Gå til innhold

Max_

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Max_

  1. Hei.

     

    Jeg har i den siste tiden fått igjen interessen for strategispill. Jeg har Rise of Nations liggende, og har spilt det en del, men er gått litt lei det. Det er egentlig flere grunner til det. Nå er jeg på utkikk etter et nytt strategispill. Det må være muligheter for å spille det online, og det må være mange spillere online som jeg kan spille med. Jeg setter ikke så store krav til dette spillet, men det må oppfylle kriteriene under.

     

    -Spillet må ha god grafikk

    -Spillet må ha høy underholdningsverdi

    -Spillet må ha muligheter for å lage murer

    -Spillet må ha et slags ratingsystem

     

    Håper ikke dette er for mange sære kriterier. Jeg blir veldig glad for gode forslag fra dere. Legg gjerne med linker til informasjon om spillene, slik som bilder og omtaler. Det må selvfølgelig være en mulighet for å kjøpe spillene dere anbefaler i norske butikker. Takk. :)

  2. Hei.

     

    I går kveld lagget det bare mer og mer når jeg spilte Guild Wars. I dag var laggen så ille at jeg ikke engang fikk beveget meg i spillet. Hva kan være galt? Jeg har sjekket ut en hel del forskjellige ting. Det er ingen bakgrunnsprosesser som tar mye CPU. Det er ingen programmer som sluker initernettlinja mi. Alt ser ut til å være i orden. Jeg har forøvrig Telenor, men har aldri hatt dette problemet før. Noen som har vært borti noe lignende? Jeg er veldig takknemlig for tips som kan hjelpe meg til å bli kvitt problemet.

×
×
  • Opprett ny...