Gå til innhold

Kensh

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kensh

  1. Prøvde å resette router med kun modemet koblet til, og så koble til pcen min etterpå. Jeg fikk lokalt nettverk men ikke internett. Åpnet IE og den gikk rett til routern som hadde "detecting now, please wait" skjerm. Deretter fikk jeg følgende beskjed:

     

    Static IP Address

    The GN-BC01 has detected the wan connection is "Static IP Address" type.

    please fill below settings.

    WAN IP Address:

    WAN Subnet Mask

    WAN Gateway:

    Manual DNS1:

    Manual DNS2:

     

    Jeg mener jeg kan fylle ut Subnet, Gateway, DNS1 og DNS2 igjennom informasjonen jeg får fra ipconfig /all når jeg er koblet rett i modemet (jeg får internett med en gang når jeg kobler pcen inn), men WAN IP Address er jeg usikker på...

  2. Hei, jeg har noen spørsmål angående et oppsett av nettverk til tre personer.

    Litt forhåndsinformasjon først;

     

    Foreløpig har vi kun hatt en switch som er koblet til modemet, som igjen har klart å dele internett til to personer. Vi får likevel ikke til at alle tre får internett igjennom denne switchen, og jeg har lest litt rundt og kommet frem til at dette kan ha noe med ISP'en og gjøre, og at det ikke er noe å gjøre med.

    Vi har en router tilgjengelig, men jeg klarer ikke å få den til å motta internettsignalet fra modemet, da at den ved "automatisk setup" gir meg beskjed om at jeg må skrive inn "WAN static IP address", samt tilleggsinformasjon som standard gateway, preferred/secondary DNS, osv.

     

    Jeg har sånn middelmådig peiling på nettverk, så jeg har klart å finne frem DNS og slikt igjennom å koble meg rett inn i modemet og kjøre en ipconfig /all, og også det jeg tror er IP'en til modemet som sikkert skal føres inn som standard gateway i routern. Problemet er at når jeg skriver inn denne addressen i IE, så dukker ingenting opp. Jeg får rett og slett ikke til å komme meg innpå modemet på noen måte, da jeg _har_ internett, men ikke får noen kontakt når jeg skriver inn IP'en som står ved standard gateway i ipconfig.

    Jeg aner heller ikke hvordan jeg skal finne ut hva WAN Static IP Address skal være, og om jeg evt på komme meg innpå modemet for å finne det ut.

    Er det noen som kan hjelpe meg?

    Og hvis jeg får koblet opp denne routeren, så skal den også kunne dele nett til mer enn to personer?

     

    Takk på forhånd!

  3. Ookei. Jeg har lest litt på stickyen, og jeg fant ut at det var laga dumps av kræsjene mine, så jeg bestemte meg for å kjøre winDebug. Det er totalt 7 dumps, men jeg klarer likevel ikke å finne ut hva som er problemet, da det virker som om det varierer fra gang til gang. På de to siste spores begge tilbake til utorrent.exe, imens på andre er det alt fra BF2.exe, msmsgr.exe og iexplore.exe (PROCESS_NAME).

    På IMAGE_NAME varierer det mellom å bare stå ntkrnlmp.exe eller ntfs.sys eller memory_corruption.

     

    Eks.1

    ( Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiEliminateWorkingSetEntry+250 )

     

    Eks.2

    ( Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiSetPriorityThread+10f )

     

    Eks.1 var koblet til en BF2.exe PROCESS_NAME-kræsj og Eks. 2 er koblet til en utorrent.exe kræsj.

    Halvparten har DEFAULT_BUCKET_ID: som DRIVER_FAULT, og den andre halvparten COMMON_SYSTEM_FAULT, men hadde det kun vært en driver, ville jeg trodd at det hadde vært en konstant på alle dump-analysene, og ikke så varierende som dette?

     

     

    Uansett. Det eneste alle har til felles er Follow_Up: MachineOwner. Ellers kan jeg bare si at det har ikke kræsja på to timer nå, ettersom jeg slutta og runne utorrent.exe da den forårsaka bare de to siste av de 7 kræsjene. Det jeg vil frem til er:

     

    Er det selve RAM'en som har tatt natta? Bare å reklamere og skaffe seg ny? Eller har jeg på fire dager klart å legge inn ca 1000 individuelle misfornøyde drivere og program som bare ikke helt klarer å bli venner?

  4. Når du sier at du blir hivd ut av nettleserne, får du sånn "utført en ulovlig handling og må avsluttes"-greie? Isåfall tror jeg vi har blitt bitt av samme basill.

     

    Edit: Kjøpte 2x CRUCIAL 1024 DDR2-RAM for en måned siden. Nettleserproblemet oppsto ganske momentant. Rebootinga dukka opp først sist uke.

  5. Det virker helt tilfeldig, men maskinen velger noen ganger å reboote av seg selv. Det kan skje når som helst, som når jeg starter opp spill, hører musikk eller åpner ei nettside, men den kan også fungere glimrende over lengre tid uten at det er noen problemer. Noen ganger, etter reboot, så kommer den aldri til windows-skjermen, men bare forblir svart etter bios, og eneste alternativ da er manual reboot. Da funker det som regel igjen.

     

    De eneste endringene jeg har gjort i det siste er å outsource en del av filene mine til ekstern HD, og problemet oppsto et par dager etter sist formattering (sist uke).

    Any Ideas?

  6. Om det skjedde rett etter at du satte inn RAM-brikkene er det nesten garantert de som gjør det. Prøv å sette inn de gamle igjen og se hva som skjer

     

    Får gjøre det, men først må jeg finne ut om det skjer igjen. Gikk jo helt fint i et døgn, så det er kanskje overoppheting isåfall.

    Her er RAM'en, og det er tydeligvis flere som har hatt problemer med det, men de jeg har lest om har fått direkte Memory-bluescreens. Det var for all del ikke det jeg fikk.

  7. Hei, når jeg satte meg ned på pcen i dag ble skjermbildet helt forvridd, med bare en masse lilla og hvite striper, og museikonet til en litt lysere firkant. Har aldri hatt dette problemet før, og når jeg prøvde å reboote så hjalp det ikke. Til slutt bare fikla jeg litt rundt inni pcen og sjekka om det var noen løse ledninger, noe det ikke var, men da funka bildet når jeg restarta. Jeg vil nødig ha dette problemet igjen, så jeg lurer på om hva det er som kan forårsake slike feil på skjermen, om det er skjermkortet eller bare overoppheting. Er kanskje også viktig å presisere at pcen ikke stoppa, da winamp kjørte vanlig, så det var altså rent visuelt. Jeg kjøpte noen nye RAM-brikker som jeg installerte i går, men de skal vel ikke forårsake slik? Noen som har noen ideer om hva det kan være?

  8. Omtrent alle har hatt det problemet med at internettet detter ut igjennom at Routeren slutter å svare, og må restartes. Nå fikk jeg plutselig et annet problem. Routeren går som bare det, browserinternett går i vanlig hastighet, og jeg får til å connecte til MSN uten stress. Men andre connections som hamachi og multiplayerspill funker ikke. De kobler seg rett og slett ikke opp. Etter en god stund kommer jeg meg på hamachi, men der står jeg som relayed, altså høy ping. Noen som vet hva dette kan være? Det er tydeligvis ikke routeren, men hender det også at selve ADSLmodemet fucker seg? Har D-Link DI624+ router.

  9. Ok, jeg spurte om dette for litt siden, men det kom ingen vei. jeg har en Hiper Type-R 580W strømforsyning i pcen som jeg nettopp fikk tilbake etter garanti på den forige. Det som skjedde sist var at pcen kortsluttet og ingenting funket. Etter den tid har jeg byttet ut HK (nå har jeg 4CoreDual-VSTA), CPU (annen socket) og sistnevnte strømforsyning. Det som skjer nå derimot er at PCen skrur seg av. Sånn helt plutselig. Hvis den først holder seg på i 5 timer, så kan den stå på uendelig lenge til jeg skrur den av selv, men noen ganger skrur den seg av etter alt fra 5 sekunder til 4 timer. Jeg aner ikke hva dette er, og jeg vil unødig sende vekk strømforsyningen igjen i og med at jeg fikk ny for ikke så lenge siden, og fordi sist jeg gjorde det, viste det seg at hovedkortet er problemet. Når den skrur seg av selv, må jeg skru av strømmen bakpå i noen sekunder til jeg hører at strømmen går ut av hovedkortet. Da kan jeg prøve på nytt. Noen ideer i det hele tatt?

  10. Har nettopp kjøpt nye komponenter (CPU, HK og Strømforsyning) fordi den gamle PSUen døde en kveld og tok med seg hovedkortet. Alt har gått fint lenge, helt til jeg måtte kutte strømmen da pcen hang seg helt fast. I ettertid har boksen funnet ut at den skal bare slå seg av nå og da. Hender ofte under spill, men også noen ganger bare et sekund etter at den er slått på. Ellers kan den stå på i opptil mange døgn. Det virker som om den lever sitt eget liv! Noen som har noen ideer? Forresten, finnes det noen diagnoseprogram jeg kan laste ned som kan fortelle meg hvordan det faktisk står til med komponentene? Brukte asus-probe før, men har ikke asushovedkort lengre.

  11. Ah, beklager for emnetittelen. Endret nå til noe mer passende.

    Ja, jeg mente å finne et som er ubrukt (nytt), da jeg har dårlig erfaring med second-hand komponenter!

    Anyhow, takk for linkene, og skal sjekke det ut.

    Nå får jeg bare håpe at jeg får returnert det jeg kjøpte fra mpx.

    Klarte den bragden i å bestille et socket 775 :whistle:

     

     

    Forresten, kan spesifisere at jeg trenger et med fire minnespor, da jeg nettopp brukte gud-vet-hvor-mye-penger på ny RAM!

  12. Hei! Jeg har nettopp hatt et Asus P5P800-E (Tror jeg) som kortsluttet og sluttet og virke. Det viser seg nå at socket 478-kort er vanskelig å få tak i! Det er ingen som kan henvise meg til et kurant S478kort som støtter Pentium 4 Prescott, AGP, vanlig DDR, og med integrert lyd og nettverkskort?

     

    Tusen takk på forhånd!

  13. PCen tok natta her en kveld, og i etterkant laget bare PSU'en gnålelyder da den ble tilført strøm. Har fått reklamert den nå, men når jeg kobler i og skrur på lyser strømforsyningen i et halvt sekund og viftene begynner å gå like lenge. Deretter nada. Har prøvd å tatt ut hovedkortet, eliminert alt annet enn hovedkort, en fungerende rambrikke, og CPU, men fortsatt ingenting. Er det da hovedkortet som er gått heden? Jeg ser ikke for meg at det kan være noe annet.

  14. Vel, ok, da har jeg akkurat satt inn Hipern, som jeg kj0pte da den andre str0mforsyninga gikk kaputt. Jeg tror jeg har koblet opp rett (er jo bare to str0mkabler som gaar ut fra den som skal kobles i HK, og de har jeg satt i. Likevel vil den ikke boote. Det som skjer er at jeg kobler i str0m og hipern lyser, og det kommer et gr0nt lys paa HK'et. Men naar jeg pr0ver aa skru paa power begynner PSUen og lyse blaatt, og CPUvifta snurrer i omtrent et halvt sekund, hvor alt bare slutter igjen, men den ene vifta paa hipern bare fortsetter. Har brukt saa mye spenn paa aa fikse denne pcen at jeg blir gal. Pr0vde ogsaa og koble ut alt annet slik at bare CPUen og CPUvifta var kobla til HKet, og det samme skjedde. Den begynner aa lyse og CPUvifta snurrer bittelitt, saa stopper alt opp igjen. Har jeg feilkoblet, eller er det faktisk komponentfeil?

    Specs er:

     

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=308851&cks=PLC

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=124227&cks=PRL

    1x Maxtor 250GB HD, Radeon9800PRO og no andre stash, men det skal ikke ha noe og si siden jeg pr0vde uten at de var koblet til.

     

     

    Edit: saa nettopp at det kom med en annen ledning som er +12V 4pin connector, som man kan skru innpaa PSU'en, men da er det jo en av ledningene som liksom er "hovedstr0mledningene" (altsaa de du ikke kan koble av/paa) som ikke har noen plass aa staa i.. Hva er dette?

     

    PS: Haaper jeg gir noen slags mening, siden det er HAT aa forklare dette :p

     

    Edit Igjen: Naemmen, se hva jeg fant. Paa den store str0mledningen (20-pins) saa var det en gul ledning som var revet ut av selve connectoren og to oransje som var stappa ned i samme hull. Muligens det er feilen. Kunne noen sendt meg et bilde av deres connector, saa jeg ser hvilket av de to hullene den gule skal i? :p

  15. Jepp, jeg har altså programmet ASUSprobe som jeg har hørt litt av hvert om, men den blinker altså 3.3V is out of treshold. Det sier også biosen min. Den er faktisk helt oppi 3.99V. Var ingenting galt lenge, men plutselig så var den bare oppi 3.5, og den har bare klatret derfra i løpet av et par måneder. Mistet en HD her en dag. Fikk bare S.M.A.R.T error. Pri-Slave is BAD. Backup and Replace. Koblet ut den nettopp, og tenkte muligens dette var problemet. Likevel blinker det neste 4V her nedi hjørnet! Jeg har ikke lagt til eller fjernet noe hardware nylig som kunne gi en slik effekt. Noen som kan hjelpe?! Alle ideer er godt mottatt!

     

    Jeg har forresten et http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=120090&cks=SER

    som strømforsyning, og en sånn kalkulatorting jeg tok viste at jeg bare trengte 346. I tillegg så funker ikke "power fan", altså den går ikke rundt. Er dette en del av stromførsyningen (er iallefall ei vifte inni den som ikke snurrer) og chassisfan har jeg ikke.

     

    Takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...