Gå til innhold

Erzoul

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erzoul

  1. Er vel det snipere er til? Ligge og campe og drepe folk som kommer.. hverfall det jeg tror og mener. Er ikke alltid jeg klarer og ta ut alle rasktnokk nei. men litt er alltid bedre en inngenting? Somregel har jeg med meg en coop sniper som dekker bak og spotter for meg. Og hvis det andre laget blir dritt lei meg og bestemmer seg for og ta meg, har de jo ingen til og beskytte de andre postene. dermed fungerer jeg også som lokkemat. Hvis ikke det er strategisk så veit ikke jeg..

  2. Samme gfx kortet som meg. bare at jeg har All in wonder utgaven. Kjøpte det på jobben fordi en på IT avdelinga her bestilte feil kort til en bruker. Spesial price :thumbup:

    Jeg hadde ingen problemer med og spille lotrbfme. (før og etter 1.2 patch) hmm.. for og være ærlig er jeg ikke helt sikker på hva det kan være hvis det ik er firewall. Men er det originalt eller ISO? Kan også være noen instillinger i deamon tools eller hva du bruker som fcker det opp.

     

    skjekk:

     

    Edit: prøv og laste ned 1.1 patchen også. eller hva den het. den som var før 1.2 =p

  3. Yndlings spillet mitt jo =p (like anybody cares) Du skal følge veien videre helt til du kommer til en nosferatu "leir" mener jeg og huske.. =p Hvis du allerede har vært i den er det en secret passage i leieren til nosferaturene slik at du kommer igjen ved den crypten i graveyarden. Der hvor han som passer på zombiene er. ^^ (www.gamefaqs.com)

×
×
  • Opprett ny...