Gå til innhold

BATT3RY

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BATT3RY

  1. Prøv å ta eierskap til disken. Dette skjer ofte på mapper, men tror det også kan gjelde for hele disken.

    http://support.microsoft.com/kb/810881/no

     

    Takk for råd, har prøvd dette, men ingenting ser ut til å få åpnet disken. Jeg er avhenig av å kunne få åpnet disken uten at jeg må formatere den, da jeg har alt av viktig programvare og dokumenter på denne disken. Hvis du vet om noe annet som kan gjøres hadde det vært supert.

     

    Takk.

  2. Hei!

     

    Jeg har netopp formatert pc-en min for å få tilbake den gode ytelsen av maskinen igjen.

    Bruker Vista Busniness NO.

    Problemet er at jeg får ikke åpnet den ene SATA disken min der jeg har omtrent alt jeg trenger på, den andre SATA disken fungerer normalt. Det som er rart er at i Diskbehandling under Datamaskinbehandling så står disken med Status OK (Aktiv,Primærpartisjon) og KLAR.

    Så i følge disbehandling fungerer den når det i virkeligheten kommer en feilmelding når jeg prøver å åpne disken; 21en68j.jpg

     

    Håper Noen Vet noe om hva som kan være problemet/ løsningen.

     

    - Christian

  3. Hei! jeg har en D-Link trådøs router koblet til Fibernettet mitt fra Lyse.

    problemet er at jeg har en stasjonær og en laptop som skal på nettet samtidig, men dette funker dårlig, da det kommer opp en feilemelding om at de har samme IP og derfor ikke kommer på nett. jeg har satt instillingene til at begge pcene skal motta IP adresse automatisk med DHCP slik min nettleverandør Lyse sier.

    Jeg får en av pcene på nett av gangen når den andre er slått av. Håper noen har en løsning på mitt problem og får begge pcene på nett samtidig!

     

    Mvh.

     

    - Battery :)

  4. Svar til alle de som er usikre på dette med Vengeful gearet: Man må ha 2000 Personal rating for å kjøpe Shoulders, og 1850 for våpen. Men dette er kun når man skal kjøpe de, man kan gå under denne ratingen og fortsatt bruke de like fint, med alle stats og Equips som følger med !

     

    Dette med personal rating for items er noe blizzard velger å gjøre sånn at en person ikke kan hoppe fra team til team og hjelpe hverandre. og at noobs som har +/- 1400 rating ikke skal løpe rundt med Season 3 Shoulders og våpen.

     

    Man må altså ha litt skills! :) GL til alle med den nye arena sesongen !

     

    - 70 Human Merciless Paladin.

  5. Hei, har nettopp fått Harddisken min, en Maxtor 250gb igjen fra Support og Har problemer med å få disken til å komme frem på Min Datamaskin.

     

    Når jeg går inn på Bios er det flere alternativer som f. eks Create Disk Array, noe som ville gjort at harddisken min fungerte.

     

    men når jeg skal prøve på dette i Bios, så funker ikke Tastaturet, jeg har prøvd med både USB og PS2 tastatur og ingen funker.

     

    Biosen jeg har er den som følger med VIA P4X533 hovedkort.

     

    Håper noen Smarte hoder kunne hjulpet meg med dette Problemet :)

     

    Mvh. Christian

×
×
  • Opprett ny...