Gå til innhold

Arodin

Medlemmer
 • Innlegg

  167
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arodin

 1. Hei, skal en tur florida en tur her, vurderer å kjøpe laptop. Ser Best Buy har utsalg i nærheten (Fort Lauderdale).

   

  Ser på nettbutikken at de har flere versjoner av Asus G73JH, feks RBBX05 til 1199$ (rundt 7k) her,noen erfaringer/meninger om det er et bra kjøp.

   

  Har noen erfaring fra det fysiske butikk utsalget, er prisen det samme, har de varene på lager, fant lite info om det på nettsiden.

   

  Kan man få kjøpt norsk tastatur på samme måte som med feks dell?

 2. Hei, jeg har en kolonne bestående av felter som enten består av tomme felt eller epost adresser, jeg ønsker å anonymisere ved å erstatte alle epostadressene med en dummy adresse, blanke felter må ikke fylles med data. Det er en stor datamengde så ønsker ikke å gjøre det manuelt.

   

  Hvordan gjøres dette i excel?, har knota litt med hvis/antall.hvis og ERTOM men gir meg det jeg ønsker i en annen kolonne og får ikke brukt dette til å erstatte eksisterende data i kolonnen.

 3. Komplett godtok reklamasjon uten noe om og men (penger for kabinett, ny vare på resterende komponenter). Det var pluss i boka for min del, hadde jo vært morsomst med penger men får nesten bygge opp en ny maskin rundt Asus P5N-E hovedkortet, er vel ikke så avlegs er jo socket 775.

   

  Komplett :new_woot:

 4. Hei har følgende kode snutt:

  <
  ?php
  	$tmp = getHendelsesrapport();
  	$counter=sizeof($tmp);
  	print($tmp[2][0]);
  	for($n=0; $n<$counter; $n++){
  ?>
  <TR>
  <TD COLSPAN="7" HEIGHT="12"><a href="url/<?print($tmp[$n][0]);?>"><?print($tmp[$n][0]);?></a></TD>
  <TD>
  <form name="slett">
   <input type="BUTTON" OnClick="<?php delHendelsesrapport($tmp[$n][0]); ?>" name="slettknapp" value="Slett"/>
  </form>			  </TD>
  
  
  </TR>
  <?php
  
  }
  ?>

   

  Er spesielt slett form som jeg lurer på, sånn det virker nå så slettes alle elementene når jeg trykker slett knappen, ikke bare det korresponderende elementet. Noen tips på hvordan jeg fikser dette?

 5. Jeg har investert i en mist 600w, så det skal ikke være noe problem.

   

  Jeg får teste en ny hd iløpet av dagen da.

   

  Ang reklamasjon så burde jeg kanskje det, er jo litt surt for 7/8mnd gammel maskin, aldri vært overklokka eller noe. HK ble kjøpt som demo vare hos komplett, regner med at reklamasjons betingelser er de samme?

 6. Da var et nytt skjermkort i hus, og jeg får bilde! Men...nå finner ikke PCen harddisken, er en sata disk. Eneste innstillinger jeg finner i bios ang sata er valg mellom ide, raid og en ting til. Testet dette men finner ingen disk. Mener å hatt problemer med sata på tidligere hk jeg har hatt, men det skal vel ikke være noe prob på dette, asus p5e. Noen tips her?

   

  Lurer og på hva som kan ha skjedd den natta, merkelig med svaket i flere komponeneter. Kan ha vært noe med strømmen, vil i så fall gjerne gardere meg mot det, kostet meg ca 5000 foreløpig.

 7. Nå har jeg kjøpt asus p5e hk, da starter ting opp, men jeg får 3 pip som betyr at hk ikke oppdager skjermkortet. Har msi 8800gts, dessverre ikke noe annet å teste med :( .

   

  Har testet med begge pci ekspress sporene, samme piping. Den oppdager hvis skjermkortet ikke får strøm, høy piping. Kan virke som skjermkortet også har røket ..arg. Eller er det noe kombabilitets problemer eller noen innstillinger som kan være feil? Leter etter halmstrå..

 8. Hei PCen ville ikke starte på fredag. Det er ingen reaksjon i form av lys, viftestøy ol.Heller ingen spesielle lukter.

   

  Kjøpte pcen i fjor sommer, spec: asus p5n-e sli hk, cosair 2g ram, core duo e6600 cpu, artic cooling kabinett med 500w strømforyning, 8800gts.

   

  Etter å ha strippa ned til kun hk og cpu, er det fortsatt ingen type reaksjon når jeg forsøkte å starte. HK lyser grønt når jeg skrur på strømforsyninga dog. Tok en sjans på at det var strømforsyninga så stakk ned å kjøpte Mist 600w og pc-7 scand v3 lian-li kab. Etter remontering vil den fortsatt ikke starte. Jeg anser det som lite sannsynlig at strømforsyning eller power ledning fra kab kan være skyldig da jeg har byttet disse. Jeg dobbelt sjekket kobling fra strømforsyning, power ledninger fra kab, resatt cmos (jumper og batteri).

   

  Noen tips? Kan cpu føre til at det PCen ikke reagerer eller må dette være HK? Har ingen deler og teste med, og vil helst ikke kjøpe alle deler, vurderer nytt hk på mandag. Skulle gjerne hatt PCen i gang i dag, men det er antagelig for mye å håpe på.

 9. I sammenheng med at jeg flytter, kvitter jeg med følgende.

   

  1 pc, som nå ikke vil starte (mistenker ram eller hk). Har tatt ut hd. Innhold:

   

  -Chieftec miditower m 360w strømforsyning.

  -ATI a9200se skjermkort

  -amd thunderbird 1,3ghz cpu

  -512 og 256 133sd ram

  -3com ext nettverkskort

  -nec dvd brenner(8x?)

  -48x cdbrenner

  -MSI hk

   

  Ønsker at eventuell intressent tar med hele pcen.

   

  Hentes i Oslo (Røa).

  Vedrørende denne PCen så går ting tregt med Shark, så denne er åpen for noen som kan hente utstyret raskt. Jeg har i tillegg canon s900 printer, casio-fx9700ge kalkulator (tomt batteri), 30g hd, sims+2exp, f1 world grand prix (racerbil spill), 32mb compacflash minnebrikke, aopen big tower aqua, 19 tommer crt skjerm. Kan hende noe mer kommer opp etterhvert.

 10. I sammenheng med at jeg flytter, kvitter jeg med følgende.

   

  1 pc, som nå ikke vil starte (mistenker ram eller hk). Har tatt ut hd. Innhold:

   

  -Chieftec miditower m 360w strømforsyning.

  -ATI a9200se skjermkort

  -amd thunderbird 1,3ghz cpu

  -512 og 256 133sd ram

  -3com ext nettverkskort

  -nec dvd brenner(8x?)

  -48x cdbrenner

  -MSI hk

   

  Ønsker at eventuell intressent tar med hele pcen.

   

  Hentes i Oslo (Røa).

 11. Hei, nettopp fått en pakke bestilt på play.com til 17.99£. fikk toll gebyr på den gitt :nei:

   

  Etter å sjekka kursene hos tollvesenet, kom jeg fram til en pris på 200,50,- norske kroner (forbehold om at jeg valgte riktig periode)

  Er ikke det litt firkanta å ta toll på pakker 50 øre over grensa?

   

   

  Ser også at Play.com hadde huka av for gift, hjalp lite det men.

  Husk det er fortollingsdatoen som er grunnlaget for tollberegning, hverken bestillingsdato eller betalingsdato. Dette gir en verdi på 204,00 NOK for fortolling denne uken (uke 50) og 202,38 forrige uke. De bryr seg ikke om "Gift"-merket når avsender er en forretning.

   

  Nå er det ikke firkantet å forta riktig behandling av en pakke når den overstiger verdigrensen. Prinsippet skal være lik behandling.

   

  Og uken før det, var pund = 11,150, som gir 200, 50,-. Ser at hvis jeg hadde bestilt i slutten av oktober og begynnelsen av november hadde jeg krøpet under den magiske grensen, her gjelder det å følge med!

   

  Har jeg forstått det rett at grensen er inntil 200kr, slik at 200,24,- går bra men ikke 200,25,-?

 12. Hei, nettopp fått en pakke bestilt på play.com til 17.99£. fikk toll gebyr på den gitt :nei:

   

  Etter å sjekka kursene hos tollvesenet, kom jeg fram til en pris på 200,50,- norske kroner (forbehold om at jeg valgte riktig periode)

  Er ikke det litt firkanta å ta toll på pakker 50 øre over grensa?

   

   

  Ser også at Play.com hadde huka av for gift, hjalp lite det men.

 13. Oppgraderte nettopp fra 17 til 22 tommer. En fornøyelse i Lotro, virkelig gitt en ny opplevelse.

  I warcraft3 derimot er det litt blandet, her er oppløsningen låst til 600x800, på min bredskjerm gjør det at musbevelgelsen blir forandret...føler den beveger seg raskere horisontalt. Det kan muligens justeres på en elle annen måte?

   

  Uansett fornøyd i det store og hele.

 14. Hei, har hatt hdx et par måneder nå og har ikke hatt noen store problemer (ikke helt venn med vista dog).

   

  Men nå har jeg kjøpt et eksternt lydkort til innspilling (echo audiofire 8), dette krever firewire 400. Jeg finner ikke noen utgang som passer den medfølgende kabelen. Det sår jo at hdxen har firewire, er det mange typer her eller har jeg oversett noe?

   

  Og viktigs hva gjør jeg.

×
×
 • Opprett ny...