Gå til innhold

brenne

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brenne

  1. Nei. Har du ikke en original HDMI-plugg bakpå så får du ikke HDMI med mindre du kjøper en boks som gjør om komponent til HDMI.

    Ok.

    Hvor kan jeg få kjøpt en slik boks, og blir kvaliteten på lyd\bilde det samme som hvis jeg skulle ha kjørt HDMI hele veien? Tenker bare siden at det er komponent først..

    Takk for svaret!:)

  2. Det er ikke så lett som mange tror at det er bare og begynne og hoppe osv. Twin Tip er trikseski, til og raile med og hoppe på bigjumps. Siden du er nybegynner ville jeg prøvd vanlige slalom ski først. Et godt tips er å leie slalomski i bakken, så du får øvd deg.

     

    Men viss du har lyst til og begynne og hoppe osv. først (noe jeg ikke ville gjort) og trikse. Så er Twin Tip bra ski. Det første du burde lære dge er og håndtere skiene, og selvfølgelig bremse. Så kan du begynne på hoppene.

     

    Det er mitt tips! :thumbup:

     

    Og det med lengde på skiene, burde du snakke med folk i butikken med.

    Bra ski merker er jo: Dynastar, Salomon, Elan, Rossingnol, og Fischer. Så det er bare og finne noen ski du liker :)

     

    Når du drar til sportsbutikken (eller en annen butikk) snakk med de som jobber der og si til dem at du er nybegynner så dem kan finne bra ski til deg.

     

    Hehe, skjønner jo at jeg ikke klarer og hoppe første gangen jeg prøver, men det hadde jo vært kult og fått det til en gang også da :D

    Tusen takk for et godt svar :)

     

     

    Ja start med carving ski, hvis du du kan jo hoppe med disse også. Så er de bedre og kjøre vanlig slalom med.

     

    Men husk at en god støvel er viktig! Du skal ikke ha en tjukk ullsokk eller 2 sokker i en alpin støvel. Kjøp deg en skisokk. Du skal heller ikke ha noe og vokse på.

    Når du står med strake bein, skal du akkurat kjenne tuppen av støvelen, og når du bøyer knærene skal du ikke kjenne tuppen på støvelen med tærene

     

    Takk for et godt svar :D Kjekt og vite det med skoene også :thumbup:

    Har fått en liten anelse om hva jeg bør velge nå ^^

  3. Hei, jeg har tenkt og begynne med alpinski og jeg har noen spørsmål..

    Hva er best for en nybegynner, carving, twin-tip eller vanlige slalom ski? Har også tenkt og begynne og hoppe og trikse litt med tiden, hvis det har noe å si på hvilken skitype jeg skal velge^^

    Og hvor lange skal skiene være?

    Noen som evt. vet om en bra nybegynnerpakke?

×
×
  • Opprett ny...