Gå til innhold

Intercom

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Intercom

  1. Jeg så stickyen, men det var det ikke noen anbefalinger til hva man bør kjøpe.

     

    Jeg skal begynne å sysle litt med Ableton/Logic Pro. Kan ikke spille piano, trenger bare noe for å prøve å lage noe EDM.

     

    Noen som har tips til noe jeg kan starte med, og som jeg kanskje kan finne billig brukt?

     

     

    Takker for alle innspill :-)

  2. Hei folkens,

     

    Jeg har ikke særlig peil på bil, men vet det er mange her som har det.

     

    Krav til bil er:

    * Hengerfeste

    * Bruke lite drivstoff

    * Automat

    * Ikke eldre enn 5 år
    * Cruise Control

     

    Bilen trenger ikke være spesielt stor da jeg ikke har unger osv. Selv tenker jeg en eller annen Skoda. Grønne skilter hadde jo vært fint.

    Tenker i utgangspunktet på Diesel-utgave, men her er jeg åpen for innspill. 4x4 hadde også vært veldig kjekt, men ikke noe must.

     

    Pris: Så lavt som mulig :D Dvs maks 250k.

     

    Noen som har noen forslag?

     

     

  3.  

    Takker for tips! Gjør ikke noe at dere anbefaler for forskjellige ansiktsfasonger, det gjør bare at flere som ser denne tråden senere også kan dra nytte av forslagene. Har tenkt på noen litt firkantede, litt smale (ikke de smaleste). De jeg har nå er litt vel høye og ser litt kjipe ut etter min mening...

     

     

    Tar gjerne i mot flere forslag, så jeg kan se litt forskjellig før jeg bestemmer meg...

     

     

    Noe slikt ?

     

    http://www.oakley.com/products/6263/22846

     

     

    Takker for innspill allesammen. Mye bra å se her. Men dette var veldig nærme det jeg så for meg faktisk! Er det noen lure steder å kjøpe Oakley online, eller er det marginal forskjell fra å kjøpe i butikk?

     

    Som sagt flere andre gode forslag her, mulig jeg må gå til anskaffelse av flere...

  4. Takker for tips! Gjør ikke noe at dere anbefaler for forskjellige ansiktsfasonger, det gjør bare at flere som ser denne tråden senere også kan dra nytte av forslagene. Har tenkt på noen litt firkantede, litt smale (ikke de smaleste). De jeg har nå er litt vel høye og ser litt kjipe ut etter min mening...

     

     

    Tar gjerne i mot flere forslag, så jeg kan se litt forskjellig før jeg bestemmer meg...

  5.  

    Har ikke noen formening om "moten", men hvis du vil ha en enkel stil som hverken er for slaskete eller for pyntet, kan du gå for noe slikt som dette:

     

    Duffle coat, genser med rund hals, OCBD (grover skjorter med kneppet krage), rådenim (ubehandlede jeans) og noen "work boots". Så bytter man ut fottøyet og jakken med sesongen.

     

    Hvor får man kjøpt feks de skoene der? Ikke alle som bor i Oslo, så finnes de på en kjedebutikk hadde det vært beleielig.

  6. "kvalitet" forstått som "byggekvalitet" eller "slitestyrke" er ofte ikke akkurat ensbetydende med "høy brifefaktor", der må jeg si meg enig med de over meg. I mine øyne er det vesentlig mer "imponerende" med en skjorte som sitter pent enn en skjorte med det riktige merket.

     

    Det sagt, så tilbyr ralph lauren/polo ralph lauren en god avveiing mellom de to til en forholdsvis ok penge (i alle fall om du venter til romjuls/januarsalget, hvor jeg tipper det vil være mulig å få tak i skjorter derifra til en ganske god pris selv i norske butikker). Jeg har i alle fall godt inntrykk av kvaliteten på mine to skjorter fra PRL, og du får den fine hestelogoen med på kjøpet...

     

    Mye gode innlegg her. Kan vel være at jeg prøver litt begge deler for å prøve litt, har sendt PM til Hjemlengsel og kommer til å undersøke skjortene han anbefaler også. Hvor bør jeg se etter Ralph Lauren skjorter? Match ble nevnt, er det andre kjeder?

  7. Takker for mye interessante svar!

     

    For å utdype litt: Jeg har i alle år vært for blakk til å kunne kle meg skikkelig, har liksom gått mye i Dressmann-skjorter og noe greier fra Zara. Nå som jeg endelig begynner å ha greit med penger hadde det vært gøy å kunne kle seg skikkelig, da jeg har (som alle andre her inne) interesse for mote og klær.

     

    Jeg vet at det ikke i alle tilfeller er sammenheng mellom pris og kvalitet, men jeg trodde faktisk det var en viss sammenheng når det kom til klær av skikkelige merker. Hjelper ikke om det er Jean Paul eller Ralph Lauren om skjortene ser ut som de har gått igjennom fordøyelsessystemet til en ku etter kun 5 ganger i vaskemaskinen.

     

    Skjortene vil jeg at skal se dritbra ut, og også kunne se dritbra ut etter å ha blitt brukt noen ganger.

     

    Skal også sies at selv om jeg skriver at jeg er interessert i emnet, så har jeg ikke spesielt peiling. Har ikke orket å sette meg inn i klesmerker osv så lenge jeg ikke har hatt råd til å kjøpe noe av det :)

     

    EDIT: Jeg holder til i Skien, men Oslo er jo ikke alt for langt unna tross alt.

  8. Det er ikke meningen å være kvalm, det er faktisk godt ment fra min side. Jeg vet jeg var sarkastisk, men dette er ikke noe å puse med. Du får høre hva jeg mener, og ta det til deg eller ikke.

     

    Det er ofte sånn at gode tatovører holder til i større byer, det er ikke en absolutt sannhet, men det er sånn.

     

    Tatovering for meg er et såpass stort og viktig valg, at jeg blåser i om jeg må kjøre et par timer for å få hakket bedre tatovering (eller flere hakk). Det er det som skiller en god og dårlig tatovering, nemlig noen hakk. Om det er overkommelig for deg å kjøre et par timer ned så vil jeg på det sterkeste anbefale deg det, om du ikke skulle være heldig og finner noe bedre i nærheten.

     

    Sånn btw, jeg har sett en tatovering fra det onkel henrys-studioet, og det var ikke godt håndarbeid. Hvem tatovøren var og om hin fortsatt opererer der vet jeg ikke.

     

    Håper dette var klarere svar.

     

    Dette er helt samme holdningen jeg har til dette. Har dog enda ikke noen tattis selv, men har lyst på en - og da skal det være av en tatoør som kan sakene sine. Men jeg er veldig nysgjerrig på hva slike ting ligger på i pris dersom man bruker en av disse som kan sakene sine? (som LA Ink og det nivået der).

     

    Om jeg skulle tatt en tattis på overarmen, hvor mye snakker man ca? 10k? 20k?

  9. Jeg har lyst å kjøpe inn 4-5 penskjorter både for bruk i jobb og for å kunne ha til bursdager og den type selskaper.

     

    Og jeg må være ærlig nok til å si at jeg har lyst på et kjent merke for å kunne brife litt, latterlig som det nok høres ut.

     

    Finnes sånnt i det hele tatt på tilbud? Eller må man regne med å betale 1000-1500 kr pr skjorte?

     

    Tar også gjerne i mot forslag til steder de selger pene, stilfulle skjorter.

     

     

    Takker for all hjelp!

  10. Jeg syns også det ble dumt å gjøre det som de gjorde det. Greit nok at de kanskje ikke så veldig mye betenkningstid på den taktikken, og den vil nok fungere en stund, men... Skjønner ikke hvorfor de går inn for å få ut Paradise-folkene. Hadde det vært meg, så hadde jeg tenkt at det beste ville være å få ut de sterkeste Robinsonveteranene fortest mulig, og heller plukke ned Paradise etterhvert. Å holde på sånn og tape med vilje blir bare teit, spesielt siden måten de gjorde det på i mine øyne virket altfor obvious.

    Men holder de seg til sin gruppe og ikke lar seg styre av Paradisefolkene, så fungerer jo taktikken en stund fremover. Nå er de i overtall, og taper de så er det bare å stemme ut PH-folk.

    Men det blir kjedelig å se på hvis det skal være sånn hver uke, så jeg håper det skjer en twist av noe slag.

     

    Helt enig, det virker som TV3 ikke tenkte igjennom dette skikkelig. Det de nå har gjort er det samme som å bare sende PH gjengen direkte hjem. Om det var meningen - hvorfor kaste bort PH-deltakerenes tid ved å la dem være der frem til nå?

     

    Å gi muligheten for at FEM stykker kan komme inn på et lag med like mange deltakere - og i tillegg prestere å gi de nye immunitet gir ikke PH deltakerene en sjangse engang, selv om de hadde gjennomskuet den nye gjengens patetiske tap-med-vilje aksjon.

     

    Som du sier, håper TV3 innser blemma de har gått på og lager en twist. Jeg gidder ikke følge med videre hvis vi skal se den motbydelige gjengen tape med vilje hver uke for så å stemme ut PH deltakerene som faktisk har gjort seg fortjent til å være på øya.

     

    Det hadde ikke vært verre enn at TV3 sa at halvparten måtte gå til PH-laget og andre halvparten til Robinson-laget. Forbløffende hvor lite gjennomtenkt dette stuntet var. Ser det er mange med meg som rister på hodet...

  11. Tja :p kommer an på budsjettet ditt ;) men får du tak i et stk til 560Ti til en veldig liten peng, så går du for SLI oppsett :)

     

    Tja, tenk deg selv situasjonen: Du har en pc med et skjermkort som er mer enn bra nok fra før. Men du vil ha mer plass å jobbe på (vise excel ark, dokumenter, VmWare maskiner etc) så du vil finne ut den billigste måten å kunne koble til 2 ekstra skjermer. Hva ville du gjort?

     

    Jeg ser 560Ti ligger ute til 1400,- + frakt og det er egentlig litt dyrt synes jeg for et gammelt kort, bare for å kunne koble til 2 skjermer til. Trenger jo ikke all denne kraften et SLI oppset gir.

×
×
  • Opprett ny...