Gå til innhold

ScadamiCa

Medlemmer
  • Innlegg

    207
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ScadamiCa

  1. Hei.

     

    Hadde en diskusjon med en på jobb her om dagen angående fagarbeider. Jeg holder på å utdanne meg som automatiker og han er elektriker. Når jeg er utdannet og har fagbrevet i boks, vil ikke jeg være en fagarbeider innen elektro da ? Han mente på at du måtte ha gruppe L for å kalle deg det ?

     

    Andre spørsmålet er om jeg har lov til å jobbe med 220V anlegg med ett automatiker fagbrev ? Dette er faktisk noe jeg er usikker på, da vi må ha med oss elektriker når vi jobber med høyere spenninger på jobb. Dette kan være noe som kun er utbredt innen bedriften da kammerater fra gamle-klassen min mener på at det er vanelig at automatiker jobber med 220V anlegg. Gjelder da samme regler om lavspent anlegg for automatiker som elektriker ?(1000v)

     

    Kan kalle seg elektrofagarbeidere:

     

    I et brev fra Direktoratet for brann- og elsikkerhet (DBE) til Teknologibedriftenes Landsforening (TBL) slås det fast at automatikere og automatikkmekanikere med fagbrev kan kalle seg elektrofagarbeidere. En lang kamp for fagenes status er dermed over.

     

    Gratulerer du er en elktrofagarbeider:)

  2. HAr 4000ned og 400ut

    med telenor adsl pluss viss jeg ikke tar feil.

    Og jeg har aldri hat bedre enn middels ping i Rainbow6,

    hender tilogmed at jeg er nedpå lav pig. (en rød prikk), da blir jeg som regel kicket ut av gamen, nytter ikke å spille heller med en rød prikk, har prøvd.

     

    Men har vel også endel å bety hvor serveren er lokalisert

  3. Må si har nå fått lånt meg en Xbox360 med Vegas, og spiller på mitt 28" vanlig tv å må si jeg storkoser meg :D Ikke HD, men for ett spill, og grafikken er god nok for meg den :thumbup:

     

    Men lurte på en liten ting, har spilt mye online nå, og det er jo superkult,

    men syns det er litt for mye lagg ifra når jeg trykker av skyteknappen til kula "treffer veggen". Noen andre som opplever det samme?

  4. har du en bra pc skjerm er det sterkt anbefalt å koble boxen til den. Mye bedre å spille i HD. Ellers er grafikken i RB6 fin den. Det er ikke gears of war, men utrolig mye morsommere.

    7764304[/snapback]

     

    Har en 19" dataskjerm, grei nok:)

     

    Tenkte hvordan grafikken var med et vanlig tv?

    Det blir aldri virkelighet uansett hvor god grafikken er:p

  5. For og si det sånn. Har vært borti 2 bærbare datamaskiner. Og

    den ene ble dynket i vann. Da når jeg trykket på backspace så kom dagens dato frem i notisblokk. Og diverse andre knapper ka helt ville resultat.

     

    Nå har jeg en ny bærbar for hånden. Når backspace trykkes ned så kommer dagens datofrem. Og når jeg trykker på "g" så kommer det frem "gt5"

    og "h" så kommer det frem "hy5"

     

     

    Noen tips?

  6. Heisann.

    Har nå merket at det er olje i kjøevannet. Helle greia er oransj-brunt.

    Motoren er delvis dekket med olje. Så egentlig lurer jeg på om hva som må gjøres nå?

    Er det bare å bytta topp-pakningen? Å spyle igjennom hele kjølesystemet?

  7. Har kjøpt trådløst nettverk. Slik at jeg kan ha internett hvor jeg vil på min bærbare. Men når jeg har koblet det opp så funker ikke internett lengre.

    Ledningen som normalt går fra modemet til dataen, har jeg puttet i 3com basestasjonen, og det går trådløst fra basestasjonen til min bærbare. Men det funker ikke når jeg gjør det slik. Hva er galt?

     

     

    Har 3com OfficeConnect basestasjon

    3com OfficeConnect kort

    og Zyxel Prestige 600 modem.

  8. Hei.

    Har en suzuki 280. Den går rundt 40-50kmt. Vet den skal klare 90kmt. Vet også at den er plombet ned, men finner ikke ut hvor. Har sjekket luftfilteret, og er ikke der. Noen som har peiling på hvor andre plasser den kan være plombet ned?

  9. Hei.

    Har alltid hatt problem med routern egentlig.

    Når jeg kobler opp Msn6.0 så klikker hele internett, må slå av og på routeren da.

    Nytter ikke å sende noe fra meg til noen andre på mirc.

    Er ett par til eksempler, men msn6.0 er viktigeste, funker ikke i det hele tatt. Internett stopper å virke. Har en billion router.

     

    :) hjelp meg;=)

×
×
  • Opprett ny...