Gå til innhold

Rune Dahl

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rune Dahl

  1. Hvorfor ikke gå for en 27"? Større skjerm å nyte spill og film på, samt hvis du legger litt penger i det så får du høyere oppløsning.

    Plass. Slik skrivebordet mitt er satt opp nå, så havner skjerm og høytalere mellom to "vegger".

    En 27" vil sperre hele denne åpningen og dermed også blokkere høytalere

     

    EDIT: Jeg tror faktisk jeg har ombestemt meg, jeg ser nå på ASUS 27" 2560x1440 PLS isteden for 144mhz.

  2. Nå har min gamle ASUS VW222 skjerm tatt kvelden (bilde kommer fram i 1 sek, lyset flimrer og skjermen går i svart uten "mangler signal" melding)

     

    Og jeg ser etter en mer moderne skjerm, og har nå funnet BenQ 24" XL2420Z.

    1080, 1ms og 144hz høres ut som en veldig bra kombo med en GTX 780.

     

    Skjermen kommer til å bli brukt på alle forskjellige typer spill, og kraftig bruk med filmer og tv serier.

     

    Er det noen som har erfaringer med denne skjermen som kan si hva de synes?

     

    og evt, om jeg skaffer denne skjermen. Bør jeg da gå til innkjøp for en DP ledning for å erstatte DVI koblingen jeg bruker i dag?

     

    EDIT: Jeg har nå kjøpt Asus 27" LED PB278Q
    2560x1440 PLS, 80M:1, 5ms, DVI/HDMI/DP

     

    Takker for all hjelp!

  3. Er snart en ny WiiU eier, da jeg har funnet ut at jeg skal kjøpe en pga flere spill som jeg kunne tenkt er nå ute, og enda flere gode spill er på vei.

     

    Men da kommer spørsmålet om hvilken WiiU pakke jeg skal skaffe, og det blir enten wind waker pakken eller mario kart pakken som er jakket billigere.

     

    Men da lurer jeg på. Hvor mye koster Wind Waker HD fra eShop?

  4.  

     

    Jeg som vurderte 780 men ikke fulgte med prisene. Er det noen som kan si om prisdumpingen har generelt alt skjedd? Vurderer å oppgradere fra 5770 til 780 DC2 fra asus

     

    prisdumpingen har skjedd hos komplett, mpx, dustin home, supersmart,proshop med flere.

    asus gtx 780 hadde billigste pris på 4890 for noen dager siden

    Takker :) Da er det kjøpt inn en Asus DC2 OC 780, oppgradering fra radeon 5770. Forventer ganske massiv økning :p

  5. Beklager om jeg skyter inn i diskusjon om noe annet. Men er nær 99% sjans for at jeg kommer inn på NTNU til høsten. Så da må jeg finne ut om jeg skal skaffe ny sekk eller om jeg skal gå for skulderveske (en skikkelig tøff en fra Bioware)

     

    Anyways, skal gå lektor i Engelsk og Historie (ja, dragvolling blablabla) hva er... "normen" blant studentene i dag og hva ser dere på som generelt enklest, best og mest komfortabel å bruke?

  6. Skaff en dvi til vga kabel, så slipper du en adapter (om ikke det er for trangt for en vanlig kontakt da)

     

    Viste ikke at det fantes engang. Men akkurat nå så ville en vinklet adapter funke bedre siden jeg alt har ledningen og et beint adapter. Og nå som jeg får en kasse som er 4 cm lengre (Fractal R3) så trenger jeg et mindre adapter for å redde beinplassen. Men skal sjekke det :D om prisen ikke er for stiv så er jo byttingen enkel

     

     

    Forresten, mener du DVI til VGA eller VGA til DVI?

     

    DVI til VGA. Skjermkort er DVI som skal til en VGA kabel.

     

     

    Takk til begge to :)

  7. Er det noen som vet hvor man kan finne vinklede adaptere til VGA - DVI ? Den eneste plassen jeg har sett det så langt er på butikker i Danmark.

     

    Trenger det pga manglende rom bak datamaskinen til et beint adapter.

     

    Setter pris på hjelp om noen har sett dem :)

  8. du kan jo flytte over HDD'n til den nye pc'n... Ellers så finnes det mange guider på hva man gjør og hvordan man gjør det :)

     

    Og det skal jeg såklart gjøre.

     

    Men jeg tenker på standardmapper som "Mine Dokumenter" eller bare Dokumenter som det er i Win7. Vil de bli avinstallert samtidig som jeg fjerner windowsmappen fra min gamle HDD og overfører innstillingene til SSD med ny installasjon av Win7....

     

    Tror jeg svarte mitt eget spørsmål.... Installer win7 64 bit og overføre innstillingene så vil jo alt annet ligge på den gamle harddisken. Men der er litt problem, flytting av ikoner og alt det der. kan jo lage en haug av snarveier så det nye skrivebordet og disken inneholder nesten ingen ting men fører til den gamle OS disken

  9. @Sveibuen: Har funnet ut at jeg kan jo prøve ati overdrive til å overclocke skjermkortet litt innenfor trygge verdier. Er jo litt iallefall

     

    Og angående BSOD: Det ville egentlig gitt mening å investere i fremtiden og en SSD. Jeg har 32-Bit Windows installert og med nye deler og 4GB Ram så ville det jo gitt mening og starte på nytt med 64bit

     

     

    Og til deg og Arni90: Er enig med viftene. Den vifteteorien var for en annen kasse der negativt eller positivt trykk virkelig kunne endre støvnivå og gjennomflyt.

     

    Jeg skal garantert kjøpe en ekstra vifte for å ha i front. Men så holder jeg på å vurdere en ekstra vifte på den bakerste topp posisjonen bare for å få pumpet ut litt mer fra toppen

  10. Lagde en god liste til deg :)

    *fjernet resten for quote*

     

    Takker for et stort rush med svar :D

     

    Det er definitivt noen av delene du nevner som er interessant.

    Kassen er spesielt spennende, men jeg er litt nervøs over kombinasjonen

    av varme + lydisolering. Har du kassen her selv, isåfall erfaringer?

     

    Med veldig få åpninger og støvfilter overalt så forsvinner positivt/negativt trykk teorien ut vinduet for da er det bare å sette inn vifter nok til å frakte det du trenger.

    Og om det blir den der kassen jeg nå skifter til så kommer jeg minst til å sette inn en vifte ekstra foran og mest trolig den på siden også.. Kanskje tilogmed en i toppen bare for å sørge for at luft i toppen av kassen ikke blir forstyrret.

     

    Er ikke særlig interessert i SSD akkurat nå. Jeg synes bare ikke at kostnaden eller farten er verdt alt arbeidet av flytting av OS med profiles og settings fra en 500gb HDD.

     

    Når det gjelder PSU'en så tror jeg nok at jeg holder til den jeg valgte. Kanskje hakket dyrere men den er modulær noe som kutter ned litt kabel rot (blir også første kassen jeg trekker kablene bak brettet)

     

    Litt skeptisk til minnet du har valgt pga div tilbakemeldinger på den om at du får det du betaler for, både på det gode og onde. Mens de jeg fant er igjen hakket dyrere men har nedkjøling og veldig gode anmeldelser blant annet fra hardware.no

     

     

    Bare la svarene komme :D utvikling kommer av diskusjon og uenighet så dette er artig :) Har alt begynt å se på videoer av Fractal sin kasse så er ikke umulig at den jeg valgte blir byttet ut :)

×
×
  • Opprett ny...