Gå til innhold

rendal

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rendal

  1. Var visst ikke alene der nei.. :p

     

    Det viste seg plutselig at når restarta pc'en klarte jeg å fullføre installasjonen. Musa og tastaturet funket da helt fint og gjør det faktisk etter at jeg har testa den med normal bruk noen timer. Sannsynligvis kommer disse feilene av at maskinen er noen år gammel og sikkert har ligget på et par gode runde lår eller en madrass og fått for lite ventilasjon slik at noe har smeltet eller tatt skade av det

    :no:

     

    Men fortsett for all del å poste ulike teorier om hva som kan være feil! :)

  2. Til slutt lurer jeg og på hvordan lønnen vil være i forhold til den jeg får som ferdigutdannet prosessoperatør, har hørt at jeg kan ende opp med forholdsvis liten økning til mindre lønn? Er det mulig å jobbe offshore som prosessingeniør eller er dette utelukket onshore?

     

    Helt til slutt lurer jeg på hva er egentlig forskjellen på en sivilingeniør og en prosessingeniør?

     

    Takker for alle svar :)

     

    Lønnen til ingeniører (gjelder forsåvidt alle høgskoleutdanninger) kan de første årene være mindre eller ganske lik lønnen du oppnår ved å ta yrkesfag, men sannsynligheten for å gå betydelig opp i lønn i løpet av karrieren er større som ingeniør.

     

    En prosessoperatør er vanligvis en som arbeider "på gulvet" mens en sivilingeniør vil ha større ansvar og en mer alsidig kompetanse.

     

    Håper svarene var av interesse :)

  3. Hei jeg skal da skrive en liten artikkel i en oppgave rundt elever og deres forhold til lekser, TV, musikk, snakker i telefonen og chatter på internett samtidelig. Dette er da en skoleoppgave til Media & kommunikasjon Vg1.

    Jeg forventer da ikke at alle faktisk gjør alle de tingene samtidelig, men at de gjør lekser og en annen ting.

     

    Det jeg lurte på er om elever faktisk får full utnyttelse av leksene ved å gjøre disse tingene samtidelig som leksene. Får vi virkelig nytten som ønskes? Grunnen til at jeg spør her er at jeg har lagt merke til at det er en god del skole elever i alle aldre her, å er derfor en perfekt kilde til å svare på dette som er selv førstehånds kilder. Jeg tar gjerne i mot svar fra foreldre og andre innen for nær krets også. Så vær fri til å svare her.

     

    Mvh. Thomas Jensen

     

    Om man faktisk får full utnyttelse/effektivitet avhenger nok fra individ til individ. En strukturert elev med stor konsentrasjonsevne vil nok mestre det å gjøre lekser samtidig som han/hun for eksempel chatter med andre.

     

    Selv merker jeg at dersom jeg skal få gjort noe på best mulig vis, må jeg legge alt annet til side og konsentrere meg om leksene. Går helt fint å betjene winampen samtidig, men ikke noe annet. :)

  4. Driver og hjelper en kjenning med å kjøre recovery på en bærbar pc av typen acer aspire 3000, men når jeg kommer så langt at jeg må begynner å angi innstillinger i forbindelse med konfigureringen av windows opplever jeg at tastaturet og mousepad'en ikke fungerer. Alt fungerte fint mens maskinen formaterte harddisker osv, men nå er det altså null respons.

     

    Noen som kan hjelpe? :hmm:

     

    mvh

    rendal

  5. Når jeg spiller spill som FEAR og noen ganger Batlefield 2 opplever jeg at skjermen mister signal fra pc'en og like etter kobler også lyden ut.. Da må jeg slå pc'en helt av og så på igjen for at den skal fungere normalt igjen.

    PC'en min skal ha en kraftig nok configurasjon for disse spillene.

     

    Noen som vet hva dette skyldes?

  6. Jeg har satt opp ftp server på pc'en min og åpna rette poter på routeren men problemet oppstår når jeg skal koble meg på ved hjelp av ip-adressen, da kommer jeg inn på config-siden til dsl modemet som telenor har levert..

    noen som sjønner problemet og kan hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...