Gå til innhold

SunDance_Kid

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SunDance_Kid

  1. Dette går helt sikkert via garanti. Virker som personen du snakket om på Expert er redd for å få tilbake en telefon.

     

    Har du noen formening om hva det kan være? Kjipt om de tar den inn også mener at det er min feil også må jeg punge ut 5-600kr bare for at de sjekket den..tenker at om de må fikse den vil det koste for mye kontra å kjøpe ny telefon.

  2. For et par dager siden fikk jeg en liten mørk flekk i hjørnet på telefonen min (Samsung Galaxy S2) De siste dagene har det mørke området bredt seg på skjermen. Noen andre som har hatt lignende problemer eller vet hva dette er? Det viktige er da om jeg kan sende denne inn og regne med å få dekket det av garantien? Selgeren på expert antydet at det kunne se ut som en trykkskade som da ikke blir dekket av garantien. Hva mener dere? Se vedlagt bilde.

    post-8256-0-35993000-1347479449_thumb.jpg

  3. Takk for tipset! Har registrert meg der nå og lastet ned forrige firmware. Lastet også ned flash guiden på siden, men problemet er at i guiden står det at jeg skal velge fil for Pit, ,PDF, Phone og CSC i Odin, men i pakken jeg lastet ned ligger det ingen filer som kan velges for PIT, CSC og PDF, bare filen til Phone delen. Har prøvd å finne ut hva de andre tingene er uten hell. Trenger jeg å oppdatere alt eller holder det med Phone delen?

  4. Hei

    Oppgraderte i går ettermiddag til Ice Cream Sandwich via telefonens oppdateringsverktøy. Nedlastingen gikk fint en stund, men så låser telefonen seg på oppstartskjermen til telefonen. (Den store S'en).

    Jeg prøvde da å starte tlf på nytt uten at det hjalp. Gikk inn i boot meny og kjørte factory reset uten at det hjalp. Lette rundt på nettet etter løsninger og kom til slutt til at jeg burde gå gjennom download modus og ODIN. Jeg har aldri brukt noe annet enn standard ROM/kernel og har liten kunnskap om det. Men jeg var på dette tidspunktet klar for å prøve det meste. Så jeg lastet ned en tar fil til ICS via et nettsted(samsung-updates.com/)

    Det hjalp! Nå fikk jeg startet opp telefonen, men måtte da selvfølgelig legge inn alt på nytt da jeg hadde kjørt factory reset.

    Så over til spørsmålene:

     

    Jeg er usikker på sikkerheten rundt det å laste ned ICS via et nettsted kontra å gjøre det via telefonen. Hvordan kan jeg være sikker på at filen jeg laster ned ikke inneholder malware/trojaner etc?

     

    Nå som jeg har fått telefonen på fote igjen, kan jeg på noen måte "degradere" telefonen for så å oppgradere den til ICS via Kies eller telefonen for å sikre meg at jeg har fjernet det jeg la inn via tar filen?

     

    Bryter jeg garantien på telefonen ved at jeg bruker ODIN til å flashe?

     

    Takk på forhånd..:)

     

    edit: fastvareversjon nå:

    PDA:LPQ/PHONE:LPQ/CSC:LPD (NEE)

  5. Var det jeg også tenkte, at det vanskelig kunne være det etter at jeg formaterte...Har ikke tilgang på eksternt tastatur for jeg for tiden bor i malmö...Men finnes det en måte å deaktivere hele tasten på? Jeg har en Zepto Znote 6615 WD..kanskje jeg skulle kontakte dem å høre. Uansett er det uaktuelt å sitte med ekstern tastatur til en laptop, blir litt av poenget med bærbar borte..:p Jeg heller faktisk mer og mer mot en Mavbook nå om dagen faktisk..enn så lenge jeg har vært "motstander" av det..:p Men har ikke helt cash til det enda..

  6. det gjelder absolutt alle programmer,tilogmed de små dialog boksene som feks overføring, og når jeg skulle browse etter filer og legge til dette innlegget. Prøvd det med kabal også nå, samme sak..:( frustrerende greier, har lyst å bare få deaktivert hele f1 tasten men det er vel litt vanskelig på en laptop. er dere sikker på at det ikke kan være noe malware? siden det oppstår uregelmessig?

  7. Jeg har aldrig vært plaget med virus/malware, men for ca en mnd siden begynte windows hjelpe vinduer å dukke opp i tide og utide, opptil 50forskjellige vinduer ble åpnet på en gang. Da dette skjedde, fulgte jeg rådene fra forumet og kjørte HiJackthis, combofix og Malwarebytes anti-malware. Jeg fikk ingenting ut av det,og AVG har ikke funnet noe virus. Men så gikk det en god stund uten at problemet oppstod. Men her om dagen kom det tilbake; alle programmer jeg starter kommer hjelpe vinduet opp, hele tiden. Internet explorer, opera, firefox, notepad, you name it. Så da formaterte jeg pc'en, innstallerte kun drivere til pcen, og kjørte malware programmene om igjen.Ingen hjelp, og Nå håper jeg at noen her kan kaste litt lys over denne frustrende situasjonen. Jeg har lagt ved logger og noen bilder.

    På forhånd mange takk.

    mbam_log_2009_01_10__14_21_04_.txt

    post-8256-1231598630_thumb.jpg

    post-8256-1231598671_thumb.jpg

    hijackthis.doc

  8. Hei! Jeg har nå endelig fått overført feriefilmen fra DV-kamera til PC'en via Windows Moviemaker. Men jeg valgte en kvalitet som skulle være bra men det viste seg at filstørrelsen da ble veldig stor.

     

    Jeg lurer da på hvilket program dere bruker for å få et godt resultat for DV-opptak med ok diskbruk, jeg har da ca. 40min med opptak og vil helst ha alt inn på en DVD.

     

    Takk for all hjelp.

  9. Kjæresten min har kjøpt et Sony kamera, DCR-HC17E, og vi var på tur i asia og filmet masse, men nå har jeg stoe problemer med å overføre filmene til pc..Pc'en reagerer ikke når jeg plugger det til med USB kabel. Jeg forstod det slik etter å ha lest meg frem på nettet at man MÅ bruke et program fra sony som fulgte med kamera, men kjøresten min sier hun ikke har noen driver CD. Jeg har prøvd å lete frem til en innstallasjonsfil men fant bare en oppdateringsfil, som krevde vers. 1.0 innstallert. Tror programmet skal hete noe som image-mixer eller picture-package.

     

    Er det noen der ute som kan hjelpe meg å løse problemet? Eventuellt gi mg en link eller pm for opplasting av programmet.

    På forhånd takk:)

  10. Har et snodig problem her med min Zepto 6615WD. Fjernkontrollene mine virker inn på pcen min! :p Jeg har et anstendig antall fjernkontroller i stuen (4stk), og når jeg bruker de i nærheten av pcen min gjør de flere forskjellige funskjoner på pcen..F.eks viser internett favoritter i Inernett Explorer, starter

    webcam og pauser winamp avspilling...

     

    Faktisk så skifter den linje for meg akkorat nå når kompisen min skifter kanal på tven ..:p

     

    Jeg har prøvd å deaktivere den infrarøde porten på pcen som jeg kan se som eneste mulighet til at fjernkontrollene mine tar kontroll over pcen..

     

    Noen som har samme problem evt en løsning på det snodige problemet?

×
×
  • Opprett ny...