Gå til innhold

TheFifthApe

Medlemmer
  • Innlegg

    293
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheFifthApe

  1. Nei, det er jeg ganske sikker på at man ikke trenger.. de er vel "nøytrale" eller noe!?

     

     

    Men, jeg bare håper så inderlig at Shepard ikke er død, eller noe lignende, som de trailerne har vist.. og at det dermed er bare valgene som huskes.. for, jeg vil VELDIG GJERNE spille den samme Shepard igjen, og blir en smule lei meg hvis ikke..

     

    Nei, han er ikke død. Jeg så en gameplay trailer fra E3 der man spiller Shepard.

  2. Jeg blir også provosert av mennesker som kommenterer andre. Jeg mener egentlig at de fleste burde si og mene veldig mye mindre om andre personer. Jeg skjenner faktisk jeg blir en smule irritert av oppfatningen din om andre mennesker også, TheMartine. Hvilken rett har du til å være kresen på andre personer? Pass på deg selv isteden ...

    Dere burde heller tenkte på hvor mange gode mennesker det finns. Om dere ikke klarer å tru at de finns, henger dere virkelig blandt feil folk.

  3. Jeg sier ikke det ikke er godt gjort, men jeg veit at jeg heller ville brukt den tida og energien på andre ting - og hadde muligens ønska det av en eventuell partner óg.

     

    Ja, ser den også. Alle er jo forskjellige. For meg er trening og sport en viktig del av hverdagen. Det er ekstremt godt å komme hjem etter en trening og du skjenner at kroppen har fått litt bank. Er jo en god grund til det også (endorfiner).

  4. Helt greit for meg det. Men dere burde tenke over hvor mye arbeid det faktisk ligger i en skikkelig godt trent kropp. Det krever kunnskap om mat og trening, selvdisiplin og kanskje flere år med trening. Nå syns ikke jeg den kroppen var særlig bra heller da... Liker bedre slik kropp hugh jackman har.

  5. Å være mye fysisk aktiv kan faktisk være ekstremt givende. Å få muskler er som oftest et resultat av det ... Om jeg skulle se ut som han bleike karen på andre siden kunne jeg ikke gjort stort anna en kondisjonstrening.

  6. Det er vel det som blir resultatet når det eneste man gjør er å feste ...

     

    Det er ikke festinga. Hun har hatt misslykkede operasjoner som ødela kroppen hennes. Hun har vært ærlig å snakket om saken og hun advarer og fraråder å gjøre lignede operasjoner. Mage, lår og pupper ble helt ødelagt pga av operasjonene. Faktisk ganske greit å høre på det hun har å si om saken

     

    Okei. Syns egentlig ganske synd på henne. Men hvis man tar i betraktning hvordan hun så ut mellom alle operasjonene, så ser hun virkelig ikke så veldig ille ut nå ...

  7. Jessica Biel er kanskje ikke den mest feminime nei, men det kan bli for mye av det gode på alle måter. Jessica er vel en av de damene som ikke er redd for å bruke kroppen sin fysisk. Man ser på kroppen hennes at hun trener litt styrke også, noe jeg syns er ganske pent.

     

    Dette mener jeg er nesten perfekt:

    http://i55.photobucket.com/albums/g142/joo...o-bikini-01.jpg

    http://pwbeat.publishersweekly.com/blog/wp...ini_ass_big.jpg

     

    I tillegg synes jeg fjeset hennes sinnsynkt pent:

    http://teamsugar.com/files/images/jessica-biel.preview.jpg

     

    Alt med Denise Milani's kropp er veldig pent det også, hvis man ser bort ifra puppene.

  8. faen for noen jur ... jessica biel er etter min mening mye finere. nå er det jo et fåtall som faktisk har så store pupper da, men jeg syns det ser helt feil ut med så store pupper og samtidig være så slank.

     

    noen som vet om de er naturlige?

×
×
  • Opprett ny...