Gå til innhold

extraaa

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av extraaa

  1. specs:

    HK: ABIT IX38-QuadGT, X38, Socket-775

    CPU: INTEL Core 2 Quad Q6700 2.67GHz

    RAM: CORSAIR Dominator TWIN2X8500C5D

    Skjermkort: SAPPHIRE Radeon HD 3850 1GB GDDR3

    HDD: WESTERN DIGITAL Digital Caviar GP 1TB SATA2

     

    Kommer du deg inn i bios? Går viftene rundt?

     

    Jeg får ikke kommet meg inn i noen ting, det fryser seg med en gang den starter. kommer opp bildet til hovedkortet som det står at jeg kan trykke tab for post screen og del for setup men det stopper der. hjelper ikke trykke på noe. viftene går som de skal. tenker det kanskje kan være hovedkortet men er ikke helt sikker

  2. Jeg har bytta innmaten i pcen min. siden jeg har installert det så funka det fint en dag ca. men brått ble skjermen svart i windows. etter det fikk jeg bare svart skjerm når jeg prøvde å starte opp. jeg kablet om alt inni pcen og startet opp igjen, da kom jeg til første bildet som kommer før post screen i startupen men den henger seg der og det skjer ingenting.

     

    noen som kan ha noe tips til dette? :p

  3. absolutley positive fiesta. med min lille peil ang bios instillinger har jeg dobbelt og trippel sjekket alt jeg spørr om. så har jeg tilfeldigvis en vifte ment for 3000+ også, så kanskje jeg kan stille multiplayeren en liten smule til opp, står jo på 13.5 nå. men jeg tukkler som sagt lite i bios for da blir det kjappt dyrt.

     

    men da er hvertfall alt som det skal, og bedre! hjertlig takk for hjelpen fiesta! :)

  4. Du har sikkert rett mr. fiesta, jeg er hvertfall ikke sikker.

    prøve noen andre fikkse instillinger, tenkte 133 - 166 - 199 men var bare 198, og det funket ikke. med 166 viste den 2.24 i windows. men stikker hjemmom og sjekker om de instillingene fungerer fiesta så poster jeg eventuelle videre spørsmål etterpå, men om det funker, takk for hjelpen.

     

    skal ikke egentlig xp 2800+ bli vist som 2.8 i windows? stemmer det om det står 2083 i windows?

    :D

     

    edit; 166mhz og 13,5 fungerer jo. hvorfor vill jeg stille ned multiplayern? får jeg ikke dårligere cpu kraft med 12.5 i stede for 13.5?

  5. Her om dagen fikk jeg mitt nye nf7 hovedkort og amd 2,8 barton prosessor.

    Nå som jeg har byttet inn delene og maskinen min tikker og går igjen.. dukket det opp et problem: i windows registreres cpu'n som en 1.8 i stede for 2.8 og jeg bli fortalt at dette kan løses i bios.

    av frykt for å få fyrverkeri i maskinen tørr jeg ikke prøve meg frem til riktige innstillinger men håpet noen her kanskje viste hva de riktige bios innstillingene er.

     

    Så problemet var at den blir registrert som 1.8 i stedet for 2.8, og skal vistnok kunne fikkses med ''front side buss'' og ''multiplayer'' instillinger i bios.

     

    Takk for hjelpen.

×
×
  • Opprett ny...