Gå til innhold

Balthazor

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Balthazor

  1. Jeg tror ikke du helt vet hva du snakker om, du blander forskjellige kriger uten å (tilsynelatende) vite om forskjellen. Når det gjelder Egypts og Jordans okkupasjon av de nevnte områder varte den frem til 1967, da Israel okkuperte dem under seksdagergskrigen. De har heller aldri tilhørt Israel, og var ikke en del av deres tildelte område fra FNs side, snarere utvidet Israel sitt område under 1948-krigen.

     

    Når det gjelder påstanden om at seksdagerskrigen var en forsvarskrig så burde du kanskje ta til etterretning at det var Israel som var de første til å angripe, og en forsøkte ikke løse konflikten som da eksisterte ved fredlige midler, slik bl.a. FN-pakten krever. Krigshandlingene var Israel udiskutabelt først ute med, mens en gjerne liker fremstille som om en forsvarskrig (noe som jeg ikke anser som en halvsannhet en gang).

    6463564[/snapback]

     

    Jeg mener det var ganske opplagt at Nasser i samarbeid med de andre arabiske statene, var på vei til å angripe Israel. Jeg vet at det var Israel som angrep først, men de hadde heller ikke noeannet valg. Derfor sier jeg det var en forsvarskrig.

     

    Uansett har det ingenting å si for områdenes juridiske status, ei heller det at å overta områder som en følge av krig er ulovlig.

    6463564[/snapback]

     

    Hvis du snakker om dagens lover og regler, så er det riktig.

  2. Her er det nettop det som er problemet at stormakten velger side.

    Det som ¨å til er en interanasjonal handlekraftig hær som tør rydde opp med hård hand i begge leire.

    Her må vi ha USA med fordi de desverre tillot israel å bli så dominerende og tillot dem å utvikle atomvåpen .

    6462554[/snapback]

     

    Hva begrunner du med å "rydde opp"? ;)

     

    1. Tvinge palestinerne til en tostats løsning?

     

    2. Tvinge Israelerne til å gi fra seg palestina?

     

    3. Tvinge Palestinerne til å gi opp palestina?

  3. Hva er det du babler om nå? Han mener selvfølgelig at med å ta makten fra de kriminelle når det gjelder hasj, så minsker du økonomisk gevinst til kriminelle miljøer, du minsker arbeidsplasser i kriminelle miljø, du minsker innflytelse fra kriminelle miljø, du minsker sjansen til at ungdomm skal havne i kriminelle miljø og du minsker resurser staten bruker på å ovevåke og ta folk som bruker marihuana.

    6461469[/snapback]

     

    :hmm: La oss legalisere prostitusjon, hasj, kokain, LSD, amfetamin, opium og hvorfor kan ikke Rimi selge AG3!

     

    Som terhi sier: Dårligere tilgjengelighet=meir krimminalitet. :thumbup:

    6461652[/snapback]

     

    Jeg gidder ikke ta deg seriøst når du sammenligner hasj med LSD, kokain, amfetamin og Opium, det er et sterkt tegn på at du har meget dårlig innsikt i narkotiske stoffer og effektene og skadevrikningene av dem.

    6461845[/snapback]

     

     

    Nå var ikke hensikten min å sammenligne hasj med de andre stoffene. Men når du argumenterer med at "dårligere tilgjengelihet=mere kriminalitet" så gjelder dette andre ting enn cannabis også.

  4. Hva er det du babler om nå? Han mener selvfølgelig at med å ta makten fra de kriminelle når det gjelder hasj, så minsker du økonomisk gevinst til kriminelle miljøer, du minsker arbeidsplasser i kriminelle miljø, du minsker innflytelse fra kriminelle miljø, du minsker sjansen til at ungdomm skal havne i kriminelle miljø og du minsker resurser staten bruker på å ovevåke og ta folk som bruker marihuana.

    6461469[/snapback]

     

    :hmm: La oss legalisere prostitusjon, hasj, kokain, LSD, amfetamin, opium og hvorfor kan ikke Rimi selge AG3!

     

    Som terhi sier: Dårligere tilgjengelighet=meir krimminalitet. :thumbup:

  5. Under krigen fant man ut at du trenger over 50 v AC for å drepe et menneske. Dette gjelder ikke likestrøm. Likestrøm veksler ikke mellom null punktet og kan lettere dytte strøm gjennom kroppen din enn vekselspenning.

