Gå til innhold

steinar wall

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av steinar wall

  1. Makan! Hva er det som har skjedd med min Wave? Har hatt den i 2 måneder og har vært veldig fornøyd. Nå i kveld skrudde jeg den av og på, bare for å kjøre en oppstart. Når den starter opp så "fryser" telefonen. Alt står stille og ingenting virker. Deretter restarter den av seg selv for så å "fryse" på nytt. Det gjentas om igjen og om igjen til min store frustrasjon. Æsj :dribble: Har forsøkt å ta ut batteri også. Er det noen som har hatt liknende erfaring?

     

    les side 37 du:P

     

    Takk skal du ha! Det jeg måtte gjøre var å fjerne minnekortet, da ville den starte. Med minnekort streiket den igjen. Avinstallerte derfor alle apps, tull og ball. Nå fungerer alt som det skal. :thumbup: Vet egentlig ikke hva som faktisk gikk galt og hva som faktisk gjorde at det gikk bra igjen :yes:

  2. Makan! Hva er det som har skjedd med min Wave? Har hatt den i 2 måneder og har vært veldig fornøyd. Nå i kveld skrudde jeg den av og på, bare for å kjøre en oppstart. Når den starter opp så "fryser" telefonen. Alt står stille og ingenting virker. Deretter restarter den av seg selv for så å "fryse" på nytt. Det gjentas om igjen og om igjen til min store frustrasjon. Æsj :dribble: Har forsøkt å ta ut batteri også. Er det noen som har hatt liknende erfaring?

  3. Jeg sliter med å sende MMS. Aner ikke hva som er galt. :hmm: Jeg har Chess-abonnement og dama har Tele2. Vi har det samme problemet begge to. Vi får begge beskjed om at "Mislykket. Ukjent feil. Prøve igjen?" Selvsagt har vi lastet ned nye oppsett flere ganger inkl. restarting av telefonen. Skrudd på dataroaming har vi også. Nå tidligere i dag snakket jeg med kundeservice på Chess og fikk vite at de restertet noe på sentralen. Jeg vet liknende MMS-problematikk har blitt omtalt tidligere i denne tråden. Det kjipe er at sending av MMS fremdeles ikke virker. Noen som har opplevd liknende og funnet en løsning?

  4. Hei! Takk skal alle sammen ha. Jeg har lært masse ved å lese gjennom denne posten. Både jeg og dama har nylig kjøpt oss Wave. En knalltelefon!

     

    På dama sin telefon står bokstaven "R" oppe i hjørnet. I håndboka kan man lese at R betyr "Roaming - utenfor vanlig dekning". Har forsøkt å fjerne "R" med å trykke både her og der, men den har stått der konstant siden oppstart. Noen som kan forklare hvorfor? Vi har da dekning? :hmm: Synes det er merkelig at "R" lyser hos dama, men ikke hos meg. Eneste som skiller er at en av oss har Tele2 og den andre har Chess. Vedlagt bilde.

     

    20100802211936.jpg

     

    :thumbup:

  5. Er den han mener ja. Og for en gangs skyld så må jeg si meg enig med Jada-jada. Den har knall batteri, dog ikke noe kjempe- kamera. Bedøm selv, om det er godt nok.

     

    Takk skal du ha. I testen fremgår det at kameraet i Wave er å anse som middelmådig. Samtidig kan jeg lese i dette forumet og på nettet forøvrig at de fleste er veldig fornøyde med telefonen, noe som også gjelder kamera/video. Mulig folk har forskjellige standarder selvfølegelig. Jeg vil ikke forvente at et mobilkamera skal ta like gode bilder som mitt speilrefleks, eller et kompakt til eksempelvis kr 3000,-.

  6. Hei!

     

    Jeg skal hjelpe dama med å handle ny telefon og lurer på om noen har gode tips. Etter litt frem og tilbake har vi kommet frem til følgende punkter som skal tillegges vekt når hun avgjør hvilken mobil hun kjøper.

     

    1. Må ha god batterikapasitet. På denne bakgrunn har jeg forstått det slik at vi må utelukke touch-screen?

     

    2. Kamera må ta gode bilder, som et normalt kompaktkamera. Må også kunne ta opp video.

     

    3. Helst Sony Ericsson pga. gammel vane. Andre fabrikater kan være aktuelle, men jeg vet at det sitter langt inne.Trenger derfor god begrunnelse :roll:

     

    4. Mellom kr. 2.000,- og 2.500,- en plass.

     

    Hadde vært kjempe fint med forslag til ulike telefoner som kan anbefales ut fra gitte kriterier.

     

    Mvh,

    Steinar

  7. Du hadde vel en 3000/300 Kbit/s linje vil jeg tro. 500/8 = 62.5, altså stemmer hastigheten du får med den du betaler for.

    Oppgrader til 10/10mbit/s linja og du vil se ting starter å flytte på seg ;)

     

    Du har helt rett. Her er det jeg som har tullet med tallene :whistle: Takk skal du ha!

    Det er positivt at alt er som det skal med PC og tilgangen til internett. Det negative er at jeg må ut med enda mer penger til BKK :dribble:

  8. Joda, 500/500 kbit linje. Tror det er laveste standard og jeg har ikke oppgradert til høyere hastighet foreløpig. Jeg har eksperimentert med å øke og redusere opplastningshastigheten i BitComet, men det ser ikke ut til å ha noen effekt.

     

    Tidligere hadde jeg en ca 300/300 kbit ADSL-linje fra TELE2. Det gikk fortere og jeg kunne laste ned med en hastighet på 200-250 kbit. Kjedelig at det går tregere med Altibox da innstillingene på PC og BitComet er de samme som før.

     

    Takk for svar :thumbup:

  9. Hei!

     

    Jeg har fått installert Altibox i hjemmet. Jeg har en 500 kbit linje og hastigheten får jeg bekreftet gjennom måleverktøy på nettet. Likevel virker det som om hastigheten av og til er kraftig redusert, særlig ved nedlastning av torrents (via Bit Comet). Når jeg laster ned får jeg en maxhastighet på 60 kbit. Noen som vet hvorfor? Tidligere hadde jeg ”vanlig” bredbånd og benyttet meg av en Linksys router. Da fungerte alt som forventet og hastigheten holdt seg stabil.

     

    Noen som kjenner til dette problemet og har noen tips?

     

    Mvh

    Steinar

×
×
  • Opprett ny...