Gå til innhold

jnesje

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jnesje

  1. Hei!

     

    Har en Nokia 9500 som jeg gjerne vil kunne høre webradio på. Men får ikke åpnet m3u-filen som radioen bruker til link. Det er vel ikke noe software som følger med som leser disse vil jeg tro.

     

    Men er det noen som har tips til hvordan jeg kan få til dette?

  2. Hei!

     

    Har en gammel Compaq Presarion CDS 962 med Pentium 1 på 66Mhz og 1 gb HD, 16mb RAM.

     

    Den funker fint til officebruk og slikt, men windows 95 som er installert på den har kræsja litt. Vil installere et annet OS nå, så er det noen som kan anbefale noe? Linux feks?

    6934555[/snapback]

     

    DSL (damn small linux) burde funke helt fint...

    6934587[/snapback]

     

     

    Ok:) Er det vanskelig å få installert modemet?

  3. Har kjørt mye bil nå siden jeg fikk lappen for 6 år siden her på Vestlandet, og har aldri vært ute for kontroll faktisk. Så jeg tror sannsynligheten for at Biltilsynet skal kontrollere meg er svært så liten.

     

    Når det gjelder kjøreloggen, så trenger jeg jo ikke kjøre med den hver dag. Kan jo ha en annen bil i tillegg som jeg bruker som er registrert. Og vil noen kjøpe bilen så selger jeg jo selvfølgelig den! Kjøper bare en ny...

     

    Dessuten, hvilken bilforhandler bruker ikke av bilene med prøveskilt til privat bruk av og til? Hvis Biltilsynet skal ligge og passe på dette så får de nok å gjøre...

  4. Har hørt fra bilforhandlere at man kan gjøre en utrolig bra deal ved å kjøpe f.eks. en ny Volvo XC90 i Sverige (som vil koste halve prisen av hva den gjør i Norge), la være å fortolle den og så kjøre med prøveskilt hele tiden. Dette vil iflg. forhandleren koste rundt 3000 kroner i året. Og da er bilen forsikret (kan være lurt med ekstra forsikring) og man slipper årsavgift.

     

    Hvis dette stemmer er det jo en gullgruve! Å opprette et firma koster jo ikke mange tusen kroner. Så kan du kjøpe en ny Audi A8 til rundt 400 000. Utrolig? Og helt lovlig.

     

     

    Men det høres vel egentlig for godt ut til å være sant. :hmm: Noen som har kommentarer til dette?

  5. Nokia 6233 er litt lettere og bittelitt mindre. Den er også oppgitt med lengre batterilevetid. At den har stereo-radio har nok ikke så mye å si, men viktigst av alt: Den har foreløpig ikke blitt slaktet av brukerene. Jeg må innrømme at jeg overtalte min kone til å kjøpe en Nokia 6131 etter at jeg leste alle problemene med Nokia 6280 her på forumet.

    6278447[/snapback]

     

     

    Er vel vanskelig å slakte den før den har komt på markedet?

  6. Hei,

     

    jeg vurderer å selge en Acer Travelmate 8005LMi som var kjøpt ny i september 2004 for kr. 20 000,-

     

    Den fungerer fint, men batteriet er nokså dårlig og det er en liten skjønnhetsfeil på lokket.

     

    Den har en Intel Pentium M745 prosessor på 1,8Ghz. 512 MB DDRAM. DVD-brenner. 80 GB harddisk. ATI radeon grafikkort med 128MB og trådløst nettverkskort.

     

    Hvor mye tror dere jeg kan ta i pris for denne?

×
×
  • Opprett ny...