er noen som har tips om dette eller vet feilen eller har opplevd lignende vær så snill å svar..

    Har nettopp gått opp for meg at en pc uten lyd er et liv uten... ja k0om ishe på ka eg sko skriva der.. whatever..

     

    pls svar!!!

×
×
  • Opprett ny...