Gå til innhold

spacecom

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av spacecom

  1. Hvorfor er det ingen som nevner Alienwares Area51m?

     

    Er selv i planleggingsfasen av å investere i laptop. Har et tilbud om å kjøpe en 17" powerbook gjennom jobben for 18 000, men tenkte: "hvorfor ikke investere i en wintel-maskin isteden?" Så etter litt søk og anbefalinger rundt omkring, har jeg funnet de fantastiske Alienware-maskinene.

     

    Er det en spesiell grunn til at de er vanskelige å få tak i her i Norge? Ingen importør? Que?

     

    Hilsen Ibsen.

    2201906[/snapback]

     

     

     

    Så barnslig design...

  2. Har kommet dit i am. engel. og japanske tastatur. Bruker dem uten problem. Alt handler om vane.Japansk er litt verre :) men ingen umulighet. Gå inn på contr panel og skift t norsk layout så "husk/pugg" norsk layout og begynne å skrive etter hukommelse. Alle som har litt tid og hukummelse kan bli vant til det. Hvilken Vaio modell gjelder det?

     

    Håper det ordener seg.

  3. Ultraportable betyr under 1.5kg synes jeg. Som noen har sagt er Fujitsu-(Siemens) LifeBook P7010 et godt alternativ og er kåret til en av de aller beste. Dell X1 er bra fordi er egentlig er en SAMSUNG Q30 med ny dell-lokk og sånt.

     

    Jeg ANBEFALER TOSHIBA Portage R200 Hadde lyst på den en stund, men likte ikke at det veier så mye som 1,4kg uten optisk driver, selv om den er meget lett og bra.

     

    Skal man ha ekte ultraportable så kan man gi opp optisk diver (ikke nødt hele tiden).

     

    Men de beste ekte ultaportable finnes ikke i Norge....

  4. "Skjermtype: Svart/hvitt-skjerm? " Svaret er ja.

     

     

    Forstår at Sony ville ha et samrbeid med Ericsson den gangen da t28 var på markedet.

     

    Men Sony hadde mye bedre teknologi. Særlig nå. Uforstålig at Sony vil forsette med Ericsson etter at fargekjerm, mp3 og kamera kom på mibil-markedet. En Sony Ericsson nå er jo nesten en fullstendig Sony.

     

    Ville ha en Z7 den gangen, men den var ikke lett å se på norske butikker.

  5. Synes D600 ikke er så fin som D500, jeg heller. Men den er en del bedre enn D500 virker det som. Jeg tror heller ikke den blir like populær som D500, selv om den er bedre. Kameraet er "feil"-plassert synes jeg :roll: Forresten er D600 er større enn D500 :(

    post-219-1126530727_thumb.jpg

  6. til: Eulogy. Mente selvsagt at NÅR men skal til østen å besøke noen/feriere der da kan man se etter en vaio! vaioene er meget stabile og gode. Hatt compaq, hp, acer osv... Sonys laptop er bedre enn dem, synes jeg..

     

    Er det noen som har erfaring med kemplar.com da? kjøpt noe der? toll og frakt må regnes med...Uff, 24%+avgift rett til statskassen når man kjøper ting fra utlandet.

  7. Sony Ericsson går bra kun pga teknologien fra SONY!

     

    sorftware og ting er mest Sony-ting. Pluggene o.l er fra Ericsson!

     

    Japaner er flinkere enn svensker. Hvis jeg er Sony-sjefen ville jeg ikke ha Ericsson, og tar Norden-markedet for selv selv.

     

    sony er mer sony enn ericsson!

     

    Så dårlig vesten er, når det gjelder teknologi nå :no:

    post-96-1124552157_thumb.jpg

  8. Hei.. SONY vil ikke selge Vaio Pc&notebook i Norge! For lite land og få folk her!Sony vaio er for det store markedet i verden! Japan, Hong Kong, Kina, Taiwan, USA og enekelte land i Europa! :thumbdown: MEN!!! Dersom man har mot og tålmodighet til å komme seg ut i verden og finne en Vaio, kan man finne en til en "grei" pris! :D NB! SONY VAIO vil ikke være noe storselger på PC-markedet, så derfor satser de på kvalitet, tekn. og høy pris! Prisene på vaio er MEGET høye iforhold til PC fra acer og asus og ikke minst dell og HP(som er noe dritt).

     

    Jeg har selv en SONY VAIO :w00t: !!! Verden fineste, minste, tynneste, letteste og beste notebook! Kjøpt i Asia! Dyrt men Gud for en herlighet av en PC! Ikke kjøp IBM, Dell, HP osv, de er dårlige, kjøp japanske, koreanske eller taiwanske hvis dere vil ha en stabil og BRA PC!

     

    For dere som vil ha Vaio, IKKE kjøp på nettet. Mange luerier!!!! Sett en vaio til 40 000! og andre til 20000,-.Pga. usikker trasaksjon, bør man holde UNNA! Dra til Asia / sør-Eerope/USA for å finne en!!!!! Vaio er verdt det! :!:

×
×
  • Opprett ny...