Gå til innhold

PsYcHo_87

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PsYcHo_87

  1. hei..

     

    jeg har nå sittet ganske lenge med en tragisk 19" crt skjerm, den tar mye plass, hvertfall i dybde, og er ikke så veldig praktisk når det gjelder hdd filmer..så nå vurderer jeg virkelig å oppgradere til en LCD skjerm..

     

    Men har også store planer om å kjøpe en større tv også..men her kommer da spørsmålet..er det mulig å få tak i en tv skjerm hd ready, som også funker greit nok til pc`en til under 5000 ?

     

    har tittet litt rundt..og har funnet denne..

     

    https://prisguiden.no/product.php?p...=specifications

     

    men jeg har ikke den heelt store peilingen, oppløsningen virker ikke så dårlig, men vil det bli bra nok for filmer og spill ? vil det bli mulig å lese f.eks skriften i internett browseren ordentlig osv. ?

     

    på forhånd takk ;)

  2. Du får bootet fra windows cd'en ?

    Hvor langt kommer du ? Finner du harddisken på rett måte, les riktig

    størrelse osv ?

     

    Mvh

    Beej80

    5221602[/snapback]

     

     

    Noen ganger kommer jeg så langt andre ganger ikke. Det er lissom helt forskjellig fra gang til gang.

     

    Men leste her i en annen post om noen som hadde det sammen problemet.

    Han hadde +5v spenningen i BIOS på 4.4 eller noe. (tror det var det som var problemet)

     

    Her er mine verdier:

    +5V - 4.89/91V (veksler litt)

    +12V - 12.03 V

    -12V - -11.86V

    -5V - -5.04

     

    Er dette normalt?

    Nå står den i BIOS og nå skrur den seg ikke av..

  3. Hmmm..Tenkte igår at jeg skulle formatere og installere nytt XP, kom da ikkelenger enn et jeg fikk formatert før den ikke ville mer. Noen ide om hva som har skjedd eller er feilen til ondskapen da? :hmm:

    Nå får jeg altså ikke installert windows på den en gang..

     

    Det er veldig lenge siden jeg har installert noe nytt hverken av software eller hardware. Har jo vært sånn før også men kommet seg igjen uten at jeg har gjort noe.

  4. Har du stadig fyllt på med komponenter uten å oppgradere psu, kanskje? Hadde for lite strøm en stund og pcen min hadde samme trøbbel som din.... Bare et forslag dette, det kan jo være så mangt...

    5216462[/snapback]

     

     

    Kanskje det er det..Men kan det problemet komme og gå da? Har vært sånn før og nå etter kanskje 3månender senere krøller det seg igjen.. Får prøve med en annen psu da..

  5. Hei!

    Pc'n min har begnyt å tulle i det siste, når som helst skrus den seg av. Den kan skru seg av etter en time eller før jeg kommer i windows. Finner ikke ut hva det er for noe. Jeg har brukt virus program og spyware program uten hell. CPU blir heller ikke så varm at det gjør noe,39-42 grader.Har ikke overklokka noe eller lignende heller. Hvor skal jeg begynne? Har jo hatt pc'n lenge og brukt den uten noe problem.. :cry:

    Noen som har noen forslag?

  6. Skal vi se jeg har følgende:

     

    Epox 8 Rda+ hovedkort

    Radeon 9800SE

    512mb ram

    Western Digital 250gb harddisk.

    AMD 2400mhz +mobility cpu

     

    håper dette kan hjelpe dere i å hjelpe meg. :(

    Nei det er ikke snakk om noe reboot den bare stopper/skrur seg av. Så må jeg vippe over bryteren på strømforsyninga,vente litt og så kan jeg starte igjen. Da kan det gå bra eller den kan skru seg av før den kommer i windows..

    Noen som skjønner noe? Vurderer å kjøpe meg ny strømforsyning eller noe...

  7. Har et lite problem da pc'n min skrur seg sånn helt brått av av seg selv. Den er ikke klokket og ikke blir den spesielt varm heller. Dette skjer både i tide og utide, rett etter oppstart eller jeg kan sitte å spille en stund før det skjer. Jeg har skannet den med både F-Secure og Ad-Aware uten at der hjelper. Noen som hjelpe meg med dette problemet? Det oppsto nå nettopp, altså ikke byttet harddisk,opperativ system eller noe lignende.. Noen som har noen forlsag? :(

  8. Kjøpt en ny pc, dvs hovedkort,rambrikker,harddisk og prosessor. Og det fungerer nesten perfekt. Det eneste er at hovedkortet ikke vil fungere med rambrikkene og de er helt nye. Noen ganger skjønner den at de er der noen ganger ikke. Men uansett hva jeg gjør får jeg ikke 1024mb minne. (det er 2*512) og noen ganger vil de ikke virke i det hele tatt. Skjønner ingenting,prøvde de i en annen pc og da fungerte de utmerket! :( Er det noe jeg har glemt å gjøre når jeg monterte det?

     

    Spec er:

    Epox ep-8kda3j nforce 250gb socket 754 hovedkort

    AMD sempron 3100+ 1.8ghz 256kb 64bit prosessor

    Kingston valueR pc3200 ddr-dimm 1024mb minnebrikkene (2*512)

     

    Noen som kan hjelpe meg med dette? :cry:

  9. Har et lite problem angående denne telefonen, når jeg laster ned bilder fra andre telefoner eller fra pc'n og skal bruke de som bakgrunnsbilder i hovedskjermen fyller de ikke ut hele skjermen. Noen som har en løsning på dette? Når jeg tar bilder med tlf funker det som det skal... :dontgetit:

    Du må bruke bilder med oppløsning på nøyaktig 176*220 då går det bra !! ;)

    Fikk det til å virke! Tusen takk! :thumbup:

  10. Har et lite problem angående denne telefonen, når jeg laster ned bilder fra andre telefoner eller fra pc'n og skal bruke de som bakgrunnsbilder i hovedskjermen fyller de ikke ut hele skjermen. Noen som har en løsning på dette? Når jeg tar bilder med tlf funker det som det skal... :dontgetit:

    sjekk at oppløsningen på de bildene du laster inn er lik oppløsningen på kamerabildene. Trolig klarer ikke mobilen å endre oppløsningen godt nok selv.

     

    Bilder av og med telefonen?

    Skjønte ikke det siste du sa der men "Bilder av og med telefonen"?

    Når jeg tar et bilde med tlf får det en oppløsning på 640*480 dette dekker hele skjermen,tar jeg et bilde jeg har fått fra pc'n f.eks som er 1024*768 dekker ikke dette hele skjermen. Bare litt på midten. Er det sånn på deres tlf også? :ermm:

  11. Har et lite problem angående denne telefonen, når jeg laster ned bilder fra andre telefoner eller fra pc'n og skal bruke de som bakgrunnsbilder i hovedskjermen fyller de ikke ut hele skjermen. Noen som har en løsning på dette? Når jeg tar bilder med tlf funker det som det skal... :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...