Gå til innhold

hsalthe

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hsalthe

  1. Heisann,

     

    Jeg vil bygge Black Refinery-PC-en her inne, men er litt utålmodig og det er litt lang leveringstid på harddisken som ligger inne der. Er det gode alternativer til Adata XPG SX8200 Pro 1TB som jeg eventuelt kan prøve å finne med kortere leveringstid enten på Netonnet på Sandnes eller som Komplett eller andre har inne på eget lager, ikke leverandørlager?

     

    Bruker ellers stort sett komponenter fra Black Refiner, så hovedkortet er MSI B450 GAMING PLUS MAX.

     

    Trenger en disk på 1tb med høy r/w-hastighet.

  2. Heisann! Jeg ser hovedkortet som er brukt i Black Refinery er utsolgt i alle nettbutikkene. Er det et annet jeg kan kjøpe som et godt alternativ for å slippe å vente, med ca samme specs og pris? Hvis ja, hva er forskjellen?

     

    Jeg ser for eksempel at flere butikker har et kort som heter MSI B450 gaming plus max inne - er det i praksis samme kortet?

  3. Jeg skal kjøpe ny PC som primært skal brukes til musikkproduksjon. Har eksternt lydkort og slikt allerede (pluss skjerm, keyboard etc), så trenger bare selve maskinen. Har sett på Komplett Silent Home (https://www.komplett.no/product/10862/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-home/komplett-silent-home) og vurderer om den kan være noe, særlig om jeg dobler Ram-mengden. Noen synspunkter her på det? Tenker å kjøre Ableton Live eller Cubase.

  4. Hei,

     

    Jeg har en nas-disk på det lokale nettverket, og har satt den opp som ftp-server. Den funker utmerket internt på det lokale nettet, men jeg klarer ikke få tilgang utenfra det lokale nettverket.

     

    Jeg har en D-link Dir-655 og bredbånd fra Get. Jeg har satt opp port forwarding på D-link-en til å forwarde til NAS-diskens ip og for port 21. Jeg leste en plass at noen ISP-er blokkerer port 21, og derfor har jeg også satt opp en virtual server som forwarder fra port 1984 til port 21, og til ip-en til NAS-disken.

     

    Likevel, når jeg går inn på ftp://ekstern.ip/ eller http://ekster.ip:21, så får jeg ikke noen kontakt. Noen som vet hva som kan være problemet?

  5. Jeg ønsker å lage et nettsted eller lignende med en liste som man kan dele med vennene sine, og at de også kan lage lister som så kan deles og sammenlignes med vennenes lister. Er dette noe det finnes løsninger a la ning eller drupal for allerede, eller må det programmeres fra bunn i så tilfellet? Listen skal bygges av alternativer fra en allerede definert liste, så brukeren trenger ikke ha mulighet for å legge inn egne listeobjekter.

×
×
  • Opprett ny...