Gå til innhold

honday

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av honday

  1. Hei

     

    Reiser til Spania og skal være der i 3 uker. Har kjøpt meg en D-link mypocket 3g, som jeg skal ha med meg ned dit. Det jeg lurte på er om at det er noen som kan noe om Spanske mobil data abonnement? Tenkte jeg skulle kjøpe meg et sim kort for nedlastning, men hva finnes i Spania?

    Noen som kan hjelpe meg?

  2. Hei

     

    Min svigerinne er i New York nå og skal reise hjem ute på nyåret. Da tenkte jeg at hun kunne kjøpe meg et Canon EOS 500 å ta med seg. Jeg gikk da inn på de stor kjedene der borte (Radioshack, Best buy, Sears osv) men fant ingen EOS 500. Det jeg fant var en hel masse andre kamera, slik som Canon EOS Rebel T1I og EOS XSI osv.

    Noen som vet hvilket kamera som tilsvarer EOS 500?

  3. Da har svaret kommet fra en hyggelig dame hos MS Support. Det var en ekstremt lang mail med diverse hvis, så fremst, ifall slik som alt annet amerikansk er. De skal sikre seg i alle retninger at de ikke glemmer å informere meg om noe som kan skade meg eller utstyret mitt. Hun unnskylder seg hundre ganger i mailen også for at jeg har fått disse problemene.

     

    Her er svaret:

     

    Step 1 Safe Mode with Network

    ==================

    1. Restart your computer and start pressing the F8 key on your keyboard. On a computer that is configured for booting to multiple operating systems, you can press the F8 key when you see the boot menu.

     

    2. When the Windows Advanced Options menu appears, select Safe Mode with Network, and then press Enter.

     

    3. Log onto Windows by using the Administrator account or any user account with the Administrator privileges.

     

    NOTE: In Safe Mode with Network, your system display and Desktop will look and perform differently than in Normal Mode. This is only temporary. To return the system back to Normal Mode, we can simply restart the computer.

     

    Please check our issue then. If the issue persists, please follow the steps below to reinstall the network card driver.

     

    Step 2 Uninstall the Network Card Driver

    =====================

    1. Click "Start", type "DEVMGMT.MSC" in the Search textbox and press Enter. Please click “Allow” if the User Account Control window is prompted.

    2. Expand "Network adapters".

    3. Right click on your Network Card, select "Uninstall"

     

    Step 3 Please reinstall the Network Card driver from the drive media or the computer manufacturer’s website. If you cannot find the driver from the Internet, please let me know the brand and model of your video card or computer in detail. I will search it for you.

     

    After that, please restart the computer to check our issue. If the issue persists, please collect the latest system information for further research.

     

    Et spørsmål: Hvis jeg avinstallerer nettverkkort driveren, vil jeg kommer meg på nett for å se etter ny driver, eller bør jeg ha fikset den på forhånd?

  4. Laptopen står på High Perform. Drivere er oppdatert. Har prøvd alt.

     

    Siden Time Capsule er et produkt fra Apple så begynte jeg å tro at kanskje Microsoft hadde lagt litt hinder for at man skulle kunne bruke slike produkter mot Vista. Men nå hører jeg at det er flere som har samme problemet med andre routere.

     

    "Tror Vista er kresen på hvilken router en bruker, det er slik jeg tolker det"

    Trodde slik ting skulle bruke internationale standarder.

     

    For å si det slik:

    Min Dell XPS går ut vinduet før Time Capsulen. Hvis de skal gjøre ting vanskelig så drit.. jeg i Microsoft. Har ikke tid til slike ting.

  5. Hei

     

    Kan noen fortelle meg hvorfor Windows Vista kutter nettverkstillkoblinen min?

     

    Jeg har 2 laptoper og 1 Mac mini i huset mitt. Den ene laptoppen kjører Windows XP og den andre kjører Vista. Routeren en Time Capsule.

     

    Både Xp og Mac mini fungerer perfekt i nettverket men ikke min nye "state of the art" Dell XPS med det berømte Windows Vista. Den kobler seg av nettverket med en gang jeg begynner å overføre filer eller streamer filmer fra nettverksdisken som er i den trådløse routeren.

    Har begynt å lure på om nettverkskortet går i dvale etter noen minutter.

    Er det noen som vet hvorfor?

  6. Hei

    Har nettopp lagt inn Pinnacle studio vs 9. Jeg satt og leket meg med det i går. Prøvde å lage små filer av ting jeg har filmet.

    Når jeg var ferdig, gikk jeg inn i folderen som jeg hadde lagt filmene, via utforsk. Nesten med en gang jeg kommer inn i mappen så stopper explorer og det kommer opp en feil melding. Den sier noe om et sikkerhets program som ser på filene som en trussel og kan skade maskinen.

    Er det noen andre som har vært borti noe lignende?

    Sliter litt her :cry:

×
×
  • Opprett ny...