    6459283[/snapback]

    TAkk for at dere korigerer meg, det jeg har skrevet er feil.

     

    Nå er det mange år siden jeg leste på elektro, og jeg har aldrig hørt om noen som har fått strøm gjennom seg ved å berøre begge polene samtidig.

    Kansje det er mulig hvis du er gjennomvåt og i tillegg står barbent på gresset?

     

    Men det er som Patz sier. Det er gassen i akkumulatorene som er farlig.

    6459283[/snapback]

     

    Da er det en myte at en 12V bil batteri er farlig for menneske, annet enn gassen som er svært antennelig.

     

     

    Grensene for tillatt berøringsspenning er jo også 50V AC og 120V DC.

    6459819[/snapback]

  6. Cannabis er en utrolig viktig medisin

    6460233[/snapback]

     

    Det er mye som er viktig medisin, men det betyr ikke at vi bør slippe det ut på det åpene markedet, så alle kan bruke det.

     

    Folk ruser seg sjenerelt for å koble av.

    Men det betyr ikke at du må gjøre det...

     

    Du du overgeneraliserer utifra enkelttilfeller selv jblack...

     

    Med ditt syn på cannabis,har du samme syn på alkohol,røyk.

    Synes du at det burde blitt forbudt?

    6460235[/snapback]

     

    Selv om alkohol og røyk er lovlig i Norge, betyr ikke det at vi automatisk skal legalisere hasj. Når folk ruser seg for å koble av, er allerede stoffet ett samfunnsproblem. (akkurat som alkoholikere må ha alkohol for å slappe av )

    Alkohol og røyk er ett samfunnsproblem. La oss ikke tilføre ett nytt.

  7. Fordi det er det eneste fornuftige stedet å starte om en har som mål å skape fred.

     

    Jeg tror ikke Islamsk hellig krig og Hamaz, lar det bli fred før de har utslettet Israel.

     

     

    Her er vel nettop en del av kjernen til problemet, se på hvem som har mest feil  :hmm:

    Er det ikke nettop det som fortsatt skjer?

    Sitte på hver sin side å skylde på hverandre, når løste det sist en konflikt ??

    6459929[/snapback]

     

     

    En sak har alltid flere sider. Og jeg er enig at Israel og palestina konflikten er en vanskelig konflikt med gode og dårlige elementer på begge sider. Men man kan si hva man vill, men til slutt handler dette om å velge side.

  8. Det med at hasj kan brukes som smertestillende er vell noe di fleste forskerer er enige om,fatter egentligt ikke hvordan du kan synes at sterke smertestillende som inneholder stoffer som er langt sterkere enn det cannabis er betre,det blir bare tåpeligt...

     

    Då er du uenige i folk som faktisk bruker thc og sier det fungere veldigt bra forholdt til sterke medisiner.

    Og disse smertestillende di deler ut til folk med sterke smerte gjør deg meir ruset enn thc,deppresiv,og skader deg fysisk og.

    Snakker om efaring,har sett hvordan folk kan bli påvirket av disse,og det er mye værre enn thc,uansett hvor mye du nekter på det...

     

    6459445[/snapback]

     

    Jeg har egentlig ikke noe greie på dette, men ville bare legge til noe om THC.

     

    THC er ett stoff som er fettløselig og som binder seg til fettvevet i hjernen i en lengre periode. Det betyr at når kroppen begynner å skille ut stoffet, er dette mer tidkrevende enn ved andre stoffer.

     

    Dette betyr vell at ettervirkningen av THC er mer langsiktig enn andre stoffer?

  9. Under krigen fant man ut at du trenger over 50 v AC for å drepe et menneske. Dette gjelder ikke likestrøm. Likestrøm veksler ikke mellom null punktet og kan lettere dytte strøm gjennom kroppen din enn vekselspenning.

     

    Nå er det mange år siden jeg leste på elektro, og jeg har aldrig hørt om noen som har fått strøm gjennom seg ved å berøre begge polene samtidig.

    Kansje det er mulig hvis du er gjennomvåt og i tillegg står barbent på gresset?

     

    Men det er som Patz sier. Det er gassen i akkumulatorene som er farlig.

  10. Jeg støtter ikke Hamas eller det de driver med , bare så det er sagt.

    Men så lenge Israel får lov å drive sin militære overgrepspolitikk støttet av USA kan det aldri bli en annen løsning enn at Israel utrydder/totalt undrekuer palestinerne.

    Det er de sivile som får lide og om noen av dere har vært der nede og snakket med den vanlige palestiner så ville dere sett og hørt at det eneste de ønsker er fred og et eget sted å leve.

    I dag er det ikke fred, de blir totalt underkuet av Israel selv i sine hjem, israelske soldater kommer med store maskiner og pløyer opp deres avlinger like før innhøsting, dette er det de skulle leve av.

    Hva annet enn hat avler dette??

    Det eneste som kan skape fred er en internasjonal styrke som må stå der i mange år,men først etter at Irarael er tvunget til å gi tilbake alle de landområdene de har okkupert de siste 30-40 år og som de nå kaller sitt og har innlemmet i staten Israel.

    Desverre vil ikke dette skje så lenge USA totalt støtter Israels utarmingstaktikk .

    6455000[/snapback]

     

    Hvorfor skal de bli tvunget til å gi tilbake disse landområdene?

     

    Det var Jordan og Egypt som okkuperte vestbredden, gaza etc, i et angrep mot Israel. Israel forsvarte seg mirakuløst bra ( Mye pga god etteretning ) og tok golanhøyden, Gaza, vestbredden i en forsvarskrig.

    Jeg mener at araberne lider av sine egene feil her.

     

     

    Pavlion. Du må ikke glemme at dette er en krig som har vart siden 67 ( ca ).

    Og hatet mellom disse landene blir bare større. Jeg har selv en venn som er i millitæret i Israel og har hørt historiene han har fortalt. Dette er ikke hyggelige historier, men som sakt, dette er en krig og palestinernes jødehat er vell ikke noe annet enn det du referer til som rasisme i samme grad som israelernes hat til palestinerne

     

    Når det gjelder kuttingen av strømmen, synes jeg ikke dette er riktig av Israel. :thumbdown: Den eneste begrunnelsen må vell være at di ønsker å øke presset på Hamaz, akkurat som den kidnappede 19 åringen blir brukt som pressmiddel.

     

    Når det gjelder sivile mennesker, er det mange raketter som er skutt mot Israelske tettsteder de siste månedene, deriblant to raketter som rammet storbyen Ashkelton for bare noen dager siden. Israel har ikke noe annet valg enn å konfrontere palestinerne når de sender raketter mot dem.

  11. Jeg synes at poser burde vært gratis, sånn som det var før i tiden og sånn som det er på de fleste steder der de selger alt annet en matvarer. At du får en pose til å bære produktene du har kjøpt bør være en del av butikkens gode service synes nå jeg :ermm:

  12. Jenter og snus har blitt ganske utbredt nå, har jeg lagt merke til. Eks-en min snuste og ganske mange på idrettslinjen også, men nå har visst alle jenter kastet seg på bølgen.

    6439976[/snapback]

     

     

    Det er bra at jenter begynner å snuse nå. Kansje jeg slipper unna all hetsingen fra dama mi, veninnene hennes og jenter kjennerelt om hvor ekkelt det er :D

     

    Dama mi som maste så mye om at jeg måtte stompe røyken, så jeg kuttet ut røyken og

    begynte med snus. Nå bønnfaller hun meg om å gå tilbake til røyken :w00t:

  13. He he. Så jenter skal ikke få kle seg som de selv vil?!

     

    Neida jeg er med på hva du mener. Det er jo kjent at det finnes farlige mennesker rundt om i verden.

     

    Niklas Lindgren sa i avhør:

     

    Han har selv sagt i avhør at han ikke skjønner hvilke sperrer som forsvinner og at han er redd for seg selv og sjokkert over hvor brutal han har vært mot kvinnen.

     

    Niklas er tiltalt for fire voldtekter og ett voldteksforsøk.

     

    Psykiater Schack Lystrup satt opp følgende vær varsom-plakat for kvinner på ferie.

    Jeg mener den er fullt overkommelig.

     

    # Vær forsiktig med rusmidler.

    # Pass på drinken din.

    # Hold deg sammen med venn/venninne.

    # Ikke gå ut alene om natten.

    # Ikke sett deg inn i bil til personer du ikke kjenner godt.

    # Ta hensyn til lokale kulturforhold med hensyn til påkledning og oppførsel.

     

     

    Jeg forsvarer ikke voldteks handlingene, men mener at jenter kan gjøre mer for å forhindre at dette skjer.

×
×
  • Opprett ny...