Gå til innhold

Toern

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toern

  1. Hei,

     

    trenger hjelp til å sette sammen en ny stasjonær PC. Budsjettet ligger på 10 000, den skal hovedsakelig brukes til spill (LoL, Dota2, WoW, BF4 etc). Jeg trenger alle deler (inkludert skjerm, win8) bortsett fra mus/tastatur.

     

    Har ikke overklokket noe særlig før, og tror heller ikke jeg kommer til å gjøre det med denne.

     

    Er ganske utdatert på PC-komponenter for tiden, så derfor spør jeg her.

     

    Setter pris på alle innspill/forslag.

  2. Hei,

     

    vurderer å kjøpe nytt hovedkort, ettersom på det jeg har fungerer ikke ethernet-porten, og folk klager på at det kommer suselyd fra min side når jeg snakker i skype etc. (helt nytt headset, så det er ikke problemet).

     

    Ettersom hovedkort har både lydkort og nettverkskort integrert, tenkte jeg det var greit å bytte det?

     

    Det jeg har nå er et Asus P6XD eller noe i den dure (ca. 4 år gammelt). CPU er en intel i7 950. Alle delene ble kjøpt samtidig.

     

    Tenkte hvertfall i underkant i 1000 kr, PC'n brukes til en god blanding av gaming, film, skole etc.

  3. Da jeg titta inne på routeren så jeg at min PC var den eneste som hadde "Address Source = Static". Alle de andre hadde "Address Source = DHCP". (bor i kollektiv).

     

    Kan det ha noe å si for hvorfor jeg mister nettet under spilling? På lokal tilkobling står IP-adresse som automatisk, så jeg vet ikke hvordan jeg får endret det så det står "DHCP" og ikke "Static" inne på routeren...?

  4. Hei,

     

    de siste dagene skjer en av to ting etter en stund under spill (Dota 2 feks), at PC'n enten fryser helt eller at jeg mister internett tilkobling. Det skjer kun under spilling, ikke ved vanlig surfing etc. Den er ikke overklokket, og blir ikke varm. Jeg har heller ikke gjort noen endringer som skulle tilsi at dette skjer. De gangene den fryser må jeg restarte den, når jeg mister tilkobling til nett løser det seg ved å feilsøke et par minutter senere.

     

    Specs:

    CPU: Intel i7 950 @ 3.07 GHz

    GPU: Geforce 460

    OS: Windows 7 64 bit

    6 GB RAM

     

    Jeg har oppdatert GPU driver, blåst innsiden av kabinettet tomt for støv. Har ikke formatert enda, men vil forsøke gjøre det dersom dere tror at det vil hjelpe. Fant heller ingen feil på HDD. Ikke kjørt memtest da jeg verken har flashdrive eller tom cd tilgjengelig.

     

    Noen som har en anelse om hva som forårsaker dette?

  5. Hei,

     

    idag har vi hatt problemer med nettet her vi bor. ISP er telenor, modem er Zyxel P2812HNU-F3. Problemet oppleves som at streams (Twitch f.eks) laster seint/ikke i det hele tatt, og pålogging til spill (WoW) lar seg ikke gjøre. Får heller ikke kjørt pingtest.net, da den stopper på pakke-testen, og det står at testen ble avbrutt pga den ikke får sendt/mottatt pakker.

     

    Hvis jeg prøver å pinge nettsider eller IP'er, stopper den etter første hoppet (går ikke lenger enn 10.0.0.138, som jeg antar er ZyXel routeren..?) Dette gjelder aller IP'er jeg prøver å pinge eller traceroute. Har naturligvis reboota modem og router flere ganger, uten at det hjelper. Har også flushed DNS.

     

    Noen som har noen tips? Si gjerne ifra hvis dere vil jeg skal gi mer informasjon.

  6. Hei,

     

    satt på den stasjonære PC'n min som er koblet til med kabel da jeg plutselig mista nettet. Nå står det rødt kryss over tilkoblingen nede i hjørnet, og den finner ikke nettverk. Internettet er oppe og går her, da jeg skriver fra laptopen nå som går på WiFi. Kan nettverkskortet plutselig ha blitt ødelagt av seg selv? Rørte ikke maskinen og det har ikke vært noe uvær her.

     

    Takker for svar

  7. Min bror har en Asus N53S som plutselig har sluttet å lade. Istad, da han forsøkte å plugge ut og inn støpselet kom det litt røyk ut av koblingen i laptopen. Får start på den med kun batteriet i, og har prøvd med flere ladere. Fikk den til å lade litt da jeg satt og holdt laderen stille og fast i pc'en. Den startet også kort, men skrudde seg fort av igjen.

     

    Er det noen måte dette kan fikses lett på? Har ikke så god greie på å skru opp og rote inni pc'n. Den fungerer iallefall, men vil bare ikke lade.

  8. Formaterte nylig min laptop: Asus N53S. Den har Nvidia Geforce GT540M grafikkort. Da jeg skulle installere drivere fikk jeg beskjed om at jeg måtte ha Intel driveren installert for å kunne installere Nvidia driveren, så jeg installerte denne først. Men da virker det som at PC'en velger å bruke det integrerte kortet over Geforce kortet.

     

    Prøvde å avinstallere Intel HD Graphics, men da kjører dataen på veldig lav oppløsning, selv om det står at Nvidia kortets driver er installert. Sjekket i BIOS om jeg kunne velge å kjøre PCI kortet over det som er integrert i prosessoren, men fant ingen innstillinger for dette.

     

    Noen som vet hva dette kan komme av?

  9. Har en stund hatt problemer med at ms i spill øker på dagtid. Så idag begynte jeg feilsøkinga med å først dra ut en og en nettverkskabel fra routeren. Ingen forskjell. Så skrudde jeg av WIFI, og helt plutselig sank MS fra 150 til 30, hvor den pleier å ligge.

     

    Mistenker at det er noen som seeder et eller annet uten at de er klar over det. Noen måtte jeg kan sjekke dette på? Hva tror dere er årsaken?

  10. Hei,

     

    fikk plutselig en melding fra 22 36, der det stod: "Du har (1) viktig melding. Svar JA for a se den. Avslutte? Sendt STOPP til 2236, NOK 30/SMS, 4 SMS/uke. 004781500151".

     

    Noen som vet hva dette er? Lukter jo scam lang vei. Har aldri abbonert på noe med telefonen. Stavingen er jo også grusom. Men skal jeg sende STOPP eller bare ignorere?

×
×
  • Opprett ny...