Gå til innhold

nyvvo

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nyvvo

  1. Hei, Gtx-folk.

     

    Jeg fikk nettopp Gainward GTX 970 Phantom. Har nylig kjøpt meg to høyoppløselige skjermer (1440p), og måtte derfor oppgradere fra mitt gtx580 så jeg fikk mer enn 1 DP-port (skjermer uten DVI).

     

    Problemet mitt nå er merkelig, men tenkte å høre om noen har vært borti feilen: Når jeg skrur på maskinen med skjermene skrudd på, så kommer den ikke lenger enn til windows-ikonet før skjermene går i sleep. Boot-splashen dukker opp som normalt. Skrur jeg av skjermene og venter til Windows har starta opp og deretter starter skjermene, så fungerer det stort sett (ikke alltid).

     

    Sånn for å toppe det, så mister den ene skjermen signalet og går i svart i noen sekunder før den kommer opp igjen. Jeg har forsøkt å bytte rekkefølgen på kablene, og det skjer det samme. For å være sikker på at det ikke er skjermen, koblet jeg fra en og en skjerm, og når den er koblet inn alene, så fungerer det helt fint (også via dp). Har også forsøkt med både dp 1.1 og dp 1.2 uten at det har noe å si. Mistenker at det ikke er skjermene som har skylda.

     

    Blinkinga på den ene skjermen klarte jeg å løse ved å daisy-chaine de to skjermene (dp-kabel fra skjerm 1 til skjerm 2), så den biten er heldigvis grei. Problemet med windows-oppstarten er fortsatt til stede.

     

    Sånn for å forvirre enda litt mer: jeg tok en av mine gamle skjermer som har dvi, og koblet inn den på gtx`en sammen med de 2 andre. Da starter windows helt fint, selv om skjermen er skrudd på.... Så nå har jeg de to skjermene oppe, og en gammel skjerm på dvi stående på gulvet ved siden av, bare for å få slått på maskinen.

     

    Av drivere har jeg forsøkt litt forskjellig fra 344.11 og fram til den som kom den 22.

     

    Flere som har opplevd det samme?

  2. "Frykter man for at det lille kameraøyet skal ta opp ting det ikke burde er det bare å slappe av. Når konsollen er avskrudd hører enheten kun etter én stemmekommando, «Xbox One», og Microsoft lover dypt og hellig at de ikke tar opp eller sender noen data ut fra konsollen uten at du med viten og vilje selv har valgt det."

     

    Da blir det spennende å se hva som står i eula`en. Gikk vel noen rykter om at det står at du godtar at det sendes informasjon, og som i alle andre tilfeller må EULA`en godkjennes for å få brukt boksen.

     

    Glad vi har forbrukerråd og datatilsyn i detta landet. :)

    • Liker 2
  3. Hei!

     

    Er da en ung mann som nylig begynte og starte, og det første jeg fant ut var at jeg ble ekstremt støl dagen etter!

     

    Prøvde å tøye på min måte, uten noen spesiell hjelp..

     

    Jeg pleier da å bli mest støl i rygg (hele, men som regel nedre), triceps og biceps, hofter, lår, rumpe og legg. Kanskje litt ved skuldre/nakke også.

     

    Hvilke metoder funker best å tøye ut for disse kroppsdelene?

    Å tøye ut hjelper ikke på stølhet. Du blir støl fordi musklene ikke er vant til belastningen. Gi det tid, og fortsett treninga. Etter hvert blir du mindre og mindre støl etter trening, og kroppen restituerer seg raskere.

     

    Tøying er derimot fint for å holde seg fleksibel og forebygge skader, men der er det sikkert mange andre som har gode øvelser. Ligger uhorvelig mye ute på nettet.

  4. Må du lese kva som blir skrive då.

     

    Du kan kjøpe ein X360/Wii og ein BD-spelar om du vil, men kjøper du ein PS3 får det med uansett om du vil ha det eller ikkje.

     

    Du har valgfriheten til å velge bort ein funksjon du kanskje ikkje har bruk for. Om du har bruk for den kan du og få den ved å kjøpe ein BD-spelar ved sidan av. Det kan være aktuelt i dag sidan BD er ganske ferskt og prisnivået framleis ganske høgt.

     

    Vil du ha både PS3 som konsoll og ein BD-spelar er jo saken veldig grei, men dei som vil ha ein konsoll, men ikkje bryr seg om BD må betale meir for konsollen dersom dei vil ha PS3.

    Blir ikke det feil å si når spillene produseres på BD?

  5. Hvorfor skal man kunne kjøpe Playstation 3 uten blu-ray når spillene produseres på blu-ray plater? :hrm: Selv nå som du får dedikerte blu-ray spillere nede i 1800kr, så er Playstation 3 et kjempe godt kjøp dersom man ikke har blu-ray spiller fra før, man får alt i et! Skjønner meg ikke helt på alle som mener konsollen er så dyr! 80gb ligger vel på rundt 3500kr! Da får man både en blu-ray spiller og konsoll i et til en god pris. Konsolen har jo også innebygget trådløst netverkskort, noe jeg savner på xbox 360.

     

    Hva vis jeg ikke har bruk, eller lyst på, Blu-ray spiller?

     

    Det er uten tvil et behov for å senke PS3 prisen. Den har ikke tatt igjen X360 i løpet av 2008 heller, hvorfor skulle 2009 bli så annerledes? Om Sony har lyst å tjene penger denne generasjonen må de få fingeren ut av rattata og se hvor de kan endre strategien for å få salget opp, slik det er i dag så er det bare latterlig dårlig.

    Har lite å si om du har lyst på eller bruk for Blu-ray spiller når de tydeligvis benytter seg av plassen på platene til spillene. Skulle de produsert de samme spillene på DVD da eller? La oss si at et spill benytter seg av alle gigabytene, ville du heller hatt x antall dvd`er per spill? Høres ut som et dårlig valg fra Sony sin side hvertfall, med økt produksjonskostnad, frakt, og 2 versjoner av det samme spillet på markedet (forvirring).

  6. jeg tenkte på å prøve å resete biosen, skal teste det i ettermiddag. kan også teste det med minnebrikkene og kablene. evnt. må jeg begynne fra scratch som du sier og se om det fungerer da. skriver resultat etter bios reset i kveld

    Virker mistenkelig likt det samme problemet jeg hadde. :)

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1051210&hl=

     

    Håper det løser seg.

    å herre gud!

    jeg hadde ikke tenkt på at tilkoblet på usb er 4 eksterne harddisker, minnebrikke, digitalkamera, mp3 spiller, høytallere, usb splitter osv. osv.

    koblet fra alt nå og så startet den! helt utrolig. Jeg antar at det neste nå er vel bare å oppdatere bios så fort som mulig. det løste problemet ditt gjorde det ikke?

    Det gjorde det. :)

  7. Hei.

     

    Håper noen har noen gode tips, holder på med å bygge en maskin som er julegave til søstern min.

     

    I den forbindelse har jeg opplevd et snodig problem.

     

    Hver gang jeg starter maskinen med en usb-enhet tilkoblet(og da mener jeg hva som helst, forsøkt usb-penner, eksterne drev, forskjellige typer mus), fryser maskinen ved splashscreenen. Uten noe tilkoblet, starter maskinen som normalt. Da er det ikke noe problem å koble til noen enheter, og mus, minnepenner og dvd-spillere fungerer fint. Forsøkte så å skru av splash-screenen, og da ser jeg at den stopper rett etter den har gjenkjent CPU`en, og før den sjekker RAM.

     

    Maskinen fryser også helt hvis jeg kobler til en usb-enhet når jeg er i BIOS.

     

    Maskininformasjon:

    Chieftech 450W PSU

    DFI Nf4 Infinity SLI, s939

    AMD Athlon XP 3700+

    2 GB ValueRam

    750 GB Sata-disk

    Windows XP

     

    Vi kan hvertfall utelukke at det er noe med disk, OS eller skjermkort, men har noen tips til hva som kan være problemet? Fungerte strålende i mitt forrige kabinett.

     

    Tenkte på å flashe bios, men finner ikke noe utility for flashing av bios. DFI sin hjemmeside er mildt sagt ubrukelig, og alt annet jeg har funnet krever boot fra en enhet.

     

    Alle tips tas imot med takk. Og gjerne før den 24, klokka 13. Da vet jeg om noen som blir fornøyde. :)

  8. Er vel fint lite vits å skylde på Giske i den saken her, siden kulturdepartementet ikke har noe de skal ha sagt når det kommer til skatter og avgifter. Han har jo gått ut og sagt at han håper det er noen som har fått med seg stortingsmeldingen om at TG er kultur.

     

    Jeg siterer:

     

    - Regjeringen sier ikke bare at dataspill er kultur, men det er kommet en hel stortingsmelding om det. Der nevnes The Gathering spesielt, som en arena hvor nye talenter kan møtes og utveksle ideer. Når momsvedtaket kommer rett etter en slik melding, virker det som om noen ikke har fulgt med i timen, sier Trond Giske til NTB.

     

    Så rett sinnet til skattemyndighetene.

  9. Ok, hvor mye program minne har du da? rett etter soft reset.

    Eller har de ikke gjort det noe bedre? at den bruker mindre.

    Hos meg har det gått ned til 55-58%. Lå så vidt jeg husker fra rundt 70-80 med den gamle ROM`en. Alt går mye kjappere, det er hvertfall sikkert. Og ta tenker jeg på hvor lang tid det tar å åpne og lukke programmer, åpne mail, musikk, kontakter osv. Generelt mer responsiv.

  10. Hei!

     

    For en 2 ukers tid siden begynte mobilen min å oppføre seg rart. En helt vanlig Nokia N73 med 2GB minnebrikke.

    Saken er den at jeg etter å ha sletta meldinger og bilder har begynt å få 2 svært uforståelige meldinger på skjermen.

     

    Den ene meldingen: Ikke nok minne til å utføre handlingen. Slett noen data først.

    Den andre: Advarsel: Lite minne, klargjør noen data.

     

    Og noen ganger blir da mobilen fylt opp ved 20 tekstmeldinger og jeg kan ikke ta imot flere før jeg sletter noen igjen. Det samme skjer når jeg skal sende tekstmeldinger. Kan ikke sende pga for lite minne. Selv om det da skal være 2GB ledig + telefonminnet.

     

    Noen som vet hva dette kan være fornoe?

    Det kan jo fort være at det ikke er lagringsplass, men minne telefonen mener. Hvis du holder inne menyknappen får du se hvilke programmer som kjører. Du kan jo prøve å avslutte de som ligger der.

  11. Hei alle sammen! Først - takk for utrolig mye bra info, det er virkelig til hjelp!

     

    Så til mitt problem som jeg ikke kan se at noen har omtalt tidligere:

     

    Synkronisering.

    Har hatt datakrasj på PC'n hjemme. Dette medfører at jeg nå har ny PC (Vista) uten officepakka. Har innstallert "Windows mobile device center (activesync for Vista) på PC'n.

     

    Prøver da å synkronisere denne med min gamle Qtek 8500 for å få overført kalender, musikk, bilder og ikke minst kontaktene mine. Ser at det står oppført at jeg må ha Outlook for at Mobile device center skal fungere.... Må jeg virkelig kjøpe meg officepakka, - eller er det mulig å få gjort dette på noen annen måte?

     

    Tips som ikke koster skjorta og som fungerer greit mottas med takk!

     

    Mvh

    Trond

    Du kan jo gjøre som jeg gjorde, som heller ikke har tenkt til å kjøpe den pakka; installer den 60-dagers prøveversjonen som ligger på skiva som fulgte med Diamond.

  12. Men spør igjen!

     

    Er det noen her som har hatt problemer når telefonen har ligget i lommen og ringt, altså kommet borti svar/avslå knappen?

     

    Ville også vært greit at ikke folk kan lytte til alt du sier, om du ikke merker telefonen har ringt men kommer borti skjermen.

     

    Burde være noe lignende som på iphone med slidefunksjon før man svarer! Noen som vet om det er det eller? Eller noen programmer å installere så man kan få det? ;)

     

    :hmm::hmm:

    Har opplevd det ja, opptil flere ganger. Vet om en løsning, og det er s2u2. Men pass på; les kommentarene først og sett deg grundig inn i det, for det har en masse småfeil.

  13. Noen som vet når Tele2 får den inn?

    Nå står det 7 dager leveringstid. Bestilte derfra i går kveld, og på ordren står det nå: "Godk lev". Har ikke klart å finne ut hva det betyr, og må innrømme at det er vanskelig å forstå så mye av den webshopen til tele2. Kan jo skrive inn en oppdatering hvis det skjer noe mer.

  14. Det er svært usannsynlig at vi får en iPhone til 1000 kr pluss 1 års abonnement av den typen abonnement som er på markedet i dag. På Apple Store sine norske sider står det faktisk under "System Requirements" at iPhone 3G krever en 2 års-avtale. Kanskje de vrir seg unna reglene ved at kunden ikke abonnerer på et mobilabonnement, men på en iPhone-tjeneste? Hvem vet... billig blir det uansett ikke, og de skal jo samtidig slutte med å la kundene selv aktivere telefonen. Det er jo det som har gjort det mulig å få tak i veldig billige telefoner ved ikke å aktivere dem...

    Kom en artikkel på vg nå, og da kan det jo godt hende vi får telefonen til rundt 1000 kroner. Med fri databruk vil vel kanskje månedsavgiften bli rundt 3-400? Kanskje dyrere siden det maks er 1 års binding?

×
×
  • Opprett ny...