Gå til innhold

LucBellocos

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LucBellocos

  1. Jeg har lyst til å kjøpe meg en Suzuki GSX-R 750 og ombygge den til en ren racer-med-alt-mulig-slags-trim sykkel ;) . Så jeg trenger noen få forslag fra dere om hva jeg burde bytte ut osv.

     

    Har planer om å sjekke litt med Yoshimura sine anlegg osv, jeg skal ta bilder av den senere og legge den opp hvis det blir noe av det. Har allerede fått kontakt med en som selger en slik sykkel. 2004 modell, han har trimmet littegrann på den fra før av, men jeg må se litt mer på den.

     

    Håper på forslag da? :w00t:

  2. jaja! En chopper 250 gjør 270 :yes:  Da trur jeg på nissen også!

    Det er vel streng talt umulig å få en sånn chopper opp i over 200 (ihvertfall i 250ccm klassen)

    Det er bare og glemme og få en 250 chopper over 160-170. Det er jeg 99% sikker på. Blir alt for mye luftmotstand og for lite aerodynamikk.

     

    og forresten, den var da forferdelig lik Rebel 125.. Nesten så jeg tror det er 125 :)

    Det er en 250ccm ;)

     

    Den er fra USA, 86-modell, søk litt om dem så ser du dem :thumbup:

  3. Hvis dere er sikre på det dere sier, er det sikkert riktig.

     

    Men jeg har alltid trodd at det ville bli større straff for og kjøre med blodtrimma moped, enn en moped med kun eksosplombe (eller lignende) fjernet.

    Større bot enn du tror. En kamerat av meg fikk mopedlappen inndratt.. I samme slengen ble han pålagt en bot på 6700kr... :no:

  4. har fått et lite prosjekt om å få en cpi oliver 50 til å gå på bakhjulet (worklog kommer).

     

    Da jeg er helt blank med dette merket (scootere for så vidt) vet jeg ikke HELT hva jeg skal bestille, har en anelse. det jeg er ute etter, er noen gode tips til hva jeg kan gjøre med denne scooteren, til en billig penge :)

     

     

     

    takktakk

    Først må du tenke på om det er verdt det.. om du trimmer den vil den ikke kunne kjøres lovlig.. Og verdien vil synke veldig mye.. Og legger du ut penger for den så vil du angre uansett... Unnskyld om jeg virker litt negativ, men er litt skeptisk mot trimming av scootere som er 50ccm.. De er lix ikke verdt penga å brukes på.. :whistle:

  5. Det er verdt å fikse på den, først og fremst kobler du fra batteri og muligens kjøper nytt.. Tar ut all restolje som er i motoren.. Renser motoren med sånn olje osv.. Anbefaler at du tar med den delen som skal borres til et mc-verksted der de har garanti osv.. Sjekk drev, evnt. rust osv.. Når du gjør no slikt så skal det gjøres skikkelig for at det skal være verdt det.. :thumbup:

     

    Ønsker deg lykke til videre.. ;)

  6. I begynnelsen på musikkvideoen til Christina Aguilera's: "Dirrty" , hopper hun på en Crosser og kjører.

     

    Har mistanke om at det er en honda cr250, men er ikke sikker.

     

     

    Hjelp

     

    Edit: Gjerne fullt navn på sykkelen, og årsmodell ;)

    Den hun kjørte i musikkvideoen er sikkert en av de syklene som brukes mye i trial der, og da er det snakk om Honda.. Muligens en Cr 250++ ja... Men det kommer helt an på da :hmm:

  7. Skal ha meg en spiller,

    Bør være Sony eller JVC.

     

    Har sitt på disse:

    Sony:

     

    CDX-M7850 = http://www.sony.no/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+Tuners

     

    CDX-NC9950 = http://www.sony.no/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+Tuners

     

    JVC:

     

    KD-AVX1 = http://www.jvc.no/product.php?id=KD-AVX1&catid=100027

     

    Hvilken anbefaler dere?

    Eller anbefaler dere noen andre av samme merke?

    Den beste spilleren er visstnok Pioneer som har lang erfaring koblet til en forsterker fra RF som er utrolig flinke til å samarbeide.... ;)

  8. Hei, har en a3 (to-dørs) av den første typen, og det er allerede lagt opp til høytalere i baksetet, så jeg lurte på hva slags høytalere det er plass til der. :)

    Kommer helt an på hvor store du skal ha dem? Hva slags oppsett osv.. Det finnes mange små biler med stooooore høytaleranlegg siden den var bygget inn osv... Si meg mer detaljert eller send meg en PM på hvor i bilen du skal ha høytalere så kan jeg hjelpe til ;)

  9. off topic: Finnes Yamaha TZR som lett-mc?

     

    on topic: Cagiva mito er klart den råeste av dem, den går best og jeg synes den ser kulest ut men den koster betydeli mye mer.

     

    Nsren kan godt bli en rå sykkel, både på hurtighet og akselrasjon.

    Yamaha TZR 125ccm har jeg hatt før den og, men importert.. Solgte den videre til en fyr for 40 000kr.. Den kjørte ganske nær 160-170km/t og det er mye for en lett mc ;)

  10. Noen her som vet når Derbi Gpr Nude kom til Norge? veldig spent,.. har kjøpt den, får den på mandag noen som har noen bemeninger om syjjeken i tilleg? :D

    :hmm: Det er BARE en moped, du vil bli skuffet.. Unnskyld azza, men det er tross alt en moped med ekstra mye plastikk som skal se fint ut.. Hvis det var glassfiber eller titanium da hadde det vært noe. De er wannabe expensive greier. Den prisen kunne du ha tatt lett mc lappen for og kjøpt den en fin brukt sykkel du kunne ha brukt på motorveier osv. Og dess, forsikringa på den mopeden du kjøpte er sykt høy, bedre å satse på en lett mc der forsikringa er lavere + sertifisert for kjøring på motorvei osv.. :thumbup:

  11. Har en kamerat som har en KTM 125 SX (2003 eller 2004), og som sier at den er trimmet til 36 HK.

    I og med at grensen på lettmotorsykkel er 15 HK og mellomtung på 30 HK så blir jo den egentlig egentlig regnet som en tung motorsykkel (hvis den hadde gått inn til registrering el). Kan dette virkelig være sant eller fleiper han?

     

    I så fall må jo KTM har den aller råeste lett-motoren på markedet. :dribble:

    1. Mellomtunggrensen er på 34 hester.

     

    2. KTM 125SX er crossversjonen til KTM. Den kan ikke gateregges, snakker enten om KTM EXC, KTM EXE eller KTM LC2.

     

    3. Ja, med fulleffektkit kan disse få ca 36-37 hesterkrefter på veiva.

     

    4. Råeste? Husqvarna WR og Gasgas SM 125 har minst like rå motorer. TM 125 Black dream (koster 70k ny) har vistnok 40hk på veiva, men har aldri sett noe bevis.

    Mellomtung: 34HK/25KW ;) Enig der..

     

    TM 125 Black Dream er best, har hatt den før... Importert og den gjorde visstnok 41HK, men du må ha tung lappen for å kjøre den. Blir du tatt for trimming osv vil det være mulighet for at lappen blir inndratt og du får kjøreforbud opptil 2 år. Permanent er 5års og etter det kan du søke om tillatelse til å få tak i lappen ved grove regelbrudd... :dontgetit:

  12. Jeg lurte på om A1-Moped-lappen er det som trengs for å kjøre Lett MC, eller trengs det noe annet i tilleg? Jeg synes å huske at det er 16 års grense værtfall :hmm:

     

    Noen som kan hjelpe meg på dette spørsmålet? Får ikke sove ellers..

    Hei. Det du trenger er A-1 (lett mc førerkort). Dette kan du ta når du er 16 og dette koster EN GOD DEL. Når du da fyller atten kan du veldig lett ta mellomklasselappen noe som gjør att du kan kjøre motorsykkel med 25kw/34hk effekt. Når du da fyller 20 får du automatisk tung mc lappen.

     

    edit: leif

    :yes: Yes da, du trenger bare A1 lappen, kan koste billigst 10-11 000kr++ kommer an på hvor flink du er ;) Du må være 16år for å ta den, og mellomtung-lappen er:

     

    Obligatorisk undervisning A lett

     

    Trafikalt grunnkurs

    3 timer MC teorikurs

    2 veiledningstimer

    Sikkerhetskurs på veg

     

    Obligatorisk undervisning A tung

     

    3 timer MC teorikurs

    2 veiledningstimer

    Sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk

    Sikkerhetskurs på veg

     

    Som du ser så slipper du bare MC teorikurs (1000kr), Sikkerhetskurs på veg(3500kr), 2 veiledningstimer (ca. 1000kr) og trafikalt grunnkurs (2000-4000kr)..

     

    Men de har blitt mye strengere i det siste, det kan ha endret seg...

     

    Jeg hadde lett mc lappen da jeg skulle ta mellomtung, men det kostet meg alikevel nesten 10 000kr ekstra.

     

    Kravene for tung motorsykkel er at du fyller 21 år,

    ellers så må du ha hatt mellomtung i minst 2 år for å få tung. :D

     

    Håper dette var til noe hjelp, btw.. Sjekk min signatur a :D Mange mc-er :D

  13. kan jo evt. sette inn en bryter parralell koplet med låsen. slik at man trykker på en knapp for og starte den.... ikke akkurat ønsklig men.. gjemme brytteren slik at den ikke er så lett synlig :hmm:

    Egentlig så er det nok tryggest å bytte ut låsen. Det er ikke så vanskelig som man tror ;)

     

    Grunn: Tryggere enn en startknapp som alle kan bruke.. + At u har da ca 2-3 nøkler i tilfelle :)

  14. Så visst en kjøper en helt ny monkey bike fra en bedrift ferdig registrert å godkjent, men mopedspidometeret viser 60-70km/t på strekning og du blir tatt. hva kan du gjøre da? jeg betaler faen ikke 5200kr for noe som ikke er et faktum!

    (tenker ikke på fartsbot :p )

    Du kan klage. De har ikke rett til å gi deg bot på noe u ikke har gjort feil! ;)

  15. Du kan jo også eventuelt snakke med butikken du kjøpte den fra da? De har som regel serial nr å slikt på forskjellige sykler de selger  :p

    jeg vil minne om at dette er en 89 modell.. og nøkkelen var det faktisk rust på..

     

    Har ingen aning hvor den ble kjøpt for 15 år siden...

    Hmmm, har du noen peiling på hva slags lås den har da? :yes:

×
×
  • Opprett ny...