Gå til innhold

_K_M_K_

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

Innlegg skrevet av _K_M_K_

  1. Vel, det er strengt talt ikke helt turbasert, det er "realtime with pause"; alle spillets interne kalkulasjoner foregår turbasert etter DnD, men selve spillet er i sanntid, og du må sørge for pausene selv, ved å trykke på space. Har du spilt Baldur's Gate eller Knights of the Old Repiblic skjønner du hva det går i. Jeg tror at det er mulig å sette på automatiske pauser, for å få det til å bli noenlunde turbasert, men jeg husker ikke helt, så om dette er veldig viktig for deg får du ta en titt på demoen.

     

    Når det gjelder selve historien så synes jeg den startet veldig tregt, men den tok seg opp litt uti. Den kan likevel ikke kalles Biowares beste. Selv syntes jeg at ekspansjonspakkene "Shaow of Undrentide" og "Hordes of the Underdark" var bedre. Det er egentlig ganske forståelig, for selve spillet ble solgt mer som en virtuell versjon av "pen and paper" rollespill, og en stor del av det var at man skulle lage sine egne eventyr, og spille gjennom dem over nettet, med en person som dungeon master. Jeg er ganske sikker på at du kan spille gjennom selve hovedhistorien i co-op, men hvis det ikke går er det mange nedlastbare moduler som støtter dette, se f.eks her.

     

    Når det gjelder Neverwinter Nights 2 er det mye det samme. Personlig synes jeg at historien er litt beder, og som Kharan sa er den første ekspansjonspakken glimrende, men jeg har hørt at det er litt vanskeligere å lage egne eventyr i det. Spillmotoren er ikke så god heller; kameraet er ganske irriterende, og det tok flere måneder med patching før jeg i det hele tatt kunne begynne å spille det pga kjempedårlig ytelse.

  2. Enhanced edition er en oppgradert versjon av vanlig, med kortere lastetider, litt forbedret grafikk, to nye, korte, separate eventyr, bedre, mer komplett dialog (det var en del kuttet i originalen), m.m. Les her for en liste over forbedringer. Tror ikke den virker med gamle savegames, men om du ikke har kommet så langt i spillet er det like greit at du installerer den, de eneste klagene jeg har sett på den er at den forandrer på noen av stemmen.

     

    Som BioNor sa så er patchen gratis hvis du registrerer spillet ditt, og kan lastes ned her, sammen med det meste av ekstramaterialet.

×
×
  • Opprett ny...