Gå til innhold

[SuiCidE]

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [SuiCidE]

  1. til musikk er trykkammer best, da blir bassen renere og strammere + at du slipper å tenke på plassering av bassreflexrør. har en hjemmebygd sub med bilelement og bassreflex, spiller helt greit til film da det er max ludtrykk som gjelder, men til musikk blir bassen ALT for sløv/slurvete det er rett å slett så ille at jeg merket en enorm forbedring når jeg spikret på en treplate over røret og tettet rundt med superlim i kampens hete. Har lyst å formidle at jeg ikke byggde denne sub'en selv. denne historien tror jeg viser hvor lett det er å forsøpple en sub om man ikke tenker gjennom hva man gjør. Uansett valg når det gjelder valg av element prøv å finn ett med nogenlunde jevn frekvensgang opp til ca 100hz og uansett vilket element du velger så bygg kassa sikkelig!! om du velger trykkammer eller bassreflex.

     

    ps: finnes noen programmer rundt omkring på nettet som regner ut hvor stor kasse du skal ha, hvor mange, hvor store og hvor eventuelle bassreflexporter skal plasseres

     

    mitt tilfelle med bassreflexport er vel kanskje ett skrekkeksempel da

     

    håper dette innlegget svarte flere spørsmål enn det skapte :tease:

  2. ikke noe prob på kvaliteten, å det er fil lyd i de, å så har de den fine "funksjonen" at selve "høytalerene" er festet i "chassiet" med ett plastik kuleledd slik at deb blir bevegelig(sann at det passer til ver enkelt) dette gjør at viss "høytaleren" får ett kraftig rykk så detter den bare av i steden for at noe knekker, og da er det bare å trykke kuleleddet på plass igjen. Det er også bra at ledninga er festa rett i høytalaren.

  3. Her er en meget relevant side: http://www.lcaudio.dk/index.php?page=1 ganske heftig kit det er snakk om her, og det er digitalforsterkere det er snakk om, sendte nylig mail til Teknisk-support og de sa at jeg lett kunne dra 1000W i 8 ohm ut av en brokoblet slik en, det hadde bare med strømforsyninga å gjør. Ta en titt alt er der, selv om siden kav ver litt uoversiktelig :thumbup::dribble:

     

    Å dyrt er det heller ikke :cool:

  4. jo, men vis han kjøper consept 8 så spiller jo de dypere og høyere, så han vil få enda mer party faktor med like/bedre lyd og kanskje han kan holde ut lenger uten sub :thumbup: men det spørsjo seføgelig på forsterkeren og hvor mye penger han vil bruke, tror han sa at forsterkeren ikke var stabil i 4 ohm(rett meg vis jeg tar feil) så blue serien er vel ute av bildet, men jeg vil påstå at han mest sansynelig vil klare å drive consept 8 nogelunde tilfredstillende, så lenge han ikke har en sikkelig bedriten forsterker.

  5. har en acer 4151LMi som jeg har klokket til 1.95ghz med clockgen(versjonen er egentlig beregnet for asus,men fungerer likevel.

     

    Problemet er at viss jeg prøver meg på 2 ghz så blir det blåskjer med feilmeldinger med engang prossesoren blir pressa, og ved 2,1ghz og over blir sjermen rosa/rød og ingenting reagerer.

     

    så jeg tror jeg må voltmodde får å få no mer fra den stakkars PM 725 (1.6ghz) prosessoren. Kunne tenkt meg å få den op i 2.2 vis dette var mulig uten å grille heile greia, pc'en blir ikke noe varm sann som den er nå(1.95ghz)

     

    sode;) noen forslag folkens? har dere peil på volt modding?

  6. min mening:

     

    er at når det gjelder digital kabler, har det ikke noe å si vilken digital kabel man velger så lenge det er snakk om rimlige eller middels kavlitets komponenter i resten av anlegget. I sikkeli heftige high-end annlegg gjerne til over 100.000kr vil man nok høre forskell, og til en slik oppgave e nok en heftig svindyr gullforgyllt coaxial kabel vere det optimale valget, men til alle oss vanlige folk, har det ikke noe å si vilken digital kabel man velger.

     

    dette kan man imidlertid ikke si om analoge kabler da det er viktig at kablene er godt isolerte for å unngå uønsket støy, spesielt vis kablene ligger nært srøm kabler.

×
×
  • Opprett ny...