Gå til innhold

CellOrigin

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CellOrigin

  1. Fin artikkel :) Jeg visste forsåvidt hvordan GPS fungerte fra før av, men nå ble alt mye klarere. Det er da veldig praktisk med GPS, men man burde ikke bli avhening av det, fordi mens jeg søkte på nette om GPS (for å lære litt mer) så kom jeg over noe rart. Det har seg slik at GPS er eid av det Amerikanske forsvaret og de kan stenge GPS når de vil (f.eks. under krig), noe som ville vært veldig dumt for alle som er avhengig av GPS. Jeg fant også ut at EU vil lage noe lignende som ikke er kontrollert av en eneste nasjon, men som er kontrollert internasjonalt, slik at om det blir krig eller uenighet eller noe slik, så vil den forsatt fungere. Prosjektet kalles Galileo (vet ikke om det er det endelige navnet) og kommer til å være ferdig i 2008 (30 satelitter i alt), men starter med utskytingen (og prøveinger) av satelitter i slutten av 2005. Det kommer dessuten til å være mer presist en GPS som brukes i dag. Vet ikke om noen andre synes at dette var interesant, men det synes nå jeg :)

  2. Nå har jeg lenge hørt om forskjellen mellom telenor og netcoms dekning, men sett bortifra det, finnes det andre forskjeller? Når netcoms nett falt ut for noen kunder så fikk jeg høre at noe slikt ikke kunne ha skjedd med telenors nett fordi de har bedre backup rutiner eller noe slikt. Nå vet jeg ikke hvor sant dette er da. Nå har det seg slik at jeg husker fra gammelt av når jeg og en venn hadde samme mobil, men jeg hadde telenor og han hadde netcom. Da kunne jeg velge om jeg ville skjule nummeret eller ikke (var en menyen på mobilen), men min venn, når han satte på skjult nummer så fikk han ikke ringe i det hele tatt. Han ringte netcom og de sa at han må ringe inn til netcom og si at han vil ha skjult nummer og da ville alle han ringte til få skjult nummer (uansett av hva han har på menyen i mobilen). Om han ville få slutt på dette måtte han ringe til netcom igjen for å få det tilbake til normalt. Nå lurer jeg på om det forsatt er slik?

    Og hvilke andre forskjeller det er mellom telenor og netcoms nett?

    Og til sist når det gjelder dekning mellom telenor og netcom, er det virkelig så stor forskjell mellom dem?

  3. @Dragon:

    Takk for linken, hvordan kunne jeg være så dum at jeg gikk glipp av den.

     

    @Flodhest:

    Forstår deg godt. Det er sjelden en dag går uten at jeg har spist minst en sandwich og dagene som jeg ikke spiser er som regel fordi jeg har spist 7-8 pizzaer og ikke orker mer.

  4. Hei alle sammen. Hva er det som har skjedd, på et tidspunkt så virket de som om alle som postet i SO4 var sulten, og istedenfor å spise så forsatte de å poste? Nå er også jeg sulten, noe jeg ikke var før jeg startet å lese :hrm: Dessuten er jeg den eneste som synes at sandwicher (toasts) er utrolig gode? Jeg pleier vanligvis å lage en sandwhich hjemme istedenfor å gå og kjøpe noe, når jeg er sulten.

  5. Hei alle sammen.

     

    Nå fyller jeg min daglig kvote. Har bestemt meg for å prøve å poste minst 1 gang hver dag et eller annet sted her på hw forumet (men jeg tror ikke jeg kommer til å greie det). Men siden jeg ikke vil spamme så skal jeg skrive noe fint også. Her er en regel som burde vært på all forum:

     

    "Ikke snakk med mindre du kan forbedre stillheten!"

     

    Vell God Natt alle sammen :)

  6. Velkommen i gjengen :!:

     

    Har nå vertfall ikke blitt lei enda jeg da, så da blir du sikkert ikke lei det med det første  :fun:

    Nå tror jeg ikke at det kommer til å skje med det samme når det er noen veldig genial folk på forumet. Mangt en gang har jeg lest et innlegg som fikk meg til å le høyt. Spesielt har dette skjedd under de dårligste tidspunktene.

     

    Edit: Wow man må være rask med å skrive hvis en ikke skal gå glipp av innlegg, merker ikke slik når jeg bare leser :)

  7. Hei alle sammen, hmm min første post blir i SO4. Selv om jeg har vært en passiv leser av hw (inkl. forumet) i lang tid så har jeg endelig bestemt meg for å melde meg inn og være litt mer aktiv. Skal vi se om jeg greier det da, jeg pleier å miste interessen ganske fort når det gjelder slike ting.

     

    :)

×
×
  • Opprett ny